Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ričardsons atgriezīsies piektdien

Andrejs Siliņš

Ričardsons atgriezīsies piektdien
Džeisons Ričardsons
Foto: AFP

108 : 115

Pacers - Hornets

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Šarlotes "Bobcats" aizsargs Džeisons Ričardsons, kurš joprojām jūt sāpes ceļgalā, tomēr varētu atgriezties komandas rindās jau naktī uz sestdienu paredzētajā spēlē pret Indianas "Pacers".

Pēc 11. novembra spēles Denverā Ričardsons sūdzējās par sāpēm celī, un pēc dakteru izmeklēšanas netika atrasti nekādi nopietni savainojumi, taču tas nemainīja to, celis sāp tik un tā. Otrdien basketbolists aizvadīja pirmo treniņu, taču arī tā laikā līdz galam nevarēja darboties par simts procentiem.

"Es noteikti spēlēšu piektdien. Ceturtdien smagi trenēšos un, cerams, piektdien būšu gatavs," optimistisks ir pats basketbolists, kurš pirms pāris sezonām bija Oklendas publikas mīlulis, taču tad "Wariors" aizmainīja aizsargu uz jaunāko NBA klubu.

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-27 16:02, pirms 16 gadiem
prieks par tevi