Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hawks" jauno ģenerālmenedžeri atrod "Warriors" organizācijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Hawks" jauno ģenerālmenedžeri atrod "Warriors" organizācijā
Treviss Šlenks
Foto: Mercury News

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Atlantas "Hawks" par ģenerālmenedžeri un basketbola operāciju prezidentu nolīgusi Trevisu Šlenku, kurš līdz šim pildīja Goldensteitas "Warriors" ģenerālmenedžera asistenta pienākumus.

Atlantas "Hawks" iepriekšējais ģenerālmenedžeris bija Vess Vilkokss, kurš 5. maijā atkāpās no amata. Komanda izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 2-4 piekāpās Vašingtonas "Wizards". 2015. gadā regulārās sezonas ietvaros izdevās kļūt par labāko komandu Austrumu konferencē, bet cīņā par iekļūšanu finālā ar 0-4 tika atzīts Klīvlendas "Cavaliers" pārākums.

Treviss Šlenks pēdējos 12 gadus pavadīja Goldensteitas "Warriors" organizācijā, kas trešo reizi pēc kārtas iekļuvusi finālā. Pēdējos piecus gadus viņš bija ģenerālmenedžera Boba Maiersa asistents, bet pirms tam divas sezonas Šlenks bija spēlētāju personāla direktors.

"Kluba vadības attieksme bija augstā līmenī visu mūsu sarunas laiku. Kluba augstie standarti atbilst tiem, kurus esmu redzējis organizācijās, kurās strādāju, un mēģināsim tos ieviest arī Atlantā," teica Šlenks, kurš Goldensteitā piecus gadus strādāja arī kā trenera asistents un video treneris.

Atlantas "Hawks" jaunā ģenerālmenedžera pirmais uzdevums ir uzbrucēja Pola Milsapa noturēšana. Viņš izvēlējies nepagarināt līgumu un kļūt par brīvo aģentu. Šlenks vēl nekad nav ieņēmis tik augstu amatu. Iepriekš viņš strādāja arī Maiami "Heat" un Orlando "Magic".s

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo