Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par galveno kandidātu uz "Knicks" trenera amatu kļuvis Džeisons Kids

Andrejs Siliņš

Par galveno kandidātu uz "Knicks" trenera amatu kļuvis Džeisons Kids
Džeisons Kids. Foto: Zumapress.com / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finansiāli vērtīgākais klubs Ņujorkas "Knicks" arvien ir galvenā trenera meklējumos, un vietējais medijs "NY Daily News" vēsta, ka par galveno kandidātu uz vakanto pozīciju kļuvis Džeisons Kids.

Kopš Deivida Fizdeila atbrīvošanas decembra sākumā galvenā trenera pienākumus veicis Maiks Millers, kurš pirms tam bija Fizdeila asistents. Arī Millers bija to speciālistu virknes vidū, kurus "Knicks" aicināja uz darba intervijām, meklējot jaunu galveno treneri, kādu brīdi par galveno kandidātu tika minēts Toms Tibodo, tomēr šobrīd izskatoties, ka priekšplānā izvirzījies cits kandidāts - Džeisons Kids.

"Knicks" uzskatot, ka tieši Kids būtu piemērotākais, lai starpsezonā mēģinātu pievilināt zvaigznes statusa spēlētājus, kuri kļūst par brīvajiem aģentiem. Organizācijā gan neesot viennozīmīgs atbalsts Kidam, jo skeptiķi atgādinot par Kida veikumu galvenā trenera amatā Bruklinas "Nets" un Milvoki "Bucks" komandās.

Ar Bruklinu Kids nostrādāja tikai vienu - savu debijas - sezonu, izcīnot 44 uzvaras regulārajā turnīrā, bet izslēgšanas turnīrā apstājoties Austrumu konferences pusfinālā. Pēc atbrīvošanas no "Nets" 2014. gada vasarā Kids kļuva par "Bucks" treneri, un Milvoki nostrādāja trīs ar pusi sezonas, divreiz zaudējot "play-off" pirmajās kārtās un reizi neiekļūstot "play-off".

Kopš pērnā gada vasaras 47 gadus vecais Kids, kurš bija izcils spēlētājs (2011. gada NBA čempions, desmitkārtējs Visu zvaigžņu spēļu dalībnieks, pieckārtējs sezonas labākais piespēlētājs, divkārtējs olimpiskais čempions utt.), ir Losandželosas "Lakers" treneru štābā, asistējot Frenkam Vogelam.

Izmantotie resursi:
NY Daily News - We are currently unavailable in...

     [+] [-]

, 2020-07-25 09:48, pirms 4 gadiem
Stulbeņi tie Knicks tas ir fakts..Izvēlēties vēl sliktāku variantu par Tibsu ir jāmāk..
Jomajo tak ņemat Atkinsonu un miers....

     [+] [-]

, 2020-07-25 10:24, pirms 4 gadiem
Pilnīgi piekrītu. Visi taču redzēja kā atkinsons māk no jaunas komandas uztaisīt play-off komandu. Kāds vēl Kids.

     [+] [-]

, 2020-07-25 10:54, pirms 4 gadiem
Kads Atkinsons???
"Liela tirgus" komandas nekad nenems treneri,kuri ir labi stradajot ar jauniesiem vai labi tiesi komandas izveide.Un ,ja ari nem,tad nekas tur labs nesanak.Lakers panema Voltonu...
Tadam komandam kaa Knicks,Lakers nav laika,lai veidotu komandu 5cas sezonas no draftetiem speletajiem.Tiem vajag zvaigznes sastava.Un ar zvaigznotiem speletajiem tikt gala ir japrot...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-25 12:54, pirms 4 gadiem
Galvenais,ka visiem taisnība. NYK nevarēja stulbāk izvēleties- Kids ir viens no divainakajiem treneriem,kas bijis un redzam,ka atvēras Bucks pec normala trenera paņemšanas. Atkinsons pie tādiem spēletajiem kadi ir NYK būtu ideāls, bet jāpiekrīt,ka viņi ir gana stulbi,lai sevi nespetu pieskaitīt pie jaunām komandām ar vajadzibu attīstities. Plus viņi arī ir pārak augstprātigi,lai ņemtu no Bruklinas atlaostu treneri..

     [+] [-]

, 2020-07-25 14:19, pirms 4 gadiem
Nu jā, nav laika veidot komandu. Piektdaļa gadsimta jau aizvadīti, NYK tikai divreiz pleijofos pabijis. Nav laika.

     [+] [-]

, 2020-07-25 14:46, pirms 4 gadiem
Pizgets! Šķiet Knicks ir lielāka padibenē kā mūsu Dinamo.

     [+] [-]

, 2020-07-25 14:48, pirms 4 gadiem
Knicks ir miskaste jau sen.Pat draftēt jaunos neprot.Porzingis ir pedejais ok auglis.Barrets nebus tas,ap kuru veidot komandu.Labak butu to piku iemainijusi pret zemaku piku+kompensacija.
Sastavs ir mesls:Ntilikina jau sen bija jāmaina,Smits Jr. garam.Varbut C Robinsons ir ok.Kas tad vel tur ir???
Vismaz nebija stulbi,un nedeva viduvejibam ilgtermina kontraktus.
Un nekads J.Kids neliks zvaigznei ,kura zin,ka savu naudu dabus citos variantos ,neies uz Knicks.
Laikam jau Nujorkai P.Juings bus uzlicis lastu
Ari Nets(Nujorka) iet atkal uz grabekla pusi.Vis bija tik cerigi.Tak stulbam jabut,lai nesaprastu,ka K.Irvings nav lideris un mentors haunajiem,vai viduvejibam.Bet njujorkiesiem nepietiek tikai ar labiem komandas rezultatiem.Vajag ari "superstarus",un tur ir tas grabeklis...Es pat esmu parliecinats,ka panems 3so zvaigzni pa loti dargo...Un bus atkal vecais labais Nets ,kurs iegrabas ar Celtics pensionariem.Eindza slavas mirklis