Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ingrems un Brauns kļūst par pagājušās nedēļas NBA labākajiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ingrems un Brauns kļūst par pagājušās nedēļas NBA labākajiem
Brendons Ingrems starp Šarlotas spēlētājiem. Foto. AP. Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi, ka Austrumu konferencē par pagājušās nedēļas labāko spēlētāju atzīts Bostonas ''Celtics'' spēlētājs Džeilens Brauns, bet Rietumos Ņūorleānas ''Pelicans'' basketbolists Brendons Ingrems.

Par pagājušās nedēļas Austrumu konferences labāko spēlētāju Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) atzīts Bostonas ''Celtics'' spēlētājs Džeilens Brauns, kurš trīs uzvaras kaldināja ar vidēji gūtiem 31.7 punktiem un 8.3 atlēkušajām bumbām. Karjeras laikā Brauns šādu atzinību saņēmis trešo reizi. Šajā sezonā spēlētājs vidēji gūst 27 punktus, kā arī izcīna septiņas bumbas zem groziem. Pagājušās sezonas fināliste jau ir nodrošinājusi vietu NBA izslēgšanas spēlēs, pagaidām Austrumos ieņemot otro vietu (52-23).

Rietumos par labāko kļuvis Ņūorleānas ''Pelicans'' viens no līderiem Brendons Ingrems, kurš kluba trīs panākumus sekmēja ar vidēji iemestiem 31.3 punktiem, desmit rezultatīvajām piespēlēm un 6.3 atlēkušajām bumbām. Kopumā klubs uzvarējis jau četrās spēlēs pēc kārtas un tas ļāvis pacelties uz astoto vietu Rietumu konferencē. 37 spēlēs basketbolists vidēji guvis 23.9 punktus, atdevis 5.4 rezultatīvās piespēles un izcīnījis piecas atlēkušās bumbas.