Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Tomass drošs par savu amatu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Lai gan NBA kluba Ņujorkas ''Knicks'' sniegums, uzsākot sezonu, ir katastrofāls, komandas galvenais treneris Aizeja Tomass uzskata, ka viņš noteikti palikšot galvenā trenera amatā līdz šīs sezonas beigām.

''Knicks'' sezonu uzsākuši ar trim uzvarām 12 spēlēs, kas nepavisam neapmierina nedz kluba vadību, nedz pašus ņujorkiešus. Lai gan pat ''Knicks'' līdzjutēji kādā spēles laikā pamanījās pieskandināt ''Madison Square Guarden'' arēnu ar saukļiem ''Atlaist Aizeju!'', pats Tomass saglabā vēsu prātu un ir drošs par sava krēsla stabilitāti.

''Nedomāju, ka šogad komandā vēl notiks jebkādas izmaiņas. Tagad, kad sezonā tikai aizvadītas tikai 11 spēles, vēl nav jēgas kaut ko kardināli mainīt. Nav īstais laiks visu uzlaist gaisā un būvēt visu no gruvešiem,'' pēc sarunas ar ''Knicks'' vadību izteicās Tomass.

''Kad lietas neiet tā, kā plānots, protams, visi vēlas kaut ko pamainīt. Ticiet man, kad pienāks īstais laiks, es būšu pirmais, kas paziņos par izmaiņu vajadzību. Es esmu gan spēlējis, gan trenējis NBA komandas, esmu izgājis cauri daudz kam. Tagad nevajag pamest kuģi un bēgt prom. Mēs to izturēsim!'' optimistisks ir Tomass.

Izmantotie resursi:
www.espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-26 20:32, pirms 16 gadiem
bāc Vova pirmais iekomentēja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja