Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" treneris paziņo par Karija nespēlēšanu pirmajā kārtā, aizsargs domā pretēji

Agris Suveizda

"Warriors" treneris paziņo par Karija nespēlēšanu pirmajā kārtā, aizsargs domā pretēji
Stīvs Kers un Stefens Karijs
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempionvienībai Goldensteitas "Warriors" pašlaik nākas iztikt bez četriem rezultatīvākajiem spēlētājiem Kevina Durenta, Stefena Karija, Kleja Tompsona un Dreimonda Grīna. Ja pārējie varētu atgriezties salīdzinoši drīz, Karijam ceļgala otrās pakāpes sastiepuma dēļ jāizlaiž vismaz trīs nedēļas. Galvenais treneris Stīvs Kers gan domā, ka atlabšana process būs vēl ilgāks.

"Nav nekādu izredžu, ka viņš varētu spēlēt izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. Nekādu," pirms zaudējuma Jūtas "Jazz" (91:110) sacīja Stīvs Kers, uzsverot, ka minētais trīs nedēļu periods ir minimālais, nevis paredzamais atlabšanas ilgums. "Pēc trim nedēļām viņa veselības stāvoklis tikai tiks pārbaudīts no jauna. Tā ka mums jābūt gataviem pirmo kārtu aizvadīt bez viņa."

Pats Stefens Karijs gan bija krietni optimistiskāks: "Cerams, pierādīšu, ka treneris kļūdās, un atgriezīšos pēc iespējas drīzāk. Taču šobrīd neviens nezina, kad tas būs. Man tikai jādara savs darbs atlabšanas laikā. Ņemot vērā to, kas man ir teikts, trīs nedēļas ir labs termiņš, lai pēc tam atkal pārbaudītu, kādā veselības stāvoklī atrodos. Man galvenais ir saglabāt pozitīvismu un nepadoties."

Pat, ja Karijam nāksies izlaist pirmo kārtu, Kers neuzskata, ka tā komandai būs katastrofa: "Labā ziņa ir tā, ka mēs jau esam gājuši cauri šim procesam. Pagājušajā gadā līdzīga situācija bija ar Kevinu Durentu. Termiņi nebija gluži tādi paši, taču tas bija līdzīgs savainojums un līdzīgi apstākļi, kuros mums bija jāspēlē bez viena no mūsu labākajiem spēlētājiem. Un mēs spējām tikt galā ar šo situāciju, bet Durents pēc sešu nedēļu izlaišanas kļuva par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Tā ka šajos gadījumos ir daudz līdzību, un domāju, ka mums vajadzētu justies diezgan labi par mūsu spēju tikt ar to galā.

30 gadus vecais saspēles vadītājs Karijs šosezon piedalījies 51 spēlē, vidēji laukumā esot 32,0 minūtes, gūstot 26,4 punktus, izdarot 6,1 rezultatīvu piespēli, izcīnot 5,1 atlēkušo bumbu, pieļaujot 3,0 kļūdas un pārtverot 1,6 bumbas. Čempione Goldensteitas "Warriors" ar 54 uzvarām un 19 zaudējumiem ieņem otro vietu Rietumu konferencē. Karija veselības stāvoklis nākamreiz tiks novērtēts 14. aprīlī jeb trīs dienas pēc pēdējās spēles regulārajā sezonā.

Izmantotie resursi:
Golden State Warriors coach Steve Kerr says...

  -1 [+] [-]

, 2018-03-26 11:21, pirms 7 gadiem
Ļoti labas ziņas!

     [+] [-]

, 2018-03-26 13:10, pirms 7 gadiem
Ja Karijs nebūs atpakaļ otrajā kārtā pret OKC (protams, ja viņi tiks otrajā kārtā), tad būs pirmo reizi pa trim gadiem kāda skatāma sērija..

  +2 [+] [-]

, 2018-03-26 16:03, pirms 7 gadiem
Jauns.lv ziņo, ka KP būšot vesels jau uz sezonas sākumu

     [+] [-]

, 2018-03-26 16:42, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Jauns.lv ziņo, ka KP būšot vesels jau uz sezonas sākumu
New York Post pāris dienas atpakaļ izveidots raksts..Tas,kas viņu trenēja vasarā to teica.Viņš nav saistīts ar NYK,un nestrādās jau pēc viņa plāna.