Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA labākie nedēļas spēlētāji: Džeimss un Tompsons

Andrejs Siliņš

NBA labākie nedēļas spēlētāji: Džeimss un Tompsons
Klejs Tompsons
Foto: AFP/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) nosaukti Klīvlendas "Cavaliers" uzbrucējs Lebrons Džeimss un Goldensteitas "Warriors" aizsargs Klejs Tompsons.

"Cavaliers" pagājušajā nedēļā izcīnīja trīs uzvaras četrās spēlēs, bet Lebrons bija rezultatīvākais Austrumu konferences spēlētājs ar vidēji spēlē gūtiem 29 punktiem un otrais labākais piespēlētājs ar 8,8 rezultatīvām piespēlēm, tāpat Džeimsa kontā vidēji 8,5 atlēkušās bumbas. Mačos pret Denveras "Nuggets" un Ņujorkas "Knicks" Džeimss sasniedza triple-double.

Klejs Tompsons palīdzēja "Warriors" aizvadīt perfektu nedēļu, izcīnot četras uzvaras tikpat spēlēs. Uzbrūkošais aizsargs vidēji mačā guva 32,3 punktus, kas bija labākais rādītājs visā līgā. Tompsons uzbruka grozam ar izcilu 62,2% precizitāti no tālās distances, iemetot vismaz piecus trīspunktniekus katrā no aizvadītajiem mačiem.

Austrumu konferences labāko nedēļas spēlētāju nominantu vidū bija arī Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucēja Kristapa Porziņģa komandas biedra Karmelo Entonija vārds. "Knicks" aizvadīja trīs spēles, divās no tām svinot uzvaras, bet Karmelo vidēji guva 26 punktus, izcīnīja 6,3 bumbas un atdeva 3,3 piespēles.

Izmantotie resursi:
NBA.com