Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss pēc sadursmes ar ''Grizzlies'' spēlētāju uz jautājuma zīmes dalībai spēlē pret ''Spurs''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džeimss pēc sadursmes ar ''Grizzlies'' spēlētāju uz jautājuma zīmes dalībai spēlē pret ''Spurs''
Lebrons Džeimss. Foto: Kirby Lee/USA Today/Scanpix

Viens no Losandželosas ''Lakers'' līderiem Lebrons Džeimss pēc sadursmes ar Memfisas ''Grizzlies'' basketbolistu Desmondu Beinu, iespējams, kājas traumas dēļ nespēlēs nākamajā spēlē pret Sanantonio ''Spurs''.

2019./2020. gada NBA čempione Losandželosas ''Lakers'' tikai naktī uz pirmdienu izcīnīja pirmo sezonas uzvaru, ar 121:118 apspēlējot Memfisas ''Grizzlies''. Viens no kluba līderiem Lebrons Džeimss uzvaru kaldināja ar 19 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm. Pirmajās trīs sezonas spēlēs 36 gadus vecais basketbolists vidēji guvis 26 punktus, izcīnījis 6.3 atlēkušās bumbas un atdevis 5.3 rezultatīvās piespēles.

Iepriekšējā sezonā Džeimss iedzīvojās potītes traumā, ar kuru nācās sadzīvot arī izšķirošajās sezonas spēlēs. Nelielu savainojumu Džeimss guva arī spēlē pret ''Grizzlies'', kad pirmajā puslaikā saskrējās ar Desmondu Beinu, vairākas minūtes pavadot sāpēs uz parketa.

Džeimss spēja turpināt maču, taču pēc uzvaras atzina, ka sākotnējās sajūtas nav bijušas patīkamas. ''Pirmais, ko nodomāju - tikai ne atkal, jo tas situācija bija līdzīga kā pirms gada. Pretspēlētājs iekrita manās kājās, un es tur neko nevarēju izdarīt. Nevarēju noreaģēt tā, lai nenokristu,'' atzina pēdējo gadu ''Lakers'' līderis.

Pagaidām nav zināms, vai Džeimss spēlēs nākamajā regulārās sezonas spēlē pret Sanantonio ''Spurs'' naktī uz trešdienu. Pēc uzvaras pār ''Grizzlies'' kāja bijusi jūtīga, taču plānots, ka līdz nākamajai spēlei tiks veiktas nepieciešamās procedūras, lai Džeimss dotos laukumā. ''Ceru, ka spēlēšu,'' savas izredzes piedalīties sezonas ceturtajā mačā atklāja Džeimss.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...