Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" pēc Stērlinga rasistiskajiem komentāriem zaudē pirmo sponsoru

Agris Suveizda

"Clippers" pēc Stērlinga rasistiskajiem komentāriem zaudē pirmo sponsoru
Donalds Stērlings
Foto: AP/Scanpix

"CarMax" pēc Donalda Stērlinga šokējošajiem izteikumiem nolēmusi pārtraukt Nacionālās basketbola asociācijas komandas Losandželosas "Clippers" sponsorēšanu, vēsta ESPN.

""CarMax" Losandželosas "Clippers" īpašnieka veiktos izteikumus uzskata par pilnībā nepieņemamiem," teikts uzņēmuma paziņojumā. "Šie uzskati ir tiešā pretstatā ar "CarMax" kultūru cienīt visus cilvēkus. Kaut arī ar lepnumu esam deviņus gadus sponsorējuši "Clippers" un atbalstījuši komandu, fanus un sabiedrību, šie paziņojumi liek "CarMax" pārtraukt tās sponsorēšanu."

Tikmēr "State Farm" nolēmusi pagaidām vēl pilnībā nepārtraukt sponsorēšanu un cieši novērot situāciju: ""State Farm" stingri atbalsta un ciena dažādību, ieskaitot tās darba spēka un klientu vidū. "Clippers" īpašnieka piebildes ir aizvainojošas. Kamēr iesaistītās puses tiks skaidrībā ar faktiem, mēs ieturēsim pauzi mūsu attiecībās ar organizāciju."

Kamēr Stērlings piekrita mainīt plānus un neapmeklēja klātienē "Clippers" sērijas ceturto spēli pret Goldensteitas "Warriors" (97:118), viņa sieva Rošela bija arēnā. "Neattaisnoju šos paziņojumus un neticu tiem. Neesmu rasiste. Nekad neesmu bijusi, nekad arī nebūšu. Komanda manai ģimenei ir pati svarīgākā," sacīja Rošela.

"Mūsu ģimene ir satriekta par šiem rasistiskajiem komentāriem no mana atsvešinātā vīra. Es un mani bērni nepievienojamies šiem nicināmajiem uzskatiem vai aizspriedumiem. Neļausim tiem saindēt fanu garu un komandas sasniegumus pilsētā, kuru mīlam. Darām visu iespējamo, lai aizstāvētu un atbalstītu mūsu komandu," teikts Rošelas paziņojumā saistībā ar vīra izteikumiem.

Jau ziņojām, ka atklātībā nonācis audio ieraksts no sarunas starp Donaldu Stērlingu un viņa draudzeni V.Stiviāno. Šajā sarunā Stērlings asi kritizēja draudzenes saistību ar melnādainajiem draugiem, uzskatot, ka viņai nav publiski jāizrāda saistība ar melnādainiem cilvēkiem. Nacionālā basketbola asociācija paziņoja, ka rīt tiks sarīkota preses konference, kurā līgas vadība veiks paziņojumu par Stērlinga komentāru izmeklēšanu.

Izmantotie resursi:
Sponsors ponder deals with Los Angeles Clippers...
NBA statement regarding Donald Sterling...

     [+] [-]

, 2014-04-28 21:30, pirms 10 gadiem
LA jau nebus ta pilseta,kur ilgi ir jamekle reklama..
Tur poxodu stav rinda vnk uz reklamas vietu.

  +4 [+] [-]

, 2014-04-28 21:31, pirms 10 gadiem
Pēdējā laikā rasisms izskatās ka paliek ar vien izteiktāks. Šis un vēl Danī Alvešs. Reāli pretīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-28 21:44, pirms 10 gadiem
"@MySportsLegion: So, State Farm, CarMax, Virgin America and now Red Bull have all cancelled or suspended their partnerships with the Clippers."

     [+] [-]

, 2014-04-28 21:49, pirms 10 gadiem
rīt būs preses konference par NBA izmeklēšanas rezultātiem, redzēsim, kā tas viss virzīsies. domāju, ka sankcijas būs nopietnas un tādām tām ir jābūt!

  -1 [+] [-]

, 2014-04-28 21:51, pirms 10 gadiem
ir diezgan īpatnēji, ja šādi senili teksti nāk no komandas īpašnieka, kura komanda balstās uz Krisa Pola un Grifina spēles un kuru trenē Doks Riverss. Lai nu kā. šis smagi iesitīs pa komandas finansēm. Kā raksta, tad Magics ir izrādījis interesi to komandu nopirkt, tas varētu to paglābt. Citādi ir kirdik.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-28 22:24, pirms 10 gadiem
sensitive rakstīja: Pēdējā laikā rasisms izskatās ka paliek ar vien izteiktāks. Šis un vēl Danī Alvešs. Reāli pretīgi.
Rasisms futbolā nav nekas pārsteidzošs,kur pretim basketbolā gan,pietam vel NBA... Izskatās,ka Stērligs ir iebraucis dziļās auzās ar šiem izteikumiem,tas jau ietekmē klubu un domājams,ka ar laiku ietekmēs vel vairāk.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-28 22:33, pirms 10 gadiem
nuu ja atteiksies viens, tad pārējie sekos un ar laiku Clipperiem var rasties problēmas, galiigi negribētos viena ķēma deelj.

     [+] [-]

, 2014-04-28 22:50, pirms 10 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: nuu ja atteiksies viens, tad pārējie sekos un ar laiku Clipperiem var rasties problēmas, galiigi negribētos viena ķēma deelj.
Nekas,varētu izveidot komandu kādā citā pilsētā. Tik un tā,Clippers vienmēr būs Ezernieku ēnā.

  -3 [+] [-]

, 2014-04-28 22:56, pirms 10 gadiem
Izteica savu viedokli un tas ir normāli, ja ASV ir demokrātiska valsts! Vai tāds pats sašutums būtu, ja kāds melnis kritizētu baltos??

  +2 [+] [-]

, 2014-04-28 23:13, pirms 10 gadiem
tak lai NBA piespiež viņam komandu pārdot. tāpat tagad nekas labs nenotiks. sponsori jau sāk uzmest, melnie FA arī negribēs tur spēlēt.

tā grupa, kas pērn gribēja Kings pirkt un pārbīdīt uz Sietlu - viņiem tagad varētu pavērties iespēja. Tur ir laba fanu bāze, pilsētai ir laba basketbola vēsture, kamēr Clipperi vienmēr ir bijuši Lakers ēnā un atskaitot pēdējās 3 sezonas, vienmēr ir bijuši NBA apsmiekls.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-28 23:18, pirms 10 gadiem
Waffen rakstīja: Izteica savu viedokli un tas ir normāli, ja ASV ir demokrātiska valsts! Vai tāds pats sašutums būtu, ja kāds melnis kritizētu baltos??
Viedokli par spēlētājiem un treneriem kas pie viņa strādā?

  +1 [+] [-]

, 2014-04-28 23:40, pirms 10 gadiem
es tikai tagad reāli sapratu... čalim ir sieva... un saruna ir ar DRAUDZENI ?? ārzemju portālos 'draudzeni' tulko kā girlfriend, tāpēc tā laikam nebūs gluži parasta paziņa. :O

esmu apjucis.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-29 02:34, pirms 10 gadiem
jureks rakstīja: Nekas,varētu izveidot komandu kādā citā pilsētā. Tik un tā,Clippers vienmēr būs Ezernieku ēnā.
Jau divus gadus Ezeri ir ēnā.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-29 02:36, pirms 10 gadiem
Man tas vispār liekas super uzpūsts burbulis. Lai tikai kāds pamēģina pateikt, ka kaut kādā Ķīnā nav kādas Nike firmas īpašnieks baltais un nesauc savus darbiniekus par šķībacainajiem. Tikai tur neviens nav noklausījies sarunu (jautājums gan, kas šajā gadijumā ir noklausījies). Un tāpat domāju meksikāņus droši vien īpašnieki sauc par meksikāņiem utt. Un neviens viņam uzņēmumu neņem nost.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-29 02:38, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: es tikai tagad reāli sapratu... čalim ir sieva... un saruna ir ar DRAUDZENI ?? ārzemju portālos 'draudzeni' tulko kā girlfriend, tāpēc tā laikam nebūs gluži parasta paziņa. :O

esmu apjucis.
Es arī par šito sākumā pabrīnījos Draudzene mazmeitas vecumā Bet izrādās, ka eksistē arī sieva

  -1 [+] [-]

, 2014-04-29 02:39, pirms 10 gadiem
Ne pa tēmu, bet žēl, ka CHA nav big Al

  -1 [+] [-]

, 2014-04-29 04:38, pirms 10 gadiem
Foršie tiesneši šodien MIA-CHA spēlē. Lebrons un Veids var sist kā grib aizsardzībā, bet, ja viņiem pieskarās uzbrukumā tad uzreiz sods. Atgādina LAT-CAN hokeja spēli.

Neesmu heitojis MIA komandu(pat fanoju, kad finālā bija pret OKC), bet šodien Veids man iedeva heitošanas iemeslu. Pēc viena faula aizgāja ar tādu snīpi gaisā. Tagad sāka atgādināt Pīrsu. Abi iedomības kalngali.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-29 08:38, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Foršie tiesneši šodien MIA-CHA spēlē. Lebrons un Veids var sist kā grib aizsardzībā, bet, ja viņiem pieskarās uzbrukumā tad uzreiz sods. Atgādina LAT-CAN hokeja spēli.

Neesmu heitojis MIA komandu(pat fanoju, kad finālā bija pret OKC), bet šodien Veids man iedeva heitošanas iemeslu. Pēc viena faula aizgāja ar tādu snīpi gaisā. Tagad sāka atgādināt Pīrsu. Abi iedomības kalngali.
vai tadnba zvaigznes medz but savadakas??

  +1 [+] [-]

, 2014-04-29 10:22, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Foršie tiesneši šodien MIA-CHA spēlē. Lebrons un Veids var sist kā grib aizsardzībā, bet, ja viņiem pieskarās uzbrukumā tad uzreiz sods. Atgādina LAT-CAN hokeja spēli.

Neesmu heitojis MIA komandu(pat fanoju, kad finālā bija pret OKC), bet šodien Veids man iedeva heitošanas iemeslu. Pēc viena faula aizgāja ar tādu snīpi gaisā. Tagad sāka atgādināt Pīrsu. Abi iedomības kalngali.
O jā par tiesāšanu.. Noskatijos pirmo puslaiku. Džeimss ar roku atgrūž, ieskrien stāvošā ārpus apļa, uzsit tādu pašu sodu kā viņam pirmo uz troikas - nekā.. Tās tādas spilgtākas lietas, kas atmiņā palika.
Kad šie abi iet cauri, tad tur tādus maigos sodus svilpj.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-29 11:56, pirms 10 gadiem
raiversons rakstīja: vai tadnba zvaigznes medz but savadakas??
Pēc kādas labas epizodes es neko nesaku, ka izpleš spārniņus un demonstrē musīšus, bet šeit runa par ko citu.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-29 11:59, pirms 10 gadiem
K.Garnettt rakstīja: O jā par tiesāšanu.. Noskatijos pirmo puslaiku. Džeimss ar roku atgrūž, ieskrien stāvošā ārpus apļa, uzsit tādu pašu sodu kā viņam pirmo uz troikas - nekā.. Tās tādas spilgtākas lietas, kas atmiņā palika.
Kad šie abi iet cauri, tad tur tādus maigos sodus svilpj.
Jāpiekrīt, ka 1/2 bija baigi uzkrītoša. Tā vien likās, ka tiesneši grib izglābt MIA. Nebūtu tādi sūdi tiesāšanā, Veidam man liekas būtu 10 piezīmes.

Cik tur bija pēc 1/2.... -2 vai +2. Ja būtu normāli sasvilpts, tad CHA būtu dabūjuši kādus 6-8 soda metienus....