Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" pēc pirmā izbraukuma plāno Broniju Džeimsu sūtīt uz fārmklubu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lakers" pēc pirmā izbraukuma plāno Broniju Džeimsu sūtīt uz fārmklubu
Bronijs Džeimss un Lebrons Džeimss. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vēsturē ierakstu veikušais Bronijs Džeimss dosies Losandželosas "Lakers" sezonas pirmajā izbraukumā, bet pēc tam plānots, ka viņš ceļos starp galveno komandu un fārmklubu.

Losandželosas "Lakers" pirmdien dosies pusotru nedēļu ilgā izbraukumā, kurā aizvadīs piecas spēles, un sagaidāms, ka kopā ar komandu ceļos arī Bronijs Džeimss, komandas superzvaigznes Lebrona Džeimsa 20 gadus vecais dēls un NBA debitants. Sezonas atklāšanas spēlē Lebrons un Bronijs kļuva par pirmo tēva un dēla duetu, kuri vienlaikus atradušies NBA laukumā.

Pēc atgriešanās no izbraukuma tiek plānots, ka Bronijs ceļos starp "Lakers" un fārmklubu, G līgā spēlējošo "South Bay Lakers". Kā norādīja komandas galvenais treneris Dž. Dž. Rediks, tad plāns izskatījies tieši šādi vēl pirms sezonas starta, tomēr dažādas situācijas var ieviest izmaiņas.

G līgas treniņnometnes ilgs līdz 7. novembrim, bet "South Bay Lakers" sezonas pirmo spēli aizvadīs divas dienas vēlāk.

Sezonas pirmajā spēlē pret Minesotas "Timberwolves" Bronijs laukumā pavadīja trīs minūtes un punktus neguva, bet aizvadītajā naktī pret Fīniksas "Suns" viņš bija komandas pieteikumā, bet visu maču pavadīja uz rezervistu soliņa.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-10-26 15:52, aizvakar
Spēle ar fāteru aizvadīta, šovs uztaisīts, attā Bronij uz mūžiem!

     [+] [-]

, 2024-10-26 16:16, aizvakar
Sencis apmierināja savu ego, ievilka ķeksi priekš statistikas grāmatām, tagad var beigt ākstīties

     [+] [-]

, 2024-10-27 10:39, vakar
FARSS!!!