Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dāvis jau drīzumā varētu atgriezties ''Mavericks'' ierindā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dāvis jau drīzumā varētu atgriezties ''Mavericks'' ierindā
Dāvis Bertāns un Brins Forbss. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas ''Mavericks'' galvenais treneris Džeisons Kids žurnālistiem apliecinājis, ka Dāvis Bertāns jau nākamās nedēļas laikā varētu piedalīties treniņos kopā ar pārējo komandu, kas var ļaut viņam drīzumā atgriezties ierindā. 3. februārī basketbolists iedzīvojās ikra muskuļa sastiepumā.

Dāvis Bertāns Dalasas ''Mavericks'' sastāvā ikra muskuļa sastiepuma dēļ nav spēlējis kopš 3. februāra. Pagaidām latvietis vēl nav atgriezies pilnvērtīgā treniņu darbā, bet kā medijiem atzinis komandas galvenais treneris Džeisons Kids, viņš līdz šim ir veicis individuālu darbu metienu treniņos. Kids atzīmēja, ka nākamās nedēļas laikā Bertāns varētu iesaistīties jau treniņos kopā ar pārējiem komandas biedriem, tādējādi tuvojas brīdis, kad uzbrucējs varētu atgriezties ierindā.

Latvietis šajā sezonā 34 spēlēs vidēji 11 minūtēs guvis 4,1 punktu un izcīnījis 0,9 atlēkušās bumbas. Tālmetienus viņš realizējis ar 38,1% precizitāti, kas ir labāk nekā iepriekšējā sezonā. Ikra muskuļa traumā Bertāns neiedzīvojas pirmo reizi karjerā - iepriekš līdzvērtīgu savainojumu viņš guva vēl ''Wizards'' sastāvā 2020./2021. gada sezonā izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijā pret Filadelfijas ''76ers''. Savukārt šīs sezonas ievadā viņš nespēlēja ceļgala sāpju dēļ.

Dalasas ''Mavericks'' pašlaik Rietumu konferencē ieņem sesto vietu ar izcīnītām 32 uzvarām 61 spēlē. Jau šovakar tā aizvada cīņu pret Losandželosas ''Lakers'', bet kopumā pēdējās desmit spēlēs svinētas sešas uzvaras.

  +2 [+] [-]

, 2023-02-27 08:11, pirms 2 gadiem
Nu tad jau gan Mavs sāks uzvaras vākt, beidzot uzbrukumā būs 3 opcija, citādi Kairijs un Luka nevar pavilkt...

  +1 [+] [-]

, 2023-02-27 10:00, pirms 2 gadiem
Lai tik ārstējas, nevajag neko sasteigt. Lai veselie spèlē.

  +1 [+] [-]

, 2023-02-27 10:32, pirms 2 gadiem
Gaidām, gaidām. Bez Dāvja komanda sākusi buksēt.

     [+] [-]

, 2023-02-27 19:59, pirms 2 gadiem
knaible rakstīja: Gaidām, gaidām. Bez Dāvja komanda sākusi buksēt.
Tieši tā, pietiek likt tās jaudīgās spirta kompreses, jāatžirgst un jāsāk spēlēt !

Rūjiena gaida !!!