Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" noslēdz līgumu ar treneri Bikerstafu līdz 2027. gadam

Rolands Eliņš

"Cavaliers" noslēdz līgumu ar treneri Bikerstafu līdz 2027. gadam
Džons Blērs Bikerstafs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

NBA klubs Klīvlendas "Cavaliers" panācis vienošanos ar galveno treneri Džonu Blēru Bikerstafu par sadarbības pagarināšanu līdz 2027. gada vasarai.

Bikerstafa vadībā "Cavaliers" veiksmīgi sākusi sezonu, izcīnot 19 uzvaras 32 spēlēs, turklāt paveica to ar krietni atjauninātu sastāvu, kuram tiek prognozēta arī turpmāka augšupeja. Ar jaunajiem spēlētājiem Dariusu Gārlandu un Evanu Mobliju priekšgalā "Cavaliers" ieņem stabilu pozīciju izslēgšanas spēļu zonā, turklāt pirms Covid-19 izplatības komandā decembra vidū bija uzvarējusi sešās spēlēs pēc kārtas, vidēji ar 21 punkta pārsvaru.

"Cavaliers" Bikerstafa vadībā panākusi iespaidīgu uzlabojumu spēlē aizsardzībā. Iepriekšējā sezonā komanda aizsardzības efektivitātē bija 25. vietā, bet šobrīd tā ieņem trešo vietu līgā, piekāpjoties tikai titula kandidātēm "Warriors" un "Suns". "Cavaliers" šobrīd ir šosezon visvairāk progresējušākā NBA komanda - tā uzlabojusi savas iepriekšējās sezonas uzvaru bilanci par 28%.

Bikerstafs komandas vadību pārņēma 2019./20. gada sezonas laikā, nomainot Džonu Beilenu. 42 gadus vecais Bikerstafs iepriekš arī citās komandās bija uzņēmies pagaidu trenera pozīciju, bet šoreiz Bikerstafs saņēma iespēju turpināt darbu ilgtermiņā, un "Cavaliers" nolēmusi viņa līgumu nostiprināt.

Abas puses vienojušās, ka jaunais līgums būs spēka līdz 2026./27. gada sezonas beigām

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-12-25 19:48, pirms 3 gadiem
"432 gadus vecais Bikerstafs iepriekš arī citās komandās.." saprotams kāpēc noslēdza uz tik ilgu laiku, čalim ļoti gara gadu pieredze

     [+] [-]

, 2021-12-25 21:22, pirms 3 gadiem
Overrated treneris

     [+] [-]

, 2021-12-25 23:39, pirms 3 gadiem
Sporta Karalis rakstīja: Overrated treneris
bum frančīze iedos jebkuram trenerim ilgtermiņa līgumu, kas viņus ievilks playoff