Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kanters: "Kuram interesē, vai man ir 50 punkti un 50 bumbas, ja netiksim play-off?"

Kanters: "Kuram interesē, vai man ir 50 punkti un 50 bumbas, ja netiksim play-off?"
Eness Kanters "Sixers" aizsardzības ielenkumā
Foto: AP / Scanpix

Pēc zaudējuma Filadelfijas "76ers" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Ziemassvētku spēlē Kristapa Porziņģa komandas biedrs Ņujorkas "Knicks" vienībā Eness Kanters, kurš aizvadīja karjeras labāko spēli, atzina, ka paša individuālais sniegums viņu šāda spēles iznākuma gadījumā nespēj priecēt.

"Tas vienmēr ir labi, un cilvēki man raksta ziņas, apsveicot un tamlīdzīgi. Es droši vien nevienam no viņiem neatbildēšu, jo kuram interesē tas, vai iemetu 50 punktus un izcīnu 50 bumbas, ja viss Ņujorkas štats grib mūs redzēt izslēgšanas turnīrā, bet mani cipari to nespēj mūs tur ievest?" Kanters necentās jūsmot par savu individuāli veiksmīgo spēli - 31 punkts un 22 atlēkušās bumbas.

"Redzēju, kā visi līdzjutēji ieradās mūs atbalstīt. Ir smagi viņu priekšā zaudēt. Mēs turpināsim cīnīties, neatkāpsimies, jo šī komanda ir ļoti īpaša. Jūtu, ka ar šo komandu varam apspēlēt jebkuru pretinieku," turpināja Kanters, paslavējot arī šīs spēles pretinieku Džoelu Embīdu, kurš maču beidza ar 25 punktiem un 16 bumbām. "Cienu viņu, jo viņš izlaida divarpus gadus, bet atgriezies un spēlē tādā līmenī. Vienmēr ir forši spēlēt pret tādu puisi. Viņš atbilst superzvaigznes līmenim. Ja paliks vesels, kļūs par vienu no labākajiem lielajiem spēlētājiem līgā."

Labus vārdus par turku centru Kanteru sacīja arī "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks: "Eness vienmēr spēlē ar intensitāti un ir aktīvs. Bija brīdis, kad viņam sāpēja mugura. Tagad viņš uz kājām ir viegls un lec ātri. Bieži vien spēlētāji paiet zem groza un tad lec, lai dabūtu bumbu. Eness lec ātrāk. Viņš mums sagādāja 11 uzbrukuma bumbas. Mēs viņam prasām daudz skriet un viņš ne vienmēr tiek pie bumbas, taču viņš paver iespējas citiem. Viņa sniegums nevar radīt jautājumus."

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/


Slēpts komentārs: Bindemanis
, 2017-12-26 01:16, pirms 6 gadiem
Tūlīt Kristapa heiteri atkal salīdīs un ķers kaifu noliekot viņu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-26 01:21, pirms 6 gadiem
Arčiņš rakstīja: Tūlīt Kristapa heiteri atkal salīdīs un ķers kaifu noliekot viņu.
Neviens jau negūst kaifu no tā.. Es domāju, ka tā ir vienkārši vilšanās, jo visi zin ko viņš var, un tāpēc ir dusmīgi, jo nespēlē ar pārliecību un nerāda visu uz ko spējīgs..
, 2017-12-26 01:28, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: patrieks KP tā uzreiz komanda uzplauks kā Warriors pēc Biedriņa aiziešanas
KP pašam apniks
, 2017-12-26 01:30, pirms 6 gadiem
Palasies komentus par spēli , tad sapratīsi kapec es tā rakstīju.Tie nebija vīlušies komentētāji, bet aptaurēti slimie.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-26 02:08, pirms 6 gadiem
Bilde baigi labā - vuss piecinieks apkārt Kanteram!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-26 02:50, pirms 6 gadiem
Kanters NY ir kā Green GSW, komandas iekšējais kapteinis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-12-26 05:23, pirms 6 gadiem
Nazi,tu tak esi galīgi slims,kas tev pauri notiek ja tādu suudu vari uzrakstīt ?
, 2017-12-26 08:37, pirms 6 gadiem
Bindemanis rakstīja: Es hz vai ir baigā jēga rauties uz PO. Tā komanda ir sačakarēta, vajag rebuild
da labi, a mēs visi to nezinājām, paldies par informāciju!
, 2017-12-26 08:44, pirms 6 gadiem
Mani fascinē šitie dīvānā pirdēji Knicks vienu spēli uzvar, visi bļauj - " ooo, Knicks izskatās tik stipra, būs playoff 100% ar šādu spēli". Knicks vienu spēli zaudē - "pff, laikam slikta komanda, jāpārbūvē, KP vispār nekāds". Pēc katras spēles viedoklis mainās, bet neviens neredz bildi kopumā. Tas pats bija kad KP sāka bombīt 30 pts katrā spēlē. Visiem uzreiz bikses slapjas - MVP, MVP 30pts vidēji sezonā būs easy! Es kā pa pusei profesionāls experts uzreiz pateicu ka KP būs ap 5 punktu kāpums vidēji gūtajos punktos salīdzinot ar iepriekšējo sezonu. Un redzēsiet, tas arī piepildīsies. Ieliec mīnusu vai neliec neko, ja esi dīvāna eksperts.
, 2017-12-26 08:52, pirms 6 gadiem
Basic fakti dīvānā pirdējiem un KP heiteriem:

1)Būvēšana ap KP vēl nav pat pusceļā, šis process prasa vairākus gadus.
2)Nē, Knicks nebūs pat tuvu playoff un labi vien ir, jo dabūs augstāku drafta izvēli.
3)Knicks kalendārs sezonas sākumā bija ļoti viegls un viss grūtākais ir tikai priekšā.
4)KP potenciāls ir TOP5 spēlētājs pēc 2-3 gadiem, ap šo laiku arī komanda būs apstādīta ar labākiem spēlētājiem
5)KP vajag vērtēt nevis pēc gūtajiem punktiem, bet pēc ieguldījuma visā komandas rezultātā ( ...kas ir lielāks kā vidēji gūtie punkti, žēl ka bērneļi to nesaprot )
6)Kristapu neviens nemainīs un netreidos. Viņam nav vērtības, tāpat kā super retām un ekskluzīvām mašīnām, kuras stāv pie kolekcionāriem ( pārspīlēts piemērs lai pat šī saita duraki saprastu, jo te viņu ir daudz )
, 2017-12-26 09:59, pirms 6 gadiem
reinis_bergmanis_1341728925863674 rakstīja: Neviens jau negūst kaifu no tā.. Es domāju, ka tā ir vienkārši vilšanās, jo visi zin ko viņš var, un tāpēc ir dusmīgi, jo nespēlē ar pārliecību un nerāda visu uz ko spējīgs..
Šis ir uber stils. Esmu vīlies, ieiešu komentāros pateikt, ka viņš ir nulle
, 2017-12-26 10:05, pirms 6 gadiem
Daudzi ņujorkas fani aizstāv KP un balso par viņu allstar..
, 2017-12-26 10:39, pirms 6 gadiem
Kantera attieksme ir vienkārši superīga . Ļoti patīk šis spēlētājs .Knicks vajag obligāti noturēt Kanteru nākamās sezonas .
, 2017-12-26 11:05, pirms 6 gadiem
Man personīgi ir vilšanās, ka KP ir pārāk mīksts. Es saprotu, ka viņam mikrotraumas un trausla veselība, bet tāda sajūta, ka viņš uz grozu neiet, tik met pustālos. Es saprotu, ka viņa loma ir uz trīnīša, bet tajā pašā momentā zem groza viņš aizmeta garām kādus 5 metienus. Priekš tādas miesas būves izskatās, ka būs grūti vēl 2 gadus plosīties stabili. Bet saprotiet tā nav nolikšana, jo esmu KP fans, vnk gribās redzēt viņu kā sezonas sākumā, pašlaik izskatās, ka viņš nav dusmīgs laukumā, nav kapiņa iekšā, tāds uz 70% spēlētājs
, 2017-12-26 12:42, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Man personīgi ir vilšanās, ka KP ir pārāk mīksts. Es saprotu, ka viņam mikrotraumas un trausla veselība, bet tāda sajūta, ka viņš uz grozu neiet, tik met pustālos. Es saprotu, ka viņa loma ir uz trīnīša, bet tajā pašā momentā zem groza viņš aizmeta garām kādus 5 metienus. Priekš tādas miesas būves izskatās, ka būs grūti vēl 2 gadus plosīties stabili. Bet saprotiet tā nav nolikšana, jo esmu KP fans, vnk gribās redzēt viņu kā sezonas sākumā, pašlaik izskatās, ka viņš nav dusmīgs laukumā, nav kapiņa iekšā, tāds uz 70% spēlētājs
Durants arī ir tievs, tas gan netraucē viņam gūt punktus un būt vienam no labākajiem pasaulē. Te nav runa par mīkstumu, bet par pieredzi un komandu. Teiksim, ja KP būtu kādā no piespēlētāju komandām, tad viņam nemaz nebūtu jāmet contested pustālie. Bez KP neviens nav tāds stabils metējs, tāpēc gribi negribi viņam ir jāizmet 25+ metieni spēlē lai būtu izredzes
, 2017-12-26 12:59, pirms 6 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Durants arī ir tievs, tas gan netraucē viņam gūt punktus un būt vienam no labākajiem pasaulē. Te nav runa par mīkstumu, bet par pieredzi un komandu. Teiksim, ja KP būtu kādā no piespēlētāju komandām, tad viņam nemaz nebūtu jāmet contested pustālie. Bez KP neviens nav tāds stabils metējs, tāpēc gribi negribi viņam ir jāizmet 25+ metieni spēlē lai būtu izredzes
Ko dod "piespēlētāju komanda", ja KP 90% laika tāpat nekustīgi stāv ar paceltu roku un gaida piespēli? Maz kustības bez bumbas. Pārsvarā tikai saņem uz pustālo un met. Sezonas sākumā bija daudzas epizodes kur draivā guva punktus, skaisti danki utt., tagad kaut kā neko no tā vairs neredz.
, 2017-12-26 13:45, pirms 6 gadiem
KillerLoop rakstīja: Ko dod "piespēlētāju komanda", ja KP 90% laika tāpat nekustīgi stāv ar paceltu roku un gaida piespēli? Maz kustības bez bumbas. Pārsvarā tikai saņem uz pustālo un met. Sezonas sākumā bija daudzas epizodes kur draivā guva punktus, skaisti danki utt., tagad kaut kā neko no tā vairs neredz.
Viņš visticamākais negrib zaudēt svaru, tamdēļ mazāk skrien un taupa sevi.
, 2017-12-26 14:15, pirms 6 gadiem
KillerLoop rakstīja: Ko dod "piespēlētāju komanda", ja KP 90% laika tāpat nekustīgi stāv ar paceltu roku un gaida piespēli? Maz kustības bez bumbas. Pārsvarā tikai saņem uz pustālo un met. Sezonas sākumā bija daudzas epizodes kur draivā guva punktus, skaisti danki utt., tagad kaut kā neko no tā vairs neredz.
KP nosegt var pāris cilvēki līgā, viņam visi metieni ir daudz maz brīvi un sods pret viņu tiek pārkāpts itin bieži. Metienu % rūk, bet tas arī bija neticami augsts sezonas sākumā un nav noturams. Un KP nav jēgas daudz skriet, takā viņa priekšrocība ir metiena izpildīšanas augstums.
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
3

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.
Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Dončičs ar "triple-double" pietuvo "Mavericks" konferences finālam

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) vienas uzvaras attālumā no konferences fināla sasniegšanas nonākusi Dalasas "Mavericks" vienība, kas ar 104:92 pieveica Oklahomsitijas "Thunder". Tādējādi Džeisona Kida vadītie teksasieši sērijā panākuši rezultātu 3-2.
Evans Moblijs un Džiesons Teitums. Foto: USA Sports Today/Scanpix
30

"Celtics" bez Porziņģa uzvar "Cavs" un trešo gadu pēc kārtas iekļūst Austrumu finālā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) otro izslēgšanas turnīra kārtu pārvarējusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Austrumu pusfināla sērijas piektajā spēlē "Celtics" ar 113:98 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Sēriju Bostona noslēdza ar pārliecinošu uzvaru (4-1). Porziņģis šajā sērijā uz parketa nedevās savainojuma dēļ.