Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" līderis Rendls tiek atzīts par sezonas progresējušāko spēlētāju

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Knicks" līderis Rendls tiek atzīts par sezonas progresējušāko spēlētāju
Džūliuss Rendls. Foto: USA Sports Today

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" līderis Džūliuss Rendls atzīts par sezonas progresējušāko spēlētāju. Rendla tuvākie sekotāji bija Džerami Grants no Detroitas "Pistons" un Maikls Porters no Denveras "Nuggets".

Džūliuss Rendls Ņujorkas "Knicks" pārstāv otro sezonu. Pirms tam vienu sezonu 26 gadus vecais spēka uzbrucējs pārstāvēja Ņūorleānas "Pelicans", bet karjeras pirmās četras sezonas viņš nospēlēja Losandželosas "Lakers" rindās. "Lakers" viņu 2014. gada NBA draftā izvēlējās ar kopējo septīto numuru.

"Knicks" šosezon pirmo reizi pēdējo astoņu gadu laikā iekļuva izslēgšanas turnīrā. Saīsinātajā regulārajā turnīrā "Knicks" izcīnīja 41 uzvaru un piedzīvoja 31 zaudējumu, tiekot pie ceturtās vietas Austrumu konferencē. Lielu lomu šajā panākumā ieņēma tieši Rendls, kurš šosezon pirmo reizi piedalījās Zvaigžņu spēlē.

Rendls aizvadīja pārliecinoši labāko karjeras sezonu, gūstot vidēji 24,1 punktu, izcīnot 10,2 atlēkušās bumbas un atdodot sešas rezultatīvas piespēles. Sezonas laikā spēka uzbrucējs tika pie sešiem triple-double. Tāpat viņš ievērojami uzlaboja soda metiena procentu – 2019./20. gada sezonā viņš soda metienus izpildīja ar 73,3% precizitāti, bet aizvadīto regulāro sezonu noslēdza ar 81,1% precizitāti. Pamatīgs progress arī no tālās distances, jo viņš vidēji realizēja 2,3 trejačus (iepriekš viens tālmetiens spēlē). Karjeras pirmajās sešās sezonas viņš realizēja 168 tālmetienus, bet šosezon grozā raidīja 160 trejačus.

Progresējušākā spēlētāja balsojums

spēlētājskomandabalsis
Džūliuss RendlsKnicks493
Džerami GrantsPistons140
Maikls PortersNuggets138
Kristians VudsRockets44
Zeks LavīnsBulls20

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-05-26 06:53, pirms 3 gadiem
Skaisti 👍