Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Problēmu māktā "Pistons" pārsteidz Jūtu

Andrejs Siliņš

Problēmu māktā "Pistons" pārsteidz Jūtu
Rodnijs Stakijs (centrā) atbalsta komandu smagā brīdī
Foto: AP/Scanpix

Neskatoties uz vairāku vadošo komandas spēlētāju nespēlēšanu, naktī uz svētdienu Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) Detroitas "Pistons" vienība savā laukumā ar rezultātu 120:116 apspēlēja Jūtas "Jazz" basketbolistus.

Pirms mača vairāki spēlētāji apvienojās, lai paustu negatīvu viedokli par komandas galvenā trenera Džona Kjūstera darbu, un incidenta augļi bija redzami šajā spēlē. Proti, laukumā nedevās konflikta galvenais iniciators Rips Hamiltons, kurš spēlei nemaz nebija pieteikts. Tikmēr Treisijs Makgreidijs un Taišons Princs nespēlēja savainojumu dēļ, bet Bens Voless nedevās laukumā, jo bija devies pie ģimenes, kas sēro par Bena brāļa neseno nāvi.

Kā jau šādās situācijās mēdz būt - vienus šādi notikumi uzlādē, pretiniekiem liek atslābt, un šoreiz ļoti rezultatīvā spēlē labāk gāja pirmajiem. Tieši pateicoties pēdējā ceturtdaļā gūtajiem 37 punktiem, Detroita spēja 18 ar pusi tūkstošiem līdzjutēju sagādāt 15. uzvaru savā laukumā un 22. visā sezonā - 120:116. "Jazz" šī bija 15. neveiksme izbraukumā un 28. kopumā sezonā.

Uzvarētājiem 28 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles Rodnija Stakija rēķinā, 18 pievienoja uzbrucējs Ostins Dejs, bet 17 punkti aizsargam Benam Grodonam. "Džezu" vislabāk šoreiz spēlēja Pols Milsaps - 23 punkti, 11 bumbas zem groziem, sešas piespēles un trīs bloķēti metieni, Andrejs Kiriļenko pievienoja 21 punktu, septiņas bumbas un septiņas piespēles.

Uzvaru izcīnīja arī Austrumu konferences līdere Bostonas "Celtics", kas izbraukumā, pateicoties teicamai trešajai ceturtdaļai, ar rezultātu 99:92 apspēlēja Losandželosas "Clippers". "Ķeltu" labā Pols Pīrss iemeta 24 punktus, Rejs Alens pievienoja 22, bet Kevinam Gārnetam 16 punkti un 11 bumbas. Tikmēr "Clippers" rindās 32 punkti un septiņas piespēles Rendijam Fojam, bet ar "double-double" atkal mirdzēja Bleiks Grifins - 21+11.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-27 09:10, pirms 13 gadiem
Nav Viljamsa nav Uzvaras
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-27 09:37, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Kas ir Rips?
Kā var vārda vietā rakstīt kļičaku.
autors drošvien nemaz nezin īsto vārdu, bet ja godīgi, tad neatceros, ka kādreiz labi zināmais Penijs Hārdavejs tiktu nosaukts vārdā - Anfernijs...

  +8 [+] [-]

, 2011-02-27 09:37, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Kas ir Rips?
Kā var vārda vietā rakstīt kļičaku.
Var redzēt, ka pa NBA tu vispār neinteresējies. Rips= Ričards Hamiltons!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-27 10:52, pirms 13 gadiem
kāds no jums neinteresējas

  +1 [+] [-]

, 2011-02-27 12:22, pirms 13 gadiem
Mežonīgais putniņš rakstīja: Pag, es nezinu? Es saku, kā var vārda vietā rakstīt iesauku.
Ja nemaldos, tad jāraksta būtu šādi - Ričards "Rips" Hamiltons.

Tad jau tikpat labi var rakstīt Dre Biedriņš, Melo Antony, Bib Bibby, CB4 Bosh, Durantula Durant.

Padomā, tam tak nav nekādas loģikas, vai nu raksti TIKAI iesauku, vai pilnu vārdu un iesauku starp vārdu un uzvārdu.
Tas ir savādāk, visiem spēlētājiem ir iesaukas, bet Ripam tas jau gandrīz ir kā vārds tāpat kā Tyron Bogues Penny Hardaway un Magic Johnson - pilnīgi pareizi - Rips Hamiltons