Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fernandezs nākamsezon visticamāk debitēs NBA

Fernandezs nākamsezon visticamāk debitēs NBA
Rudijs Fernandezs
Foto: joventutbadalona.com

Badalonas ''Joventut'' aizsargs un viens no Spānijas izlases līderiem Rudijs Fernandezs īsā intervijā Spānijas ziņu aģentūrai EFE paziņojis, ka viņa iespējas nākamsezon spēlēt Portlendas ''Trail Blazers'' sastāvā NBA ir 90% lielas.

Perspektīvais aizsargs atzinies, ka viņa sapnis, tāpat kā lielākajai basketbolistu, ir spēlēt NBA. Tomēr šobrīd viņš vēlas palīdzēt Katalonijas klubam sasniegt pēc iespējas augstākus rezultātus Spānijas līgā un ULEB kausā.

''Es nevēlos, lai ''Joventut'' līdzjutēji domā par mani ko sliktu, neskatoties uz to, ka parakstīju līgumu ar nosacījumu, ka tuvākajās sezonās pārcelšos uz ASV,'' sacīja basketbolists.

Fernandezs neslēpj, ka pieprasīs ''Blazers'' lielu spēles laiku, tādejādi daļu izdevumu, kas saistīti ar viņa pārcelšanos, savā pirmajā sezonā maksājot no savas kabatas.

Šosezon ULEB kausā Fernandezs aizvadījis 12 spēles, kurās vidēji guvis 15 punktus, izcīnījis 3,2 atlēkušās bumbas un 3,9 rezultatīvi asistējis komandas biedriem.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-03-28 17:20, pirms 16 gadiem
Man no spāņiem viņš kā spēlētājs patīk vislabāk- redzēs kā iederēsies NBA- nekad neko nevar zināt!

Bet par Blazers izredzēm es nebūtu tik drošs- nevaram zināt kāds būs odens( tfu tfu tfu) vēl jau var gadīties traumas, Aldridžs ,tomēr neprogresē tik strauji kā sākumā- daudzi eksperti jau nosaukuši, ka viņs tā ar paliks 17+9 spēlētājs! bet protams Blazers ir nākotne- bet maiņas var izmanīt visu! un domāju, ka viegli nebūs ( kur nu vēl garantēta vieta PO) jo visas 8 komandas kas ir priekšā stipri vājākas nepaliks( ar laiku SAS un DAL nāksies atjaunināties, bet tas pēc pāris sez) un uz papēžiem min KIngs- arī jauni , kā arī Memfisai būs gana līdzekļu+ drafts , lai pastiprinātos! Sietla, minesota arī progresēs- arī jaunas komandas!
Kliperiem iespējams būs beidzot pilns sas'tavs( pirmā vietā pēc savainojumos izlaistajām spēlēm komanda ir) ar brendu priekšgalā- un so līdz ar to arī atpakaļ pie PO apvāršņa ! tā kā par garantētiem PO nevar būt runas!

     [+] [-]

, 2008-03-28 18:07, pirms 16 gadiem
Es tiešām ceru ka Rudijs Fernandess nākamsezon tiešām spēlēs NBA, jo viņš ir viens maniem mīļākajiem spēlētājiem. Gribējās jau šosezon viņu redzēt NBA, tomēr Fīniksa,kura viņu draftēja,uzreiz pēc drafta pārdeva tiesības uz viņu Portlendai,kurā jau tā šosezon bija daudz spēlētāju,un turklāt spēlētājs noslēdza neizdevīgu līgumu ar ''Joventud'',kurā bija pārāk liela izpirkuma maksa un tas bija vēl viens kavēklis kas liedza viņam debitēt jau šosezon. Būs interesanti,kā šis atlētiskais spāņu aizsargs iederēsies NBA. Viņš ir ļoti atlētisks, ar labu lēcienu (nevelti iesaukts par Rudy Airlines) un labu metienu.
Blazers varbūt nevis nākamsezon,bet drīzāk aiznākam sezon varētu būt komanda ar ko rēķināsies katra komanda,..komandā ir pārāk daudz jaunu spēlētāju,kuriem vēl ir jāprogresē,nav arī zināms kā NBA iederēsies Odens un kā būs ar veselību viņam un visiem pārējiem,..turklāt visu var sabojāt arī komandas ģenerālmenedžera ''gudrie'' gājieni transfēru tirgu,kā tas biezhi noticis ar citām komandām,tomēr vēlu veiksmi nākamsezon gan rudijasgan arii bleizeriem

     [+] [-]

, 2008-03-28 18:13, pirms 16 gadiem
Malacis!

     [+] [-]

, 2008-03-28 19:18, pirms 16 gadiem
jhaa naakamo sezonu no blazeriem es gaidu un itsevisskki odenu

  +3 [+] [-]

, 2008-03-28 21:46, pirms 16 gadiem
Tas ka viņš segs no savas kabatas pierāda, ka viņam tomēr $ nav tas pats galvenais