Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vairākas NBA komandas pastiprina sastāvu pirms gaidāmajām izslēgšanas spēlēm

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Vairākas NBA komandas pastiprina sastāvu pirms gaidāmajām izslēgšanas spēlēm
Gregs Monro. Foto: AFP / Scanpix

Tuvojoties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlēm, vairākas komandas papildina savus sastāvus, vēsta ''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija.

Rietumu konferences piektajā vietā esošā Jūtas “Jazz” noslēgusi desmit dienu līgumu ar brīvo aģentu Gregu Monro. Centrā spēlējošais basketbolists šosezon pārstāvējis jau trīs citus klubus - Minesotas ''Timberwolves'', Vašingtonas ''Wizards'' un arī Milvoki ''Bucks''. 10 spēlēs izcēlies ar vidēji 5.5 punktiem, 5.2 atlēkušajām bumbām un 1.4 rezultatīvām piespēlēm.

Monro karjeras labāko sniegumu uzrādīja 2014./15. gada sezonā, kad pārstāvēja Detroitas ''Pistons''. 69 spēlēs viņš izcēlās ar 15.9 gūtiem punktiem, 10.2 atlēkušajām bumbām, 2.1 rezultatīvu piespēli un 1.1 pārtvertu bumbu vidēji katrā no tām. Gadījumā, ja 31 gadu vecais centrs attaisnos Jūtas cerības, klubs var līgumu ar sportistu pagarināt. Līdzīgas situācijas NBA šosezon jau ir bijušas.

Savukārt, Ņūorleānas ''Pelicans'' parakstīs līgumu uz četriem gadiem ar Hosē Alvarado. Kopējā līguma summa mērāma sešos ar pusi miljonos ASV dolāru. Klubs joprojām spēlē bez Ziona Viljamsona un cenšas nokomplektēt konkurētspējīgu sastāvu.

Alvarado aizvada savu pirmo sezonu NBA. 46 spēlēs viņš ir spējis izcelties ar 6.2 gūtiem punktiem, 1.8 atlēkušajām bumbām, 2.8 rezultatīvām piespēlēm un 1.3 pārtvertu bumbu vidēji katrā no tām. 23 gadus vecais basketbolists laukumā pavada vidēji 15.3 minūtes spēlē.

Toronto ''Raptors'' tikmēr noslēdza jaunu līgumu uz diviem gadiem ar Armoni Brūku. 23 gadus vecais tālmetienu speciālists sezonu iesāka Hjūstonas ''Rockets'' rindās, taču nonāca Toronto. Šosezon viņš laukumā devies 50 mačos, kuros izcēlies ar 5.7 punktiem, 1.9 atlēkušajām bumbām un 1.2 rezultatīvām piespēlēm vidēji katrā no tām.

Hjūstonas ''Rockets'' tikmēr papildināja savu sastāvu ar Entoniju Lembu, bet Bostonas ''Celtics'' un desmit dienām noslēdza līgumu ar uzbrucēju Huvanu Morganu.

     [+] [-]

, 2022-03-28 07:18, pirms 3 gadiem
Rietumu konferences otrajā vietā esošā Memfisas ''Grizzlies'' noslēgusi desmit dienu līgumu ar brīvo aģentu Gregu Monro ????
Ar lāčiem vai tomēr džezmeņiem?

     [+] [-]

, 2022-03-28 08:50, pirms 3 gadiem
Kādā veidā tieši TOR un NOP pastiprinājās? Noslēdzot līgumu ar savu spēlētāju? Tā ir pastiprināšanās?

     [+] [-]

, 2022-03-28 11:22, pirms 3 gadiem
Timma arī esot formu uzņēmis. Gaida zvanu.

     [+] [-]

, 2022-03-28 12:42, pirms 3 gadiem
Jā, Monro uz Jazz, kā rezerves centrs patreiz, jo Gobēram kaut kāds savainojums. Paspēlēs 10 vai 20 dienas kontraktus līdz Gobēra atlabšanai un būs prom. Skaidrs, ka Monro der tikai kā 3.centrs, bet nu maz ticams ka nostiprināsies komandā/līgā.
A.Brūks gan TOR noderēs, jo ar aizsargiem ļoti švaki. Citi aizsargi nav sevi attaisnojuši - ne Mihaiļuks, ne jaunais Bantons. Brūks šajās dažās spēlēs sevi ļoti labi parādija, tāds stabils glueguy un šūters, kas pa kājām nemaisīsies uzbrucēju leģionam. Domāju būs stabili rotācijā ar savām 20-25 min.
Alvarado arī sevi nopietni pieteicis, spēlē stabili un kvalitatīvi. Principā jau labāk nekā šogad parakstītais Greiems ar savu 50 milj līgumu un visdrīzāk arī viņu izkonkurēs un Greiems būs prom starpsezonā. Tas bija slikts līgums, pat MJ viņu neparasktīja.

     [+] [-]

, 2022-03-28 12:47, pirms 3 gadiem
Timma Time