Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džerets Džeks apsvērs iespēju pamest "Knicks" un pievienoties "play-off" kandidātei

Andrejs Siliņš

Džerets Džeks apsvērs iespēju pamest "Knicks" un pievienoties "play-off" kandidātei
Džerets Džeks (priekšplānā)
Foto: AP / Scanpix

Pieredzējušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" saspēles vadītājs Džerets Džeks pēc trim spēlēm, kurās tā arī netika uzlaists laukumā, vietējiem medijiem izteicies, ka varētu sākt domāt par iespēju sarunu procesā ar klubu panākt izpirkumu, lai varētu pievienoties kādai komandai, kas kandidē uz spēlēšanu izslēgšanas turnīrā.

Pēc Kristapa Porziņģa savainojuma gūšanas un maiņas darījuma, kā rezultātā komandu papildināja saspēles vadītājs Emanuels Mudiejs, "Knicks" rindās vairākiem spēlētājiem samazinājies spēles laiks. Viens no tiem ir Džerets Džeks, kurš lielāko sezonas daļu bijis komandas starta sastāva pirmais numurs.

Pēdējās trīs spēlēs Džeks palicis uz rezervistu soliņa un pirms nākamās spēles, kas paredzēta tikai sestdien, Džeks vietējiem medijiem licis noprast, ka viņa sadarbība ar klubu varētu izbeigties vēl pirms sezonas beigām. Ceturtdien ir pēdējā diena, kad kāda kluba atbrīvotam spēlētājam iespējams parakstīt līgumu ar citu klubu, nezaudējot iespēju spēlēt izslēgšanas turnīrā.

Džeks pirms sezonas parakstīja negarantēto līgumu ar "Knicks" uz vienu sezonu par nedaudz vairāk nekā 2,3 miljoniem dolāru. Jau ceturtajā sezonas mačā Džeks tika iecelts par pamata piecinieka spēlētāju un šajā lomā nospēlējis lielāko sezonas daļu. Džeks šosezon vidēji 26 minūtēs guvis 7,6 punktus, atdevis 5,8 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 3,1 atlēkušo bumbu.

"Ja godīgi, es nezinu. Šādā situācijā iepriekš neesmu bijis. Nekad pat neesmu domājis par komandu mainīšanu sezonas laikā. Citi puiši to ir darījuši. Varbūt man jāpiesēž un jāizvērtē iespējas. Bet šobrīd esmu "Knicks" un cenšos palīdzēt tā, kā vien varu," sacīja Džeks.

34 gadus vecais spēlētājs līgā ienāca 2005. gadā, kad ar 22. numuru viņu draftēja Denveras "Nuggets". Karjeras laikā Džeks pārstāvējis Portlendas "Trail Blazers", Indianas "Pacers", Toronto "Raptors", Ņūorleānas "Hornets", Goldensteitas "Warriors", Klīvlendas "Cavaliers", Bruklinas "Nets", Ņūorleānas "Pelicans" un tagad Ņujorkas "Knicks".

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2018/02/27/jarre...

     [+] [-]

, 2018-02-28 19:20, pirms 7 gadiem
Tapat vins Knickos nevienam nav vajadzigs!

  -1 [+] [-]

, 2018-02-28 19:28, pirms 7 gadiem
Protams, malacis, ka spēja izcīnīt savu kā pirmā numura vietu. Bet Knickos ar viņu motivāciju to varētu izdarīt divi no trijiem atnākušajiem... Citās komandās tāds Džeks būtu 3. vai 4. opcija. Beigās tā arī būs tai PO pretendentu komandā un pēc sezonas atkal veterāns būs pie sasistas siles nevienam nevajadzīgs.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-28 19:33, pirms 7 gadiem
Tas būtu loģiski

  -1 [+] [-]

, 2018-02-28 19:56, pirms 7 gadiem
Tik labs spēlētājs Goldensteitā vai Bostonā obligāti spēlētu pamatsastāvā un nodrošinātu savai komandai visus kausus, ieskaitot Deivisa, Hofmana, Stenlija, Muhameda Alī un Gagārina.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja