Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" un Rendolfa sarunas par jaunu līgumu nonākušas strupceļā

"Grizzlies" un Rendolfa sarunas par jaunu līgumu nonākušas strupceļā
Zeks Rendolfs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Memfisas "Grizzlies" pēdējā laikā aktīvi veikusi sarunas ar Zeku Rendolfu par jauna līguma parakstīšanu, taču tagad sarunas nonākušas strupceļā, un basketbolists apsver iespēju šovasar kļūt par brīvo aģentu.

Reimonds Broders, Rendolfa aģents, jau vairākas nedēļas diskutē ar kluba ģenerālmenedžeri Krisu Volesu un "Grizzlies" vadību par jaunu līgumu, bet tagad sarunas ir apstājušās, jo abas puses nevar vienoties nedz par līguma termiņu, nedz par tā summu.

Memfisa piedāvājusi basketbolistam trīs gadu līgumu, bet basketbolists vēlas līgumu uz četriem gadiem. Pašreizējais līgums Rendolfam beigsies pēc nākamās sezonas, bet līdz šī gada 30. jūnijam basketbolistam ir jāizdara izvēle - turpināt karjeru vai priekšlaicīgi kļūt par brīvo aģentu. Neskatoties uz to, ka nākamajā sezonā Rendolfam ir garantēti 16,5 miljoni ASV dolāru, basketbolists nopietni apsver iespēju kļūt par brīvo aģentu.

Rendolfs, kurš ir ļoti populārs Memfisas sabiedrībā, ir izrādījis vēlmi pabeigt karjeru pilsētā, kurā viņa karjera uzplauka pa īstam.

32 gadus vecais basketbolists Memfisai pievienojās 2009. gadā. Šo piecu sezonu laikā Rendolfs divreiz ir iekļuvis NBA Zvaigžņu spēles sastāvā, bet pirms sezonas palīdzēja "Grizzlies" pirmo reizi komandas vēsturē iekļūt Rietumu konferences finālā. Aizvadītajā sezonā Rendolfs vidēji mačā guva 17,4 punktus, izcīnīja 10,1 atlēkušo bumbu, kā arī atdeva 2,5 rezultatīvas piespēles, kas ir viņa karjeras labākais rādītājs.

Izmantotie resursi:
Yahoo Sports – Sports News, Scores, Rumors,...

  +3 [+] [-]

, 2014-06-25 19:45, pirms 10 gadiem
Bez viņa, diezvai Memfisa būtu sasniegusi CF, kā arī šogad iekļuvusi PO.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-06-25 20:54, pirms 10 gadiem
Nuu ja Rendolfs izdomā meklēt laimi citur, tad ir skaidrs, ka būs brāļu duets Grizzļos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-06-25 22:33, pirms 10 gadiem
chuuw rakstīja: Rietumu vilcien HEAT bez LeBrona tuvākajos gados neko neizcīnīs un būs stipri viduvēja komanda..
Tieši tā, jo Lebrons viens pats vilka komandu plovā

  +2 [+] [-]

, 2014-06-26 03:28, pirms 10 gadiem
Lai iet uz Toronto...

Nezinu kā citiem, bet man liekas, ka tā būtu ļoti draudīga komanda (pieņemot, ka Lowry atgriežas) - Derouzens, Laurijs, Rendolfs.. Pašiem savs big 3. Turklāt Rendolfs varētu pamacīt Valančūnu.
Es domāju, ka uzreiz būtu austrumos pretendents uz finālu.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-26 13:27, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: Lai iet uz Toronto...

Nezinu kā citiem, bet man liekas, ka tā būtu ļoti draudīga komanda (pieņemot, ka Lowry atgriežas) - Derouzens, Laurijs, Rendolfs.. Pašiem savs big 3. Turklāt Rendolfs varētu pamacīt Valančūnu.
Es domāju, ka uzreiz būtu austrumos pretendents uz finālu.
Īstenībā labs variants, pierēķini, ka labi role players kā Vasquez, Ross. Vēl varētu kādu FA par veterānu minimumu un tas East CF, varētu būt reāls. Mans variants ir, ka uz Cavaliers. "Tiem centri/labi PF tikpat kā nav, nu vienīgi Varažeo, bet nu cik nu viņš produkīvs uzbrukumā, vairāk jau aizsardzībā. Ar Z-Bo Cavs ietu tālu, bet lai viņš spēlētu tajos pašos Raptors vai Cavs ir nauda, ko viņš prasa tīri pieklājīgu, manuprāt, Raptors būtu jāšķiras no vismaz 3 labiem kadriem, lai viņu piesaistītu. Tāda pati situācija arī būtu arī Cavs un jebkurā citā komandā, izņemot, kaut kādā lejasgala komandām (no pagāšāssezonas) kā Jazz, 76ers, Bucks.