Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Warriors'' centrs Vaizmens laukumā atgriezīsies vien nākamajā sezonā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Warriors'' centrs Vaizmens laukumā atgriezīsies vien nākamajā sezonā
Džeimss Vaizmens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Goldensteitas ''Warriors'' šosezon nepalīdzēs centra pozīcijā spēlējošais Džeims Vaizmens, informē ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

20 gadus vecais basketbolists joprojām atgūstas no pērn veiktās meniska operācijas. Arī nesenais labā ceļgala pietūkums neļauj viņam šosezon atgriezties laukumā. Papildus operācija gan sportistam nav plānota, informē kluba vadība.

''Pavisam vienkārši - mēs domājam par Džeimsa nākotni. Izvēlēties šādu ceļu ir visloģiskākais risinājums. Es tiešām jūtos slikti saistībā ar Džeimsu. Viņš ir izgājis cauri tik daudz grūtībām jau savās pirmajās divās NBA sezonās, taču viņš atlabst, lēnām progresē un gatavojas atgriezties nākamajā sezonā. Lēmums šogad viņu nelaist laukumā tomēr ir gan mūsu, gan viņa interesēs,'' sacīja komandas galvenais treneris Stīvs Kers.

Tieši ''Warriors'' 2020. gada draftā ar otro izvēli draftēja jauno Vaizmenu. Atlēts gan laukumā pērn devās vien 39 mačos, jo sezona priekšlaicīgi aprāvās tieši traumas dēļ. Viņš izcēlās ar 11.5 gūtiem punktiem, 5.8 atlēkušajām bumbām, 0.7 rezultatīvām piespēlēm un 0.9 bloķētiem metieniem vidēji katrā no spēlēm.

Vaizmens šosezon laukumā ir devies vien trīs NBA G līgas spēlēs, kurās izcēlies ar 17 punktiem un 9.7 atlēkušajām bumbām vidēji katrā no tām. Traumas saasināšanās dēļ gan atgriešanās process ir ieildzis.

Goldensteitas ''Warriors'' ar 48 panākumiem 73 spēlēs ieņem Rietumu konferences trešo pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...