Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Magic" jaunais galvenais treneris - 2007. gada NBA čempions Žaks Vons

"Magic" jaunais galvenais treneris - 2007. gada NBA čempions Žaks Vons
Jaunais "Magic" galvenais treneris Žaks Vons
Foto: projectspurs.com

Par Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Orlando "Magic" galveno treneri apstiprināts Žaks Vons, kurš aizvadītās divas sezonas strādāja par trenera asistentu Sanantonio "Spurs" vienībā. Vons, būdams spēlētājs, kopā ar "Spurs" 2007. gadā kļuva par NBA čempionu, piedaloties visos 20 izslēgšanas turnīra mačos.

37 gadus vecais Vons, kurš NBA kā spēlētājs ir aizvadījis 12 sezonas laika posmā no 1997. līdz 2009. gadam, tiek raksturots, kā smagi strādājošs un organizēts treneris. Bijušajam "Spurs" saspēles vadītajam aizvadītās sezonas bija iespēja iziet labu treneru skolu, jo viņš varēja daudz mācīties no pieredzes bagātā un leģendārā "Spurs" galvenā trenera Grega Popoviča.

Kā Vona mīnuss tiek minēts fakts, ka viņš iepriekš nav bijis neviena NBA kluba galvenais treneris. Pašreizējais "Magic" ģenerālmenedžeris Robs Heningans, kurš intervēja visus kandidātus, kuri pretendēja uz Orlando kluba galvenā trenera amatu, un Vons bija jau iepriekš savstarpēji pazīstami, jo Heningans 2006. gadā, kad Vons pievienojās Sanantonio vienībai, strādāja "Spurs" basketbola operāciju departamentā.

Kad Vons pirms diviem gadiem pievienojās "Spurs" treneru kolektīvam, Popovičs viņu salīdzināja ar Eiveriju Džonsonu, kurš 2006. gadā 41 gada vecumā, aizvadot pirmo sezonu galvenā trenera amatā, tika atzīts par NBA Gada treneri.

Bijušais "Magic" galvenais treneris Stens van Gandijs tika atbrīvots no amata pēc Orlando kluba zaudējuma aizvadītās sezonas izslēgšanas turnīra 1. kārtā Indianas "Pacers" vienībai.

Izmantotie resursi:
Orlando news, information, weather, hurricane...

  +2 [+] [-]

, 2012-07-28 23:06, pirms 12 gadiem
Tā Hovarda ziepju opera vienreiz beigsies? Jau zb cik ilgi var čakarēties...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-29 09:50, pirms 12 gadiem
celtics17 rakstīja: Iemācies lasīt,Hovards nav pieminēts,te raksts par treneri.
Bet ziepju oper nav beigusies.