Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Svarīgākais ir trešā uzvara pēc kārtas"

Andrejs Siliņš

Pēc aizvadītajā naktī notikušās Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēles starp Klīvlendas "Cavaliers" un Indianas "Pacers" (111:106), kurā Lebrons Džeimss sasniedza ceturto "triple-double" šosezon, mača dalībnieki dalījās iespaidos par to.

"Mums labāk jārespektē spēle," pēc mača atzina "Cavaliers" galvenais treneris Maiks Brauns. "Jo īpaši, kad esam priekšā. Jāturpina darīt visa mazās lietiņas, nianses abos laukuma galos, kas mums palīdzējušas izvirzīties vadībā."

"Viņš izskatās pēc vienīgā cilvēka, par kuru varu teikt, ka viņš ir radīts tieši basketbolam," pēc spēles sacīja "Pacers" spēlētājs Denijs Grendžers, kurš lielākoties sedza Džeimsu. "Viņš ir fenomenāls spēlētājs."

Arī pats galvenais spēles varonis Džeimss atzina savu ieguldījumu: "Mēs spēlējam labu basketbolu, un es esmu tā veicinātājs. Taču svarīgākais no tā visa ir tas, ka mums ir trešā uzvara pēc kārtas. Iegūto pārsvaru zaudējām tāpēc, ka savlaicīgi neatgriezāmies aizsardzībā, un viņi ["Pacers" spēlētāji] bija gatavi skriet ātrajos uzbrukumos, kas viņiem ļoti labi izdevās. Tikai pēdējā ceturtdaļā bijām gatavi to izdarīt un arī izdarījām."

Izmantotie resursi:
www.nba.com
Foto: Reuters

  +1 [+] [-]

, 2007-11-26 08:38, pirms 16 gadiem
"Viņš izskatās pēc vienīgā cilvēka, par kuru varu teikt, ka viņš ir radīts tieši basketbolam," pēc spēles sacīja "Pacers" spēlētājs Denijs Grendžers.

Nu nevar nepiekrist, viņs un Kobe ir līgas vadošie spēlētāji. Priecē tas, ka Lebronam ir laba laukuma izjuuta un , ka viņš lieliski piespēle bumbu, citas izcilas individualitates kā T-Mac, Kobe vai pat atļaušos apgalvot, ka Džordans nepadeva bumbu tik labi kā to dara Džeimss...

     [+] [-]

, 2007-11-26 09:50, pirms 16 gadiem
"Viņš izskatās pēc vienīgā cilvēka, par kuru varu teikt, ka viņš ir radīts tieši basketbolam," pēc spēles sacīja "Pacers" spēlētājs Denijs Grendžers.

bisk jau paarspiileeti teikts ka vieniigais....... nejau dzordans,kobe,t-mac vai shaq ir radiiti kautkam citam.... teiksim golfam vai uudenspolo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-26 12:09, pirms 16 gadiem
jordanam arī laikam kādā ceturtajā sezonā bija vnk ārkārtēja statistika - 30+ punkti, 8+ piespēles un 8+ atlēcošās.
bet vidēji piespēles karjerā ir ap 5 , ne 8
dzeimsam manuprāt turēsies virs 6 vai 7

     [+] [-]

, 2007-11-26 16:57, pirms 16 gadiem
Pēc statiem nesalīdzina spēlētājus!

     [+] [-]

, 2007-11-26 17:41, pirms 16 gadiem
Nav jēgas salīdzināt. Tajos laikos (Džordana) bija uzbrukuma basketbols, kad sods vienmēr bija aizsargam. Tagad patiesība ir daudz savādāka...

P.S. Tas nenozīmē, ka M.J. manās acīs ir sūdīgs! kādu laiku nevienam neizdosies ko līdzīgu paveikt. Kaut vai tādēļ, ka noteikumu maiņa vairs neļauj tik spilgti izpausties uzbrukumā.