Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arenass arī turpmāk spēlēs "Wizards"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Arenass arī turpmāk spēlēs "Wizards"
Vašingtonas ''Wizards'' prezidents Ērnijs Grunfelds
Foto: AP/Scanpix

Dienu pēc tam, kad NBA kluba Vašingtonas ''Wizards'' saspēles vadītājam Gilbertam Arenasam par nelikumīgu šaujamieroču glabāšanu tika piespriests divus gadus ilgs nosacīts sods, ASV galvaspilsētas kluba prezidents Ērnijs Grunfelds medijiem atklāja, ka ''Wizards'' organizācija neplāno lauzt līgumu ar problēmu nomākto basketbolistu.

''Mēs nelauzīsim viņa līgumu. Kā jau iepriekš esmu izteicies, viņš paliks pie mums. Gilberts ir daļa no šīs organizācijas, daļa no mūsu komandas, un viņš arī nākamsezon spēlēs šeit – Vašingtonā. Domāju, ka cilvēki bieži vien piemirst to, ka viņš joprojām ir viens no labākajiem NBA spēlētājiem,'' dienu pēc tiesas sprieduma nolasīšanas medijus uzrunāja Vašingtonas ''Wizards'' prezidents Ērnijs Grunfelds.

''Es domāju, ka tiesneša verdikts radušos situāciju padara krietni skaidrāku, un tas mums atļaus virzīties uz priekšu un koncentrēties atlikušajai sezonas daļai,'' atzina Grunfelds, kura vadībā ''Wizards'' vienība ar 21 uzvaru un 51 zaudējumu Austrumu konferencē ieņem priekšpēdējo 14. pozīciju.

Vašingtonas kluba galvenais treneris Flips Sonderss mediju pārstāvjiem atklāja, ka viņam līdz šim nav bijusi iespēja aprunāties ar Arenasu. ''Patlaban uz lietām jāraugās pozitīvi – verdikts ir pieņemts, un Gils var mierīgi turpināt savu dzīvi,'' tā Sonderss.

Atgādinām, ka piektdien notikušajā tiesas prāvā Arenasam tika piespriests divus gadus ilgs nosacīts sods, 30 dienu ilgs ''atvaļinājums'' rehabilitācijas centrā/kolonijā, 5000 ASV dolāru liels naudas sods un piespiedu sabiedriskie darbi 400 stundu garumā.

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-03-28 15:59, pirms 15 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Gan jau NBA kādreiz mainīs līgumus, kā rezultātā būs iespēja vieglāk lauzt līgumus ar spēlētājiem. Šis gadījums kārtējo reizi apliecināja, ka spēlētājiem ir brīva vaļa, neskatoties uz neko.
nu,jau tu pārspīlē..
Atceries ,ka gandriz katram Amerikā ir ierocis, lai justos droši ..

  +2 [+] [-]

, 2010-03-28 16:00, pirms 15 gadiem
psc patikama zina
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-03-28 17:41, pirms 15 gadiem
Nekur citur vinu nemaz nevaru iedomaties.
Viņa izškirošie 3pt

  -1 [+] [-]

, 2010-03-28 17:53, pirms 15 gadiem
Labs spēlētājs jau viņš protams ir, to nevar apšaubīt.. bet vai viņš ir labs priekš šis komandas, nu nez vai....

     [+] [-]

, 2010-03-28 21:35, pirms 15 gadiem
Tak pats Arenass teica,ka pirms šīs visas izrādes,ka vairs nespēlēšot wizardos.

     [+] [-]

, 2010-03-29 17:21, pirms 15 gadiem
Gvidits. rakstīja: Tak pats Arenass teica,ka pirms šīs visas izrādes,ka vairs nespēlēšot wizardos.
Tad viņu aizmainiis pret drafta iespejaam un veteraaniem!