Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pirmais tēva un dēla duets vienlaikus: ''Lakers'' draftā izvēlas Lebrona atvasi Broniju

Emils Ozerinskis

Pirmais tēva un dēla duets vienlaikus: ''Lakers'' draftā izvēlas Lebrona atvasi Broniju
Bronijs un Lebrons Džeimsi. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju draftā Losandželosas "Lakers" ar 55. izvēli tika pie Lebrona Džeimsa dēla Bronija Džeimsa. Līdz drafta ceturtajai izvēlei no beigām Džeimss jaunākais noslīdēja aģenta darbības rezultātā.

Bijušais Goldensteitas "Warriors" ģenerālmenedžeris Bobs Maierss drafta ceremonijas laikā atklāja, ka Lebrona Džeimsa bērnības draugs un aģents Ričs Pols izmantojis savas ietekmes sviras, lai atrunātu jebkuru citu komandu bez Losandželosas "Lakers" no Bronija Džeimsa draftēšanas. Aģents piedraudējis ar Džeimsa jaunākā došanos uz Austrālijas līgu gadījumā, ja 19 gadus vecais basketbolists nenonāktu ezernieku rindās.

Losandželosas "Lakers" ģenerālmenedžerim Robam Pelinkam un jaunajam galvenajam trenerim Džejdžejam Redikam galva par izvēli ar 55. numuru nebija jālauza, jo Bronijs Džeimss iekrita Kalifornijas komandas rokās. Protams, ka "Lakers" vadība neuzdrošinājās nenosaukt Džeimsa vārdu.

40 gadus vecā Lebrona Džeimsa un 19 gadus vecā Lebrona Džeimsa juniora duets būs pirmais tēva dēla pāris NBA vēsturē.

Pirms nepilna gada Bronijs Džeimss treniņa laikā piedzīvoja sirds apstāšanos. Dienvidkalifornijas universitātes basketbola komandas medicīnas personāla profesionālā un ātrā rīcība izglāba Džeimsa dzīvību. Pirms šī atgadījuma jaunajam basketbolistam tika prognozēta potenciāla vieta drafta pirmajā desmitniekā.

Otrajā kārtā tika izraudzīti arī vairāki eiropieši – ar 36. izvēli Indiānas ''Pacers'' izraudzījās Spānijas izlases saspēlnieku Huanu Nuņesu, bet ar nākamo izvēli ''Timberwolves'' rindās nonāca zviedru uzbrucējs Bobi Klintmans. Šis zviedriem bijis ražens drafts, jo ar 44. numuru Hjūstonas ''Rockets'' izvēlējās uzbrūkošo aizsargu Pelli Lārsonu.

Filadelfijas ''76ers'' ar 41. izvēli nosauca eksplozīvā turku centra Adema Bonas vārdu, bet Maiami ''Heat'' ar 43. numuru piemeklēja tautieti Nikolam Jovičam, izvēloties Nikola Džurišiču – abi kopā ar Joviču 2021. gadā Rīgā un Daugavpilī pārstāvēja Serbijas izlasi U19 Pasaules kausa izcīņā.

Franču uzbrucējs Melvins Ažinsā, bijušā NBA un Francijas izlases centra Aleksisa Ažinsā brālēns, tika izvēlēts ar 51. numuru un nonāca ''Wizards'', bet Goldensteitas ''Warriors'' 52. izvēle krita uz nīderlandiešu centru Kvintenu Postu. Kā pēdējais ar 58. numuru tika izraudzīts vācu centrs Ariels Hukporti, nonākot Dalasas ''Mavericks''.

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'' pirmajā raundā ar 30. numuru izvēlējās bijušo Kreitonas vieglo uzbrucēju Beiloru Šeiermanu, bet ar 54. numuru nosauca spēka uzbrucēja Entona Votsona vārdu.

2024. gada NBA drafts ir pirmais, kurā pirmā un otrā kārta norisinās atsevišķās dienās. Vakar par 2024. gada NBA drafta pirmo izvēli kļuva francūzis Zakarī Rizašers, viņu izraugoties Atlantas ''Hawks''.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2024-06-28 13:17, aizvakar
Džekam iespējas pacelt titulu rookie sezonā. Lebronam tas neizdevās, vai izdosies Brīnījās?

Bet katrā ziņā kritīs daudzi rekordi.

     [+] [-]

, 2024-06-28 13:33, aizvakar
James ar dēlu Broniju kopā. Varam pronozēt, ka James paliek Lakeros. ';

     [+] [-]

, 2024-06-28 13:45, aizvakar
Heiteris parastais rakstīja: Džekam iespējas pacelt titulu rookie sezonā. Lebronam tas neizdevās, vai izdosies Brīnījās?

Bet katrā ziņā kritīs daudzi rekordi.
Apmēram Žigajevs kopā ar saviem dēliem LeevonPPK futbolistiem. Šodien LNK futbola stadionā 19.00 LeevonPPK spēle pret RFS 2. Saraujam, LeevonPPK uzvarā!
';

     [+] [-]

, 2024-06-28 13:51, aizvakar
LeĢenerālmenedžeris
"Lebrona Džeimsa bērnības draugs un aģents Ričs Pols izmantojis savas ietekmes sviras, lai atrunātu jebkuru citu komandu bez Losandželosas "Lakers" no Bronija Džeimsa draftēšanas. Aģents piedraudējis ar Džeimsa jaunākā došanos uz Austrālijas līgu gadījumā, ja 19 gadus vecais basketbolists nenonāktu ezernieku rindās."

  +1 [+] [-]

, 2024-06-28 13:54, aizvakar
da nekas tur nebūs no tā dueta. Viens par vecu, otrs par jaunu. Màrketinga kampaņai labs dīls, bet tas arī viss...

  +2 [+] [-]

, 2024-06-28 14:28, aizvakar
Šlakatvāvere rakstīja: da nekas tur nebūs no tā dueta. Viens par vecu, otrs par jaunu. Màrketinga kampaņai labs dīls, bet tas arī viss...
Bet ar to NBA un Lakers pietiek. Uzmanība, nauda, ko vēl vairāk vajag.

  -1 [+] [-]

, 2024-06-28 14:35, aizvakar
Lasu un brīnos, kur SC info izvilkuši. Izrādas vesela virkne nosauktie spēlētāji pierakstīti komandām, kam piederēja oriģinālais piks. Pačukstēšu autoram, ka liela daļa no nosauktajiem spēlētājiem spēlēs citās komandās, jo 2.kārta jau ierasti ir ar daudz maiņas darījumiem

  -1 [+] [-]

, 2024-06-28 15:02, aizvakar
nu izskatās, ka nākamajā sezonā LAKERS pat īsti necentīsies tikt "Play-In"...

samierināsies ar MONEY un SOLD TICKET tituliem...
tas arī viss...
es kāda kluba vietā būtu nodraftējis Broniju un bonusā dabūjis vēl LePrincess... varētu normālu $$$ nopelnīt... vai arī iemainītu pret Entoniju Deivisu...

     [+] [-]

, 2024-06-28 15:11, aizvakar
Dotajā brīdī Lebronam ir 39 gadi..

  -2 [+] [-]

, 2024-06-28 16:09, aizvakar
Kas tur īpašs tēvs ar dēlu mauc , mums Valdis ar 2 saviem dēliem uzspēlēja !!! Lai pamēģina tā Lebrons .

     [+] [-]

, 2024-06-28 16:22, aizvakar
@Gatis

Kas pa sviestu. Lakers bija 67% bilance pēc all star spēles. Kas, tavuprāt, ir mainījies, lai viņi netiktu PO?

     [+] [-]

, 2024-06-28 19:19, aizvakar
Heiteris parastais rakstīja: @Gatis

Kas pa sviestu. Lakers bija 67% bilance pēc all star spēles. Kas, tavuprāt, ir mainījies, lai viņi netiktu PO?
kas mainījies? Tēvs ar dēlu mauks strītbolu divatā... parējie tikai skatīsies... pados bumbu... ja kāds protestēs, LePrincess atlaidīs to...

     [+] [-]

, 2024-06-28 20:51, aizvakar
Gatis rakstīja: kas mainījies? Tēvs ar dēlu mauks strītbolu divatā... parējie tikai skatīsies... pados bumbu... ja kāds protestēs, LePrincess atlaidīs to...
Ja tu to nopietni, tad pilns rublis tev nav.

Domāju, ka 1. spēlē uzspēlēs abi kopā, lai izveidotu vēsturi. Bet pēc tam pa taisno uz G līgu. Neesmu gan nekur dzirdējis/lasījis, ko Lebrons par to domā, bet visi apskatnieki bez izņēmuma saka, ka Bronijs spēlēs G-līgā. Un tad jau redzēs... varbūt uz zsw uzspēlēs. Jo tak būs - first father son to share the court on Christmas