Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bulls" pagarina līgumus ar jaunajiem

Andrejs Siliņš

"Bulls" pagarina līgumus ar jaunajiem
Joakims Noā
Foto: AP

108 : 95

Bulls - Bucks

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Čikāgas "Bulls" vadība izmantojusi iespēju pagarināt līgumus ar Tairusu Tomasu, Tābo Sefološu un Joakimu Noa - spēlētājiem, kas līgā spēlējuši ne vairāk kā divas sezonas.

Tomass, ko "TrailBlazers" jauno spēlētāju izvēles ceremonijā draftēja ar ceturto numuru 2006. gada vasarā, bet aizmainīja uz "Bulls", divu sezonu laikā vidēji mačā guvis 6,0 punktus, kā arī izcīnījis 4,2 atlēkušās bumbas.

Noa, kuru "buļļi" pagājušā gada draftā izvēlējās ar devīto kārtas numuru, savā pirmajā NBA karjeras sezonā vidēji izcēlās ar 6,6 punktu guvumu, kā arī izcīnīja 5,6 atlēkušās bumbas.

Savukārt Sefološs līgā ienāca 2006. gadā, kad jūnija nogalē 201 centimetru garo šveiciešu aizsargu ar 13. kārtas numuru pirmajā kārtā draftēja Filadelfijas "76ers", taču uzreiz aizmainīja uz Čikāgas klubu.

Izmantotie resursi:
nba.com

  +4 [+] [-]

, 2008-10-25 00:34, pirms 16 gadiem
sefolosha ir labs. zheel ka vinam tik maz uzticas. noa gan liekas tizls, bet nav jau pirmais eksemplaars, kursh ir tizls, bet diivainaa kaartaa produktiivs. domaajams, ka taadi pashi buus garie braalji lopesi.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-25 01:36, pirms 16 gadiem
Mjaa, ar Noa ir baigi divaini, it ka izskatas tizls laukuma, bet taja pasha laika ir atrs, ar labu vietas izjutu. Kad vel pedejo gadu Florida NCAA chempi speleja, tad nevareja saprast ta isti, kura bridi vins savu double-double savac, it ka nemaz i laukuma vinu nepamani, bet stabili ir.