Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Kings" pagarina līgumu ar Garsiju

"Kings" pagarina līgumu ar Garsiju
Fransisko Garsija

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Sakramento "Kings" pagarinājis līgumu uz pieciem gadiem par nepilniem 30 miljoniem ASV dolāru ar uzbrucēju Fransisko Garsiju.

Pirms līguma piektās sezonas Sakramento "Kings" būs opcija to pārtraukt. "Kings" bija laiks līdz 31. oktobrim, lai pagarinātu līgumu ar Garsiju jau šogad. Ja tas nebūtu izdarīts, nākamajā vasarā viņš kļūtu par ierobežoti brīvo aģentu. "Tas ir patīkami. Esmu priecīgs, jo mīlu pilsētu, mīlu organizāciju, kā arī komandas spēles stilu un komandas biedru," tā pēc līguma pagarināšanas izteicās pats 26 gadus vecais Garsija.

Garsija pagājušajā sezonā aizvadīja savu labāko sezonu karjerā, vidēji spēlē laukumā pavadītajās 26,3 minūtēs gūstot 12,3 punktus (metieniem no spēles 46% precizitāte, bet trīspunktniekiem 39%). Pirms pagājušās sezonas Garsija nespēlēja lielu lomu "Kings" komandā. 2006./2007. gada sezonā pie trenera Ērika Maselmana viņa spēles laiks bija nedaudz zem 18 minūtēm spēlē, bet līdz ar Redžija Teusa atnākšanu uz 2007./2008. gada sezonu tas pieauga, tāpat kā produktivitāte.

Priecīgs par līguma pagarināšanu bija arī treneris Teuss, kurš bija Luizvilas koledžas treneris, kad tajā spēlēja Garsija. "Esmu priecīgs par viņu. Domāju, ka viņam ir iespēja pakāpties vienu līmeni augstāk. Jāatceras, ka spēli viņš apguva samērā vēlu. Viņam ir spēja būt vēl efektīvākam, spēlējot bez bumbas. Viņš var saņemt bumbu un mest, var arī veidot uzbrukumus. Ir iespējas, kur augt," norādīja Teuss.

Izmantotie resursi:
sacbee.com

     [+] [-]

, 2008-09-27 08:04, pirms 16 gadiem
...mīlu organizāciju, kā arī komandas spēles stilu un komandas biedru," interesanti, kuru konkreti komandas biedru?? No gara vai isa gala...