Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Delfino gūst kakla traumu, pamet laukumu uz nestuvēm

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Delfino gūst kakla traumu, pamet laukumu uz nestuvēm
Karloss Delfino
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās nakts NBA regulārā turnīra spēlē starp Maiami ''Heat'' un Milvoki ''Bucks'' komandām (87:74) nepatīkamu kakla savainojumu guva ''buku'' aizsargs Karloss Delfino, kuram kādā no mača epizodēm uz kakla un galvas uzkāpa pretinieku spēka uzbrucējs Judoniss Haslems.

Kakla traumu Argentīnas izlases basketbolists guva mača otrajā ceturtdaļā, kad devās caurgājienā un nokrita uz grīdas. Cīņa par atlēkušo bumbu turpinājās, un to izcīnīja Maiami ''Heat'' uzbrucējs Judoniss Haslems, kurš lielajā spēlētāju burzmā nejauši uzkāpa zemē guļošajam Delfino uz kakla. ''Es tur neko nevarēju padarīt – es vienkārši nevarēju no viņa izvairīties,'' atzina pats Haslems. ''Es ceru, ka ar viņu viss būs kārtībā. Puslaika pārtraukumā aprunājos ar [pretinieku komandas galveno treneri] Skotu Skailzu, kurš teica, ka ar Karlosu viss esot labi.''

Pēc notikušā incidenta pieredzējušais basketbolists aptuveni septiņas minūtes nekustīgi gulēja uz laukuma un vēlāk ar mediķu palīdzību tika uzcelts uz nestuvēm. Lai arī ''Bucks'' līdzjutēji piepildīja arēnu ar skaļiem saukļiem (''Delfino, Delfino''), traumētais spēlētājs bija tādā stāvoklī, ka pat nespēja parādīt acīmredzamus žestus, tādējādi norādot, ka ar viņu viss kārtībā.

''Saprotams, mēs esam noraizējušies par Karlosu. Turēsim īkšķus, cerot, ka ar viņu viss būs kārtībā. Ja tomēr kaut kas nebūs tā, kā vajag, tad cerēsim, ka gūtā trauma nebūs pārāk nopietna un viņš ātri atveseļosies,'' pēc mača sarūgtināts bija Milvoki stratēģis Skots Skailzs.

Komandas pārstāvji medijiem atklāja, ka Delfino komandas ģērbtuvēs esot bijis spējīgs kustināt visas ekstremitātes, taču piesardzības nolūkos argentīnietis nogādāts slimnīcā, kur viņam tiks veikti rentgena uzņēmumi.

''Bucks'' - ''Heat'' spēles videoapskats

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-27 18:35, pirms 15 gadiem
labi, ka nav paralizēts, kā sākumā likās!

     [+] [-]

, 2010-03-27 18:56, pirms 15 gadiem
un tā arī Bucks arī nevarēja saņemties pēc šī notikuma.

     [+] [-]

, 2010-03-27 20:56, pirms 15 gadiem
bāc, gribējās lai heat uzvar bet nejau tā ka pretiniekiem viens no līdriem gandrīz tiek paralizēts

p.s. haslems jau sver apmēram 100-110 kg

     [+] [-]

, 2010-03-27 21:24, pirms 15 gadiem
"traumētais spēlētājs bija tādā stāvoklī, ka pat nespēja parādīt acīmredzamus žestus, tādējādi norādot, ka ar viņu viss kārtībā."

kaut kā neiet kopā šitas... ja viņš neko nespēja parādīt, viņš tādējādi norāda, ka viss štokos?