Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Portlenda darbojusies visaktīvāk

Portlenda darbojusies visaktīvāk
O.Dž. Mejo nonācis Memfisā.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā dienā notikuši vairāki ievērības cienīgi darījumi. Vairāki klubi iesaistījušies maiņās un klubus mainījuši vairāki spēlētāji.

Skaļākais pirmsdrafta darījums, protams, ir ilggadējā Indianas "Pacers" komandas līdera Džermeina O’Nīla aizmainīšana uz Toronto "Raptors" vienību. Šīs maiņas ietvaros uz Indianu devās saspēles vadītājs Tīdžejs Fords un slovēņu centra spēlētājs Rašo Nesterovičs. Tāpat abi klubi apmainījās ar nākotnes draftā pozīcijām.

Tāpat vairākos darījumos uzreiz iesaistījās Portlendas "Trailblazers" vienība. Vispirms maiņas darījuma ietvaros komandu pameta aizsargs Džerets Džeks, uzbrucējs Džošs Makrobertss un draftā ar 13. numuru aizrunātais Brendons Rašs, kas devās un "Pacers". Savukārt no Indianas uz Portlendu pārcēlās spēka uzbrucējs Ike Diougu, kā arī šāgada drafta 11. izvēle Džerdija Bailesa izskatā. Taču tas nebija vienīgais darījums, kurā iesaistījās portlendieši. Vēlāk par naudu klubs iegādājās Ņuorleānas "Hornets" kluba jauno spēlētāju, 27. izvēli, Derellu Artūrsu. Taču ilgi jaunais basketbolists Portlendai nebija pieskaitāms. Viņu aizmainīja uz Hjūstonas "Rockets", pretī saņemot jauno franču talantu, uzbrucēju Nikolā Batumu. Tomēr tas nebija viss. No Losandželosas "Clippers" tika iegūta 55. izvēle draftā – Maiks Teilors, bet pretī atdotas nākotnes drafta izvēles.

Derells Artūrss klubus drafta nakti paspēja nomainīt vairākas reizes. Vispirms nonācis "Hornets", viņš aizceļo uz "Blazers" nometni, no kuras nonāca Hjūstonā, taču tā nebija viņa galējā pieturvieta, un pretī dodot 28. izvēli Dontē Grīnu un nākotnes tiesības 2009. gada draftā Artūrss nonāca Memfisas "Grizzlies" rindās.

Arī "Grizzlies" iesaistījušies vēl vienā vērienīgā darījumā, par ko jau ziņojām. Drafta trešā izvēle O. Dž. Meijo, kopā ar serbu Marko Jariču, uzbrucēju Antoinu Volkeru un aizsargu Gregu Bakneru nonākuši Memfisā. Savukārt no "Timberwolves" pārcēlušies, piektā izvēle draftā Kevins Lovs, uzbrucēji Maiks Millers un Braiens Kardinals, kā arī centrs Džeisons Kolinss.

Izmantotie resursi:
espn.com

  +4 [+] [-]

, 2008-06-27 12:33, pirms 16 gadiem
njā, krustām šķērsām

  +6 [+] [-]

, 2008-06-27 12:33, pirms 16 gadiem
Viņiem pašiem galva neapjūk?

  +4 [+] [-]

, 2008-06-27 12:39, pirms 16 gadiem
Autor, pēdējā rindkopā nav ieviesusies kļūda?

  +1 [+] [-]

, 2008-06-27 12:39, pirms 16 gadiem
uh, Derells Artūrss noteikti bik iesvīda no tās mētašanas. Tagad Memfisas "Grizzlies" menedžers preses konferencē noteikti stāstīs, kā viņi jau no paša sākuma gribējuši tieši Derellu un tas pingpongs nebija nekāda haļava.

  +3 [+] [-]

, 2008-06-27 12:42, pirms 16 gadiem
grūti lasāms raksts. Varēja jau kautko pārskatāmāku izdomāt + pareizrakstības kļūdas arī ir. Kas pie velna ir Ike Diougu ? Vai nu Ike Diogu vai arī Aiks Diogu !

     [+] [-]

, 2008-06-27 12:46, pirms 16 gadiem
NCAA finālā Arturs izkatījās labs!!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-27 12:50, pirms 16 gadiem
Pat bail iedomāties kāds būs Portlendas spēks tuvākajos gados. Beidzot tikuši pie laba PG(Beijlesa), ierindā būs Odens, bet vēl taču ir Rojs, Aldridžs, Vebsters, Outlāvs... visi viņi vēl tikai progresēs...

Timberwolves, manuprāt nošāva greizi aizmainot Mejo, šis puisis nākotnē būs zvaigzne, par Lovu nebūtu tik drošs. Jā, būs labs duets zem groziem Lovs, Džefersons, taču būtu Mejo varētu būt lieliska sadarbība starp ārējo līniju(Mejo) un groza apakšu(Džefersons). Tagad faktiski tikai groza apakša paliek... Taču vislabākie dueti basketbolā parasti ir starp aizsargu un PF/C. Lielisks piemērs ir Braients un O'Nīls. Šiem diviem tā sadarbība beidzās ar 3 čempionu tituliem. Memfisai vairāk vajadzēja to Lovu, jo zem groza nekas prātīgs nav vēl joprojām. Tiesa būs laba ārējā līnija(Gejs, Mejo, Konlijs).

Raptors diezgan draudīgi izskatās pēc O'Nīla darījuma. Cerēsim gan, ka Džermeinu nevajās traumas, kas viņu ir mocījušas pēdējās sezonās. Vesels O'Nīls - tas ir milzīgs spēks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-27 13:25, pirms 16 gadiem
minesotai ārējā līnijā tagad būs Millers,neaizmirstam.

  +5 [+] [-]

, 2008-06-27 13:59, pirms 16 gadiem
Citēju: " Savukārt no "Timberwolves" pārcēlušies, piektā izvēle draftā Kevins Lovs, uzbrucēji Maiks Millers un Braiens Kardinals, kā arī centrs Džeisons Kolinss."
Manuprāt tur vajadzēja nevis no, bet uz.