Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bošs: "Bruklinas lielais trijnieks pieveiktu mūsu Maiami lielo trijnieku"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bošs: "Bruklinas lielais trijnieks pieveiktu mūsu Maiami lielo trijnieku"
Kriss Bošs. Foto: Joe Skipper/AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat" uzbrucējs Kriss Bošs izteicies, ka šīs sezonas Bruklinas "Nets" "lielais trijnieks" (Džeimss Hārdens, Kevins Durants un Kairijs Ērvings) 3 pret 3 basketbolā pārspētu savulaik līdz diviem čempionu tituliem Maiami "Heat" komandu aizvedušo "lielo trijnieku" - Bošu, Lebronu Džeimsu un Dveinu Veidu.

"Domāju, ka šādā sacensībā pārāks būtu "Nets" trijnieks. Es pats spēju gūt daudz punktu, esmu spējīgs lieliski sacensties ar labākajiem, tomēr, ziniet, no viņiem [Bruklinas trijnieka] esmu redzējis ko tādu, ko neviens cits zvaigžņu trio nav spējis parādīt," atklāja Bošs.

Bošs uzsvēra "Nets" trio teicamo spēju doties caurgājienos un ar augstu precizitāti mest pustālos un tālos metienus: "Tā būtu 3 pret 3 spēle, tāpēc varētu notikt viss. Tomēr jāsaka, ka viņi visi trīs [Bruklinas trio] spēj mest pustālos un tālos metienus tik augstā līmenī, ka tas vairs nebūtu godīgi."

Jāatzīmē, ka Maiami "Heat" zvaigžņu trio kopā spēlēja no 2010. līdz 2014. gadam, četru sezonu laikā četras reizes sasniedzot NBA finālu, kā arī divreiz triumfējot čempionātā. Bošs NBA spēlēja no 2003. līdz 2017. gadam, 11 reizes iekļūstot NBA Visu Zvaigžņu spēlēs.

Izmantotie avoti:
https://heatnation.com/videos/chris...

  -1 [+] [-]

, 2021-06-25 19:00, pirms 3 gadiem
Nujau nujau,James bija tajā laika smieklīgi citā līmenī ,plus D Wade arī ,nu nezinu gan ...

  -1 [+] [-]

, 2021-06-25 20:05, pirms 3 gadiem
salming18 rakstīja: Nujau nujau,James bija tajā laika smieklīgi citā līmenī ,plus D Wade arī ,nu nezinu gan ...
Es arī domāju, ka ja 3v3 spēlētu visi šie spēlētāji savos ziedu laikos, tad Heat trio ņemtu virsroku...

     [+] [-]

, 2021-06-25 22:44, pirms 3 gadiem
Es domāju, ka Luka Dončičs visus 6 apspēlētu.

     [+] [-]

, 2021-06-25 22:44, pirms 3 gadiem
Un tas nebūtu nekāds brīnums. Kā tie 6 sadalītu bumbu uzbrukumā? Lukam vismaz nebūtu jādala nekas.