Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Heat" centra pozīciju varētu pastiprināt Andersens

Andrejs Siliņš

"Heat" centra pozīciju varētu pastiprināt Andersens
Kriss Andersens
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) čempionvienība Maiami "Heat" joprojām ir centra pozīcijas spēlētāja meklējumos, un pastāv liela iespēja, ka klubam varētu pievienoties kolorītais Kriss Andersens, kurš iepriekš pārstāvēja Denveras "Nuggets".

"Heat" šobrīd ir līgumi ar diviem centriem - Džoelu Entoniju un Deksteru Pitmenu, taču jau pagājušajā sezonā Maiami komanda nereti spēlēja ar īso sastāvu, spēka uzbrucējus Krisu Bošu un Judoni Haslemu izmantojot piektajā pozīcijā. Ar komandu trenējas brīvais aģents Džošs Harelsons, kuru pēc aizmainīšanas no Ņujorkas uz Hjūstonu šovasar atbrīvoja no darba.

Iespējas brīvo aģentu tirgū ir visai ierobežotas - vēl pieejami Andrejs Blačs un Darko Miličičs, taču "Heat" var atļauties piedāvāt tikai veterāna minimuma atalgojumu un diezin vai šie vīri piekristu tādam piedāvājumam. Spēlētājs, kurš piekristu, ir Kriss Andersens - šovasar no Denveras "Nuggets" amnestētais centrs ar iesauku "putncilvēks" aizvadītajā sezonā vidēji guva 5,3 punktus un izcīnīja 4,6 atlēkušās bumbas.

Par to, ka Andersens būtu gatavs pievienoties čempiontitula kalibra komandai NBA, liecina arī fakts, ka centrs šovasar atteicās no piedāvājuma Eiropā, kur noteikti saņemtu vairāk nekā okeāna viņā pusē.

Izmantotie resursi:
South Florida - Broward, Palm Beach and...

  -4 [+] [-]

, 2012-08-25 10:41, pirms 12 gadiem
Tapat lakers uzvarees.

  -2 [+] [-]

, 2012-08-25 11:31, pirms 12 gadiem
Tas centrs neko īpaši nepalīdzēs,Hovards saplosīs vng. Ko,tad likt pretī,Džeimsu vai?nav nekā cita. Lakers grozs ir drošībā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-08-25 12:06, pirms 12 gadiem
Raksts par Heat, bet visi kaut ko runā par Lakers

  +1 [+] [-]

, 2012-08-25 12:29, pirms 12 gadiem
MIAMI buus gruuti bez laba centra ja finaalaa naaks pretii lakers(protams ja tiks liidz turieneem) un birdmans nav risinaajums sij probleemai, nopietni!!

  +2 [+] [-]

, 2012-08-25 18:07, pirms 12 gadiem
Bulls-Celtics rakstīja: Tas centrs neko īpaši nepalīdzēs,Hovards saplosīs vng. Ko,tad likt pretī,Džeimsu vai?nav nekā cita. Lakers grozs ir drošībā.
un ko LA liks pretī Lebronam ? Howards segs viņu ? būs intresantas spēles ar nepacietību gaidu pirmas spēles .

  +2 [+] [-]

, 2012-08-26 00:56, pirms 12 gadiem
varbūt pagaidīsim vismaz playoffus un tad izdarīsim prognozes par čempioniem?

p.s. tiem, kas nevar izdomāt, kas miami segtu howardu, pamēģiniet izdomāt kas LA segtu LeBronu un D-Wade zinot, ka uz trīņiem gaidīs Rejs un Rašards
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-26 11:58, pirms 12 gadiem
man patik visi lielie eksperte te blaustas ka tagad Howards saplosis visus gabalos utt, kas tad vinjam liedza magic sastava visus saplosit gabalos? Howards ir loti labs aizsardzibaa, bet ne tik labs uzbrukumaa. Tas pats Bynums manaa skatijuma uzbrukuma ir, ja ne labaks, tad vismaz vienaa limenii ar Howardu! Ne jau Howards bus tas kas izmainis visu speeli lakers, tad visdrizak bus Steve Nash!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-08-26 20:36, pirms 12 gadiem
irbiite86 rakstīja: Buusim godiigi, Heat panjems titulu!! Par to shaubu nav.. Mani tik interesee ar cik lielu paarsvaru serijaa Heat panjems .. Ja Lakers tiktos finaalaa ar Heat, mana prognoze.. 4-1 par labu heat, jo buusim godiigi, Heat sastaavaa speelee divi pasaulee labaakie atleeti - Dzeims un Veids!! Nash un Hovards protams uzlabos lakers speeli, bet jaasaprot, ka Heat rindaas speelee uz doto briidi divi pasaulee labaakie.. ok.. Hovards tiks galaa ar Boshu .. Bet kursh apturees divus pasaulee labaakos?? Vecais kobe?? Nesmiidiniet.. Varbuut Nash?? ... Nu beidziet lakers faninji te nodarboties ar tukshu muldeeshanu.. Heat ir labaakie pasaulee un Heat dinastija turpinaas savu triumfu!! GO HEAT!!
Ja par James vel piekristu ka vinjsh ir labakais shobriid tad par wade galiigi nee, durants, howards, carmelo un vel dazhi jau veidam priekshaa, nebuutu traumas, kas zin, bet nu tagad taa ir! Un par to chempionu kroneeshanu - nu izbeidz tak, tu neesi galiigi nopietns! Jau aizmirsi kas notika 2011 gada finaalaa? (pirms saac man uzbrukt zini ka esmu heat fans )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja