Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Braients noliedz runas par neatgriešanos šajā sezonā

Braients noliedz runas par neatgriešanos šajā sezonā
Kobe Braients (pa kreisi)
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) tika aizvadītas kārtējās regulārā čempionāta spēles. Ziemassvētku mačos piedalījās arī Losandželosas klubs "Lakers", kuram nevarēja palīdzēt savainotais komandas līderis Kobe Braients.

Tikai 8.decembrī "Lakers" superzvaigzne Kobe Braients atgriezās laukumā pēc pagājušās sezonas izskaņā iegūtā Ahilleja cīpslas savainojuma, bet jau pēc nepilnām divām nedēļām aizsargs atkal iedzīvojās savainojumā. Braientam tika konstatēts ceļgala kaula lūzums, paredzot, ka "Lakers" basketbolistam būs jāizlaiž aptuveni sešas nedēļas.

Tādējādi izpalika ilgi gaidītais Braienta un Lebrona Džeimsa duelis – "Heat" pieveica "Lakers" ar 101:95, bet Braients spēli noraudzījās no laukuma malas. "Tas vairs nav īpašs pasākums, ja tajā nepiedalās Kobe. Būšu godīgs – man patīk doties laukumā un sacensties ar vienu no visu laiku labākajiem basketbolistiem," atzina Džeimss.

Tikmēr Braients nepiedalījās Ziemassvētku spēlē pirmo reizi kopš 1997.gada. Aizsarga kontā ir 15 Ziemassvētku mači, kas ir NBA rekords. "Ir dīvaini atrasties šeit Ziemassvētkos un nespēlēt," sacīja Braients.

Attiecībā uz savu savainojumu Braients atklāja, ka šobrīd viņam ir pacietīgi jāgaida, kamēr kauls sadzīs. Basketbolistam ir atļauts braukt ar divriteni, tomēr ir jāuzmanās, lai savainoto ceļgalu nenomāc slodzes. Tāpat Braients norādīja, ka šajā laikā pastiprināti pievērš uzmanību citām treniņu daļām, piemēram, uzturam.

Braients gan noliedz baumas, ka varētu šosezon vairs neatgriezties laukumā. Ņemot vērā basketbolista vecumu un veselības stāvokli, parādījās runas, ka Braientam šī sezona varētu būt beigusies."Tā atkal ir vecā dziesma, tikai šoreiz tā ir nedaudz skaļāka. Tādas lietas man palīdz labāk koncentrēties," sacīja "Lakers" aizsargs. Jautāts, vai ir kādas pamatotas bažas par neatgriešanos laukumā, Braients atbildēja konkrēti: "Par tādām neesmu dzirdējis."

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +6 [+] [-]

, 2013-12-26 10:34, pirms 11 gadiem
Pārliecinoši tiek galā ar traumām emocionāli Kobe. Gaidu atpakaļ, un jācer, ka melnā josla būs garām.

  +2 [+] [-]

, 2013-12-26 12:02, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Pārliecinoši tiek galā ar traumām emocionāli Kobe. Gaidu atpakaļ, un jācer, ka melnā josla būs garām.
Liekas ka vairāk jasatraucās par to ka nav klāt tas vecums un ka sāks nākt tās traumas viena pēc otras.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-26 12:45, pirms 11 gadiem
RajonRondo rakstīja: Liekas ka vairāk jasatraucās par to ka nav klāt tas vecums un ka sāks nākt tās traumas viena pēc otras.
Pa lielam viņam traumas ir bijušas visu karjeru, tik viņš ir pielāgojies spēlēt caur traumām. Protams šādas traumas kā ahilejs, ceļgala kaula lūzums ir smagākas un spēlēt ar tādām nemaz nevar, bet nedomāju, ka visu laiku lūzīs kauli vai trūks cīpslas. Nav arī tā, ka viņš spēlētu eksplozīvi, prosta tā gadījās. Galvenais, lai ar kājām viss ir kārtībā. Potītes nekad nav bijušas baigi trauslās Kobem, tad jau kapās vēl labu laiku.