Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vorlds Pīss pēc sezonas Ķīnā un Itālijā atgriežas "Lakers" sastāvā

Rolands Eliņš

Vorlds Pīss pēc sezonas Ķīnā un Itālijā atgriežas "Lakers" sastāvā
Meta Vorlds Pīss
Foto: AP/Scanpix

Skandalozais un atraktīvais uzbrucējs Meta Vorlds Pīss atgriezīsies NBA laukumos, jo noslēdzis vienas sezonas līgumu ar Losandželosas "Lakers", oficiāli paziņojis klubs.

Lai arī "Lakers" savā oficiālajā paziņojumā pieturas pie kluba politikas un līguma detaļas nenorāda, "Yahoo" ziņo, ka ar Metu Vorldu Pīsu panākta vienošanās par līgumu uz vienu sezonu, taču ar negarantēto līgumu. Tas nozīmē, ka Vorldam Pīsam sava vieta komandas galīgajā pieteikumā sezonai vēl būs jāpierāda treniņnometnē. Tiek gan paredzēts, ka tas notiks un Vorlds Pīss šosezon tiks izmantots kā rezerves vieglais uzbrucējs.

Vorlds Pīss pēc aiziešanas no Ņujorkas "Knicks" iepriekšējo NBA sezonu izlaida un pārcēlās uz Ķīnu, pavasarī uzspēlēja Itālijas čempionātā, noslēdzot sezonu "Cantu" sastāvā. Šovasar trenējās kopā ar "Lakers" spēlētājiem, un tiek ziņots, ka parādījis lielisku sniegumu kopā ar Losandželosas jauno uzbrucēju Džuliusu Rendlu, kura pirmo sezonu NBA izjauca smaga trauma. "Lakers" sastāvā Vorlds Pīss 2010. gadā kļuva par NBA čempionu un komandā pavadīja trīs sezonas, taču 2013. gadā "Lakers" izmantoja līguma amnestijas iespēju un uzbrucēju atlaida.

"Uzskatu, ka Vorlds Pīss būtu lielisks papildinājums mūsu komandas ģērbtuvēs un palīdzētu jaunajiem spēlētājiem," pirms līguma oficiālās izziņošanas ASV medijiem izteicās "Lakers" ģenerālmenedžeris Mičs Kapčaks. "Taču mums jābūt uzmanīgiem, lai neizlietotu brīvo vietu sastāvā pārāk ātri, jo mums ir arī vairāki perspektīvi jaunie puiši." Vorlds Pīss kļuvis par 19. "Lakers" spēlētāju, taču sezonas sākumā komandā varēs būt ne vairāk par 15 basketbolistiem.

Tikmēr Klīvlendā joprojām par līgumu nespēj vienoties "Cavaliers" un spēka uzbrucējs Tristans Tompsons, kurš beidzot samazinājis savas prasības un būtu gatavs pieņemt līgumu uz trim sezonām par 53 miljoniem dolāru. Iepriekš Tompsona puse pieprasīja piecu gadu līgumu par 94 miljoniem, taču "Cavs" vairāk par 80 nebija gatava piedāvāt.

Tompsona jauno piedāvājumu "Cavaliers" vēl nav ne noraidījusi, ne pieņēmusi, taču laika viņiem vairs nav palicis daudz - ja līgums netiks noslēgts līdz nedēļas beigām, ierobežotais brīvais aģents Tompsons plāno pieņemt kvalifikācijas piedāvājumu par 6.9 miljoniem dolāru uz vienu sezonu un nākamajā vasarā atstāt komandu kā brīvais aģents bez jebkādiem ierobežojumiem.

Izmantotie resursi:
Sources: Tristan Thompson willing to re-sign...
Sources: Lakers sign Metta World Peace to...
Lakers sign World Peace | NBA.com

  -2 [+] [-]

, 2015-09-25 10:03, pirms 9 gadiem
Vai tas nav sieviešu sitējs Ārtests? Kādā sakarā kautkāds Pīss...

  +2 [+] [-]

, 2015-09-25 10:15, pirms 9 gadiem
lacis67 rakstīja: Vai tas nav sieviešu sitējs Ārtests? Kādā sakarā kautkāds Pīss...
Var redzēt, ka par basketbola tēmu Tev labāk nevajag komentēt, ja pat nezini to, ka Ārtests jau vairākus gadus ir Meta World Peace

  +2 [+] [-]

, 2015-09-25 10:50, pirms 9 gadiem
The one and the only rakstīja: Var redzēt, ka par basketbola tēmu Tev labāk nevajag komentēt, ja pat nezini to, ka Ārtests jau vairākus gadus ir Meta World Peace
vispār Ķīnā viņš bija Panda Friend!

  -2 [+] [-]

, 2015-09-25 14:01, pirms 9 gadiem
Vieglais uzbrucējs haha

  +1 [+] [-]

, 2015-09-26 02:58, pirms 9 gadiem
Es cavs GM vietaa pasuutiitu Tompsonu. Ar to liigumu ir jaabuut gandriiz vai superstaara statiem un skillam. Gribeetos redzeet kaa Tompsons ar savu impotenci uzbrukumaa ar to kvalifikaacijas liigumu naakamgad pat kaut kaados autsaideros speetu savaakt kaut vai 15+10. Pie tam visi trumpji ir GM rokaas, lai arii ko tur James iestaatos par Tompsonu. Vienreiz jau Lebrons aizgaaja no cavs...