Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rondo ar "triple double" aizved "Celtics" līdz "Heat"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Rondo ar "triple double" aizved "Celtics" līdz "Heat"
Ražāns Rondo ieveda "Celtics" konferences finālā
Foto: AFP/Scanpix

Maiami "Heat" pretiniece Nacionālās Basketbola asociācijas Austrumu konferences finālā būs Bostonas "Celtics", kas savā pusfinālā sērijas septītajā spēlē mājās ar 85:75 pieveica Filadelfijas "76ers". Uzvarētāju sastāvā lielisks mačs saspēles vadītajam Ražānam Rondo, kurš izcēlās ar "triple double".

"Celtics" guva spēles pirmos sešus punktus, bet iedzinējos spēles gaitā bija tikai vienu reizi uz īsu brīdi, kad Filadelfijas komanda pirmās ceturtdaļas izskaņā pēc Lū Viljamsa soda metiena bija ieguvusi viena punkta pārsvaru – 20:19.

Četras minūtes pirms spēles beigām "76ers" atradās tikai trīs punktu attālumā (68:71), taču tuvāk tikt nespēja, un "Celtics" nosargāja uzvaru, beigās tiekot pie panākuma pat ar 10 punktu pārsvaru – 85:75. Zīmīgi, ka spēles pēdējās četras minūtes "Celtics" nospēlēja bez Pola Pīrsa, kurš savāca sešas piezīmes.

"Celtics" sastāvā "triple double" Ražānam Rondo – 18 punkti, 10 atlēkušās bumbas un 10 rezultatīvas piespēles. Rondo 11 no saviem punktiem guva pēdējā ceturtdaļā. Visus minētos 11 punktus Rondo sameta pēc Pīrsa piespiedu došanās atpūtā. Rondo sestdien guva devīto "triple double" izslēgšanas spēlēs.

18 punktus guva arī Kevins Gārnets, kuram arī 13 atlēkušās bumbas. Brenedons Bass iemeta 16, Pīrss 15, bet Rejs Alens 11 punktus. Bostonas rezervistu kontā tikai septiņi punkti. Zaudētāju rindās rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Andrē Igudala.

Bostona austrumu finālsērijas pirmo maču pret "Heat" aizvadīs pirmdienas vakarā Maiami. Šodien pirmo maču izspēlēs labākās rietumu komandas – "Spurs" uzņems "Thunder". Konferenču fināli notiks ik pāris dienas.

1 2 3 72 komentāri
Slēpts komentārs: wifebeater
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-27 09:51, pirms 12 gadiem
wifebeater rakstīja: celtiki atkal dabūs izjust buttsiecksooo no heatiem
Bostona vs Spurs finaaals. Un tikai nevajag saakt otmaskas par Heat un Bosh traumaam, jo Bostonai 4 no 10 rotaacijas dzekiem ir ar season ending traumaam, un neviens nechiiks. Kaa saka Rondo: We are no excuse team!!!

  +9 [+] [-]

, 2012-05-27 09:55, pirms 12 gadiem
Rondo vnk zvērs

  +5 [+] [-]

, 2012-05-27 09:58, pirms 12 gadiem
Apsveicu. Heat ar Bostonu buus siivais

  +3 [+] [-]

, 2012-05-27 10:02, pirms 12 gadiem
Guncha123 rakstīja: Bostona vs Spurs finaaals. Un tikai nevajag saakt otmaskas par Heat un Bosh traumaam, jo Bostonai 4 no 10 rotaacijas dzekiem ir ar season ending traumaam, un neviens nechiiks. Kaa saka Rondo: We are no excuse team!!!
Tavu minēto traumu dēļ Bostona netiks finālā, jo Miamī viņus vienkārši noskries!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-27 10:22, pirms 12 gadiem
Kastiels rakstīja: Lielisks Austrumu fināls, abas komandas man patīk, bet Celtics jau bija čempioni 2008.gadā un LBJ ir pelnījis čempiona gredzenu, šogad tas ir reāli, jo rietumos autsaideri palikuši - Spurs un Thunder, un lai te man nestāsta, ka tās ir stipras, Lakers nav, Mavericks nav, nu labi Spurs ir normāla bet tur trūkst spilgtu līderu.
Es tieši domāju, ka pēdējais laiks Thunder paņemt gredzenus.

  +4 [+] [-]

, 2012-05-27 10:27, pirms 12 gadiem
Finals tatad bus Miami - ......., Celtics ir pa vecu, lai 4x uzvaretu Heat !

 +10 [+] [-]

, 2012-05-27 10:46, pirms 12 gadiem
Rondo, labākais saspēles vadītājs NBA! Izcils sniegums it īpaši beigās. Būs grūti pret Heat, bet Big 4 to var paveikt. Go Celtics.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-05-27 11:03, pirms 12 gadiem
pagrieziens rakstīja: Atkal, te saukā par labāko, tas ir nožēlojami. Celtics paņēms tos Heat uz pieredzīti.
Ne jau tikai tagad es viņu saucu par labāko, bet jau kādus 2 gadus. Paskaties uz viņa rādītājiem, visvairāk triple double sezonā no visiem spēlētājiem, 28 spēles pēc kārtas ar 10+ piespēlēm, rezultatīvākais piespēlētājs sezonā un nemaz nerunājot par play off, kur tuvākajam sekotājam ir par 5 piespēlēm mazāk, labākais cīņā zem groziem starp saspēles vadītājiem, tikai vēl jāuzlabo metiens no distances, tad vispār būs neapturams.

  -2 [+] [-]

, 2012-05-27 11:08, pirms 12 gadiem
Finals. Heat vs Spurs! 6-7 spēles.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-27 11:13, pirms 12 gadiem
Kastiels rakstīja: Lielisks Austrumu fināls, abas komandas man patīk, bet Celtics jau bija čempioni 2008.gadā un LBJ ir pelnījis čempiona gredzenu, šogad tas ir reāli, jo rietumos autsaideri palikuši - Spurs un Thunder, un lai te man nestāsta, ka tās ir stipras, Lakers nav, Mavericks nav, nu labi Spurs ir normāla bet tur trūkst spilgtu līderu.
OKC ir durants un westbrooks+ hardens.Kā ari ibaka,kurš labi turēs grozu.
Spurs ir pieredze.Dziļš sols un vieņiem ir liela priekšrocība pie groza un lēna spēle heat bus lielas problēmas pret viņiem.Nevajag spilgtas zvaigznes,lai sagadātu problēmas heat.Bet ginobili,parkers un dankans,manuprāt,arī ir diezgan izteikti līderi(zvaigznes).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-27 11:25, pirms 12 gadiem
Kastiels rakstīja: Durants ir normāls, bet nu pārējie? Spurs noteikti uzvarēs Thunder.

Bet ja par Heat, tad James, Wade komentārus neprasa +Chalmers, Miller,Haslem, Battier, Cole, Curry arī ir labi.
Es jau nesaku,ka heat netrukst labu spelētaju.Vienkārši Spurs spēles stils varētu būt ļoti neparocīgs.Ja heat spēs uzspiest savu atro spēli,tad tā būs viegla sērija.Taču ja ņem vēra to,cik labi organizēti(trenēti) ir Spurs,tad es domāju,ka viņi neskries pakaļ Heat un uzspiedīs savu lēno(half court) spēli un Heat būs problēmas.Jo groza leja un organizēts komandas uzbrukums nav tik labs, cik gribētos.

  +6 [+] [-]

, 2012-05-27 11:31, pirms 12 gadiem
Spurs tagad ir kā Taisons savā praimā un es nebrīnītos, ja būtu uzvara sērijā četrās spēlēs, taču mani satrauc tas, kā komanda reaģēs, ja vienā no pirmajām divām mājas spēlēm tiks piedzīvots pirmais zaudējums, tas var izsist no ritma, un tad jau favorīti it OKC. Labi, ka basketbols šodien atsāksies, tā bakstīšanās austrumos jau bija apnikusi.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-27 11:36, pirms 12 gadiem
narcisens rakstīja: Es jau nesaku,ka heat netrukst labu spelētaju.Vienkārši Spurs spēles stils varētu būt ļoti neparocīgs.Ja heat spēs uzspiest savu atro spēli,tad tā būs viegla sērija.Taču ja ņem vēra to,cik labi organizēti(trenēti) ir Spurs,tad es domāju,ka viņi neskries pakaļ Heat un uzspiedīs savu lēno(half court) spēli un Heat būs problēmas.Jo groza leja un organizēts komandas uzbrukums nav tik labs, cik gribētos.
Ātra spēle nav tikai cik punktus komanda gūst fastbreikos un pēc pretinieku kļūdām, skatoties kopējo uzbrukuma ainu Spurs ar savu uz pick`n`roll centrētu uzbrukumu spēlē ātrāku basketbolu par Heat. Heat mēdz uzskriet, bet katrā spēlē viņiem pienāk brīdis, kad spēle iesprūst un Lebrons driblē bumbu 15 sekundes, un pazūd jebkāda bumbas kustība.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-05-27 11:48, pirms 12 gadiem
FelQ rakstīja: Ātra spēle nav tikai cik punktus komanda gūst fastbreikos un pēc pretinieku kļūdām, skatoties kopējo uzbrukuma ainu Spurs ar savu uz pick`n`roll centrētu uzbrukumu spēlē ātrāku basketbolu par Heat. Heat mēdz uzskriet, bet katrā spēlē viņiem pienāk brīdis, kad spēle iesprūst un Lebrons driblē bumbu 15 sekundes, un pazūd jebkāda bumbas kustība.
Japiekrīt vien ir! Taču ir playoff laiks un var notik ļoti daudz neparedzētu notikumu.+ Jazz un clippers nebija tās spēcigākas komandas,taka playoffi priekš Spurs sāksies pret OKC un pret tiem varēs redzēt cik tad spēcigi patiesība ir Spurs.

  +7 [+] [-]

, 2012-05-27 11:50, pirms 12 gadiem
Nesaprotu kāda jēga ir runāt par finālu, priekšā vēl ir daudz spēļu, ne velti NBA ir teksts - where amazing happens, jo šī līga ir neparedzama. Ekstrasensu bars..

MIA-BOS sērija būs "kaulā", Heat priekšroka ir ātra pāreja, ātrie uzbrukumi, vārdsakot ātra spēle. Bostonas ierocis noteikti ir Rondo un arī Gārnets, jo apakšā no Heat neviens Gārnetu nenosegs. Un es domāju, ka Bostona pratīs izmantot iespēju to, ka Haslems nebūs 2 spēles!

SAS-OKC - nezinu ko teikt, šī sērija būs "līdz asinīm" , abas komandas šogad spēlē lieliski. SAS nav neviena zāģa plejofos, kamēr OKC ir 1, bet pret kādām komandām ir spēlējusi SAS , pret Jūtu un Kliperiem, kamēr OKC pret Čempionu komandām - DAL un LAL.
Nezinu kapēc, bet saku ka OKC uzvilks sēriju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-27 11:53, pirms 12 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: 76ers pa lielam nevienā brīdī nebija varianti. Kā sākās 6-0, tā tas arī turpinājās.
Žēl jau ir Filliju, bet viņi diemžēl aizsardzībā spēlēja tik lieliski un intesīvi, ka uzbrukumā vnk nepietika spēki.

Par nākamo kārtu - nu šanse maza, jo tomēr Sugars galīgi traumēts, arī KG kāju pievelk uz spēles beigām, nemaz nerunājot par pārējiem trūkumiem - Bredlijs, Onīls. Bet tie ir plejofi - ar asinīm!

BEAT THE HEAT!
Jāpiekrīt, par play off un tām asinīm, atkāpties vairs nav kur, večiem(KG, Allenam, Pīrsam) reāli viena no pēdējām šansēm paņemt gredzenus, nav ko taupīties. GO C's BEAT THE HEAT. (Parasti pierasts rakstīt "BEAT LA" )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-05-27 12:01, pirms 12 gadiem
Kastiels rakstīja: Allens, Pīrss, Garnets gredzenus paņēma 2008.gadā ar 4-2 uzvarot Lakers.
Tak zinu, pats skatījos un fanoju, bet divi gredzeni ir labāki kā viens...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-27 12:02, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Tagad jāsakapā Rauduļi
yess.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-05-27 12:03, pirms 12 gadiem
Kastiels rakstīja: LOL
Tā varēsi pēc sērijas teikt, kad Heat atkal paliks ar garu degunu

  -1 [+] [-]

, 2012-05-27 12:06, pirms 12 gadiem
Nekad neesmu bijis C's fans, bet kkā sāk patikt kā komanda spēlē.. Īpaši jau Rondo spēle.. Ļoti ceru, ka paņems Heat, zinu ka būs grūti, bet nav neiespējami..

     [+] [-]

, 2012-05-27 12:32, pirms 12 gadiem
Hehe rondo pietruuka 3 kluudas lidz Quadruple-Double xD Vispar liekas jociigi, kapec vins nav izlase uz OS, plejofos assistos visus izliek, un ir otrs labaakais no aktivajiem spiileriem peec triple double plejofos, aiz Kida!

     [+] [-]

, 2012-05-27 12:50, pirms 12 gadiem
NunoGomes rakstīja: Hehe rondo pietruuka 3 kluudas lidz Quadruple-Double xD Vispar liekas jociigi, kapec vins nav izlase uz OS, plejofos assistos visus izliek, un ir otrs labaakais no aktivajiem spiileriem peec triple double plejofos, aiz Kida!
jo viš pats atteicās
1 2 3 72 komentāri