Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" pārtrauc zaudējumu sēriju izbraukumos

Andrejs Siliņš

"Clippers" pārtrauc zaudējumu sēriju izbraukumos
Kreigs Smits aizvadīja karjeras labāko maču
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) zaudējumu sēriju izbraukumos pārtrauca Losandželosas "Clippers", kas ar 99:93 pieveica Hjūstonas "Rockets" basketbolistus.

Pirms tam "Clippers" mājās pēdējo reizi bija uzvarējuši 2. februārī - kopš tā laika zaudējot 11 mačos pēc kārtas. Līdz ar to pie pirmās uzvaras viesos ar savu jauno komandu tika arī Drū Gūdens, kurs izcelās ar "double-double" - 17 punkti un 14 atlēkušās bumbas. Rezultatīvākais losandželosiešu rindās gan bija no maiņas nākušais Kreigs Smits - 25 punkti, kā arī desmit bumbas zem groziem.

Portlendas "Trail Blazers" mājās izcīnīja trešo uzvaru trīs mačos šajā sezonā pret Dalasas "Mavericks", šoreiz ar rezultātu 101:89. Vēl reizi abas komandas regulārajā sezonā tiksies 9. aprīlī. 20 punkti, desmit bumbas un piecas rezultatīvas piespēles Lamarkusa Aldridža kontā, bet 19 punkti un desmit piespēles Andre Milleram. Zaudētājiem 25 punkti, deviņas piespēles un septiņas bumbas Karonam Batleram.

Vēl viena mačā Maiami "Heat" viegli izbraukumā tika galā ar Čikāgas "Bulls" - 103:74. 24 punkti centra Džermeina O'Nīla rēķinā, 15 punkti Maiklam Bīzlijam, bet Dveins Veids izcēlās ar 12 punktiem, desmit piespēlēm un piecām atlēkušajām bumbām. "Bulls" labā 14 punkti un septiņas bumbas Hakīma Vorika kontā.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-26 19:51, pirms 15 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: Rocketiem cerības uz PO izgaisīs ja tā turpinās spēlēt
Nu man domāt, ka jau ir izgaisušas, jo līdz 8vietai 6 uzvaras un 11spēles atlikušas, tātad principā jāņem visas, jo visas augstāk esošās komandas vinnē 50% un vairāk no savām spēlēm, respektīvi vēl 5-6 točna dabūs un tad arī ar 11 uzvaru sēriju nepietiks!