Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Odoms noliedz, ka vājais sniegums saistīts ar dalību realitātes šovā

Andrejs Siliņš

Odoms noliedz, ka vājais sniegums saistīts ar dalību realitātes šovā
Lamārs Odoms ar sievu Kloī Kardašianu
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" uzbrucējs Lamārs Odoms, kurš sezonas izskaņā tika svītrots no komandas rindām, atzinis, ka vājajam sniegumam aizvadītajā sezonā nav bijis saistības ar realitātes šovu, kur basketbolists piedalās.

Pēc lokauta noslēguma septiņas iepriekšējās sezonas Losandželosas "Lakers" pavadījušais Odoms tika aizmainīts uz Dalasas "Mavericks". Teksasā šo darījumu uztvēra optimistiski - no 208 centimetrus garā universālā uzbrucēja tika gaidīts solīds pienesums komanda sniegumā. Tomēr spēlētājs aizvadīja sliktāko sezonu karjerā, vidēji gūstot 6,6 punktus un izcīnot 4,2 atlēkušās bumbas... Pavasarī pirms izslēgšanas mačiem Odomu atskaitīja no komandas.

Tas gan nenozīmē, ka spēlētājam joprojām nav spēkā esoša līguma ar klubu. Par nākamo sezonu "Mavericks" būtu Odomam jāmaksā 8,2 miljoni dolāru, taču sagaidāms, ka līgums tiks izpirkts. Līdz piektdienai Dalasas organizācija to var izdarīt, samaksājot spēlētājam 2,4 miljonus.

Pastāv uzskats, ka viens no lielākajiem traucēkļiem Odomam bijusi piedalīšanās TV realitātes šovā "Khloe & Lamar". Tajā tiek sekots Odoma un viņa sievas Kloī Kardašianas ikdienas gaitām. Tomēr Odoms aizvadītajā nedēļas nogalē Opras Vinfrijas šovā "Next Chapter" noliedza,ka šovs būtu ietekmējis basketbolista gaitas laukumā. "Domāju, ka aizvadītajā sezonā nespēju demonstrēt to līmeni, kādā vēlos būt kā profesionāls basketbolists," norādīja Odoms. "Man sevi jāpierāda no jauna."

Odoms nav vilcinājies piedalīties TV un filmu projektos visas savas basketbolista karjeras gaitā.

Izmantotie resursi:
Star-Telegram.com | News, Videos & Commentary...

  +2 [+] [-]

, 2012-06-25 21:50, pirms 12 gadiem
PR ir jāspodrina. Bet ja godīgi, tad tās Kardašian palaistuves ir viena nelaime. Hamfrijs pameta vienu - uzreiz sāka spēlēt kā pienākās. Odoms pametīs savu staiguli, atgriezīsies vecajās sliedēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-06-25 22:02, pirms 12 gadiem
Tu saki? rakstīja: PR ir jāspodrina. Bet ja godīgi, tad tās Kardašian palaistuves ir viena nelaime. Hamfrijs pameta vienu - uzreiz sāka spēlēt kā pienākās. Odoms pametīs savu staiguli, atgriezīsies vecajās sliedēs.
AB ar nav sapinies ar kādu no tajām?

  +3 [+] [-]

, 2012-06-25 22:13, pirms 12 gadiem
Runā, ka Andris pagājušosezon novinnējis vienu realitātes šovu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-06-25 22:26, pirms 12 gadiem
Viņš vienkārši ir nabags ar miljonu. Prāta nepietiek, lai aptvertu naudas daudzumu.
tukshums rakstīja: AB ar nav sapinies ar kādu no tajām?

  -1 [+] [-]

, 2012-06-25 22:50, pirms 12 gadiem
shitais chalis noraka Mavs tikshanu 2. kārtā. žēl.

  +1 [+] [-]

, 2012-06-26 01:20, pirms 12 gadiem
Viņš tajā šovā bija mierīgs un uzvedās nosvērti, pats skatījos un vienīgais kas trakoja bija viņa sieva un šova vadītāja kura visu laiku izjautāja par viņu intīmo dzīvi un manupārāt šovs bija pie vainas ,jo varēja redzēt ,ka Odoms nejūtās savā ādā!