Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" nometnē nav skaidrības par Lenarda atgriešanos uz parketa

Ivars Krūze
Ivars Krūze

"Clippers" nometnē nav skaidrības par Lenarda atgriešanos uz parketa
Kavai Lenards. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Losandželosas "Clippers" vadība paziņojusi, ka Kavai Lenards pirmssezonas treniņnometnē nepiedalīsies pilnvērtīgi. Lenards turpina atgūties pēc labā ceļgala savainojuma, kas viņam liedza būt daļai no ASV izlases Parīzes olimpiskajās spēlēs.

Lorenss Frenks, "Clippers" prezidents, otrdien paziņoja, ka Lenardam kļūst ievērojami labāk, labā ceļgala stāvoklis uzlabojas, tomēr spēlētājs nebūs gatavs pilnvērtīgi darboties komandas treniņnometnē.

Komentējot Lenarda statusu attiecībā uz sezonas sākumu, Frenks teica: "Neviens nevar paredzēt to, kas notiks. Viss atkarīgs no tā, kā viņa ceļgals reaģēs katrā no nākamajām atlabšanas fāzēm."

"Clippers" vēlas maksimāli nostiprināt Lenarda ceļgalu, lai neatkārtotos tā situācija, kas tika piedzīvota aizvadītās sezonas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā pret Dalasas "Mavericks". Tairons Lū, Losandželosas komandas galvenais treneris, atzina, ka viņš uzticas savas komandas ārstiem un negrib sasteigt basketbolista atgriešanos.

"Esam noskaņojušies visu fokusu veltīt ceļgala stiprināšanai," izteicās Frenks. "Es domāju, ka mums ir bijusi mācība. Ja atskatāmies uz Dalasas sēriju, kad tika sasteigta Kavai atgriešanās uz parketa. Ceļgala problēmas atgriezās pēc pusotras nospēlētās spēles. Mēs negribām atkal to piedzīvot."

33 gadus vecais Lenards izlaida aizvadītās sezonas noslēdzošās astoņas regulārā turnīra spēles ceļgala iekaisuma dēļ. Viņš atgriezās uz parketa Dalasas sērijas otrajā un trešajā mačā, bet vēlāk izlaida visas atlikušās sērijas spēles. Kā zināms, "Clippers" šo sēriju zaudēja.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...