Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Wizards'' traumas dēļ uz diviem mēnešiem paliek bez aizsarga Raita

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Wizards'' traumas dēļ uz diviem mēnešiem paliek bez aizsarga Raita
Delons Raits. Foto: Reuters/Scanpix

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas ''Wizards'' perimetra aizsargiem Delons Raits nedosies laukumā nākamās sešas līdz astoņas nedēļas, informē ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Naktī uz trešdienu ''Wizards' savā laukumā ar 120:99 saplosīja Detroitas ''Pistons''. Vašingtonas kluba vadība pēc cīņas informējusi, ka Raits iedzīvojies otrās pakāpes labās cīplas sastiepumā. Tas noticis spēles izskaņā.

Pēc trim nedēļām klubs un sportists kopīgi pārbaudīs savainojumu atkārtoti, taču patlaban tiek prognozēts, ka Raits izlaidīs aptuveni divus mēnešus.

30 gadus vecajam Raitam šī ir pirmā sezona "Wizards" kreklā un astotā NBA. Četrās spēlēs basketbolists izcēlies ar vidēji 6.5 punktiem, 3.3 rezultatīvām piespēlēm, 2.5 atlēkušajām bumbām, bloķētu metienu un 2.8 pārtvertām bumbām.

Vašingtona ir Raita sestā komanda piecu gadu laikā. Starpsezonā viņš ar "Wizards" parakstīja līgumu uz divām sezonām 16 miljonu ASV dolāru vērtībā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-10-27 22:29, pirms 2 gadiem
Nu šitas reāls zaudējums aizsardzībā

     [+] [-]

, 2022-10-27 23:05, pirms 2 gadiem
ja nu kāds vēlas meklēt google: Delon Wright

     [+] [-]

, 2022-10-27 23:26, pirms 2 gadiem
Sūdīgi, bija diezgan noderīgs nākot uz maiņu