Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mārtina savainojums nav nopietns

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Pēc padziļinātām medicīniskajām pārbaudēm atklājies, ka NBA kluba Denveras ''Nuggets'' spēka uzbrucēja Kenjona Mārtina gūtais ceļgala savainojums nav nopietns.

Jau ziņojām, ka mačā ar Hjūstonas ''Rockets'' uzbrucējs savainoja savu ceļgalu, satraucot visu komandas vadību, jo pēdējo divu sezonu laikā Mārtins izlaida 106 mačus tieši šīs pašas problēmas dēļ.

Pēc izietām medicīniskajām pārbaudēm atklājies, ka nopietna savainojuma vietā spēlētājs vien nedaudz atsitis ceļgalu, kas nedaudz traucējot pilnvērtīgi spēlēt.

Pastāv maza iespēja, ka Mārtins laukumā varētu atgriezties jau šonakt, kad viņa pārstāvētā ''Nuggets'' mērosies spēkiem ar Indiānas ''Pacers'' basketbolistiem.

Saistītais raksts:
Mārtins atkal savaino ceļgalu

Izmantotie resursi:
Associated Press
Foto: AP

  -1 [+] [-]

, 2007-11-27 15:46, pirms 16 gadiem
maartins savus labaakos gadus aizvadiiija njuu dzhersijaaa..nosleedzot liiigumu ar denveru vinsh ir tikai zaudeetaaajs!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja