Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Teitums publiski atvainojas Dženetai Džeksonei

Teitums publiski atvainojas Dženetai Džeksonei
Džeisons Teitums (pa labi). Foto: EPA/Scanpix

Aizvadītajā naktī Bostonas "Celtics" pārvarēja Nacionālās basketbola līgas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmo kārtu, sērijā ar 4-2 apspēlējot Atlantas "Hawks". Pēc izcīnītās uzvaras ķeltu līderis Džeisons Teitums atvainojās amerikāņu skatuves dīvai Dženetai Džeksonei, kurai nācās par dienu pārcelt savu Atlantā paredzēto koncertu, jo sērijas sestā spēle pārklājās ar koncerta rezervāciju "State Farm" Arēnā.


Luka Dončičs. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con/Scanpix
19

Dončičs komentē Pārsona teikto: "Man ir labas attiecības ar Porziņģi"

Pirms pāris dienām bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Čandlers Pārsons teica, ka Lukam Dončičam nepatīk Kristaps Porziņģis, kā arī minēja, ka latvieti Dalasā sagaida negatīvas emocijas no skatītājiem. Slovēnis Dončičs preses konferencē komentējis Pārsona teikto par viņa attiecībām ar latvieti.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
14

Ja viss ritēs pēc plāna, Porziņģis būs gatavs fināla sākumam

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērija starp Bostonas "Celtics" un Dalasas "Mavericks" startēs naktī no ceturtdienas uz piektdienu pēc Latvijas laika. Ja viss ritēs pēc plāna, Kristaps Porziņģis dosies laukumā sērijas pirmajā mačā, apstiprināja galvenais treneris Džo Mazulla.
Kristaps Porziņģis 2024. gada 27. aprīlī. Foto: AP/Scanpix
8

Porziņģa "D dienu" gaidot: trejdeviņi soļi līdz NBA finālam

Ceturtdien, 6. jūnijā, apritēs 80 gadi kopš sabiedroto karaspēka desanta operācijas Normandijā. Latviešiem ir labs iemesls gaidīt "visgarāko dienu" – naktī uz piektdienu iespējama Kristapa Porziņģa debija Nacionālās basketbola asociācijas finālā.