Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Riverss vēlas paturēt Pouziju, Braunu un Kaselu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Riverss vēlas paturēt Pouziju, Braunu un Kaselu
Doks Riverss.
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas ''Celtics'' galvenais treneris Doks Riverss arī nākamsezon sava kluba rindās cer ieraudzīt Džeimsu Pouziju, Koljēru Braunu un Semu Kaselu.

Šovasar Pouzijs, Brauns, Kasels, Edijs Hauss un Tonijs Alens tiks iekļauti brīvo aģentu sastāvā. ''Celtics'' galvenais treneris Doks Riverss labprāt atgrieztu komandā visus iepriekš minētos spēlētājus.

''Mēs vēlamies spēlēt ar tiem basketbolistiem, kuri šosezon mums palīdzēja izcīnīt čempionu trofeju,'' saka Riverss. ''Mēs mīlam Pouzu. Situācija ap Braunu ir neskaidra. Pēc sezonas noslēguma es ar viņu runāju un liku noprast, ka arī rudenī viņš būs gaidīts spēlētājs mūsu vienībā, tomēr galīgo lēmumu viņš vēl nav pieņēmis. Mūsu mērķis ir saglabāt pēc iespējas vairāk spēlētāju no pērnās sezonas sastāva.''

''Semam netika dots ilgs laika sprīdis, lai aprastu ar komandas taktiku un sistēmu, tomēr mēs viņu centīsimies noturēt savā sastāvā. Kā jau minēju, būšu ļoti laimīgs, ja izdosies paturēt visus spēlētājus,'' tā treneris.

Izmantotie resursi:
Boston Herald

  +4 [+] [-]

, 2008-06-28 09:06, pirms 16 gadiem
Pouzijs noteikti jāpatur, Kesels un Hauss arī varētu būt primārie, bet Brauna vietā droši varētu jau laist Leonu Povu ar Big Baby uz maiņām.
Slēpts komentārs: K.Garnettt
Slēpts komentārs: K.Garnettt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-06-28 12:46, pirms 16 gadiem
K.Durant rakstīja: Koljērs Brauns = P.J. Brauns? wtf

Ko brīnies, vismaz beidzot eSports pareizi vārdus sāk rakstīt Agrāk būtu Pīdžejs

  -1 [+] [-]

, 2008-06-28 13:28, pirms 16 gadiem
Pouzijs,Brauns obligāti jācenšas paturēt-tie bija pirmie rezervisti komandā-ļoti svarīgi spēlētāji!tāpat arī Hauss spēlēja nozīmīgu lomu finālā.
Izskatījās, ka Kesels nebiaj īsti atraisījies un spēle viņam īsti negāja no rokas, bet domāju, ka viņš vaētu būt svarīgāks spēlētājs nākam sezon!Allens ir speletājs, kas vairāk tendēts uz aizsardzību-domāju, ka viņam aizvietotāju nebūtu problēmu atrast!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-28 14:46, pirms 16 gadiem
House Pouzijs, un Allens noteikti jāpatur, tiešām labi spēlētāji, bet nu lai piedod visi P.J. Brauna un Kasela fani, viņu laiks ir pagājis, Bostonai ja tā grib arī nākamgad dabūt čempi ko viņi noteikti var, vajag kādus jaunākus un svaigākus spēlētājus...