Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: ''76ers'' līdzjutēji lielā burzmā pamet arēnu vēl pirms spēles beigām

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Šonakt maču ''play-off'' ietvaros Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīja Filadelfijas ''76ers''. Klubs savā laukumā ar 88:103 cieta sakāvi pret Toronto ''Raptors''. Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts gan joprojām ir par labu Filadelfijai - 3:2.

''76ers'' līderi aizvadīja ne pārāk veiksmīgu spēli. Kamēr Džoels Embīds guva 20 punktus, Tobiass Hariss atzīmējās ar 16, bet Džeimss Hārdens ar 15. Komandu pievīla precizitāte un Filadelfija cieta sāpīgu zaudējumu.

Arēnas kameras piefiksēja kā ''76ers'' līdzjutēji arēnu pamet vairāk kā divas minūtes pirms mača beigām. Fani lielā burzmā steidzās prom, saprotot, ka Filadelfija maču ir zaudējusi vēl pirms sirēnas.

''Raptors'' uz brīdi sērijā atradās iedzinējos ar 0:3. Jāpiemin, ka nevienai vienībai NBA vēsturē vēl nav izdevies atgūties no šāda deficīta un uzvarēt.

Sērijas sestā spēle tiks aizvadīta naktī uz piektdienu, kad laukuma priekšrocības atkal būs Toronto spēlētājiem. Spēles sākums plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

     [+] [-]

, 2022-04-26 21:39, pirms 2 gadiem
Dinamo laikos tas pats bija, tikai nevis lai ātrāk izkļūtu no arēnas, bet lai ātrāk izbrauktu no Rīgas