Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grifins, Pols un "Clippers" centīsies pārspēt "Knicks" un nodrošināt 4. vietu Rietumos

Grifins, Pols un "Clippers" centīsies pārspēt "Knicks" un nodrošināt 4. vietu Rietumos
Deandre Džordans apsveic savu komandas biedru Bleiku Grifinu
Foto: AFP

Šonakt plkst. 3.00 pēc Latvijas laika Ņujorkā, pasaules slavenākajā sporta arēnā Madison Square Garden, Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra maču aizvadīs vietējā „Knicks” vienība ar Karmelo Entoniju priekšgalā, kura mērosies spēkiem ar Krisa Pola un Bleika Grifina pārstāvēto Losandželosas „Clippers”. Šī būs vienīgā abu vienību savstarpējā cīņa šajā regulārajā sezonā.

Losandželosas „Clippers” (bilance 40-25, izbraukumā 16-16, 4.v. Rietumu konferencē) vienība vairs nevar izcīnīt uzvaru Klusā okeāna divīzijā, tomēr tā var nodrošināt sava laukuma priekšrocības izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā.

Ja „Clippers” izcīnīs uzvaru regulārās sezonas pēdējā mačā pret Ņujorku, tā nodrošinās 4. vietu un sava laukuma priekšrocības play-off turnīra 1. kārtā pret Memfisas „Grizzlies” vienību. „Clippers” arī nodrošinās 4. vietu tādā gadījumā, ja „Grizzlies” noslēgs regulāro sezonu ar zaudējumu Orlando „Magic”.

Ņujorkas „Knicks” (34-30, savā laukumā 21-11, 7.v. Austrumu konferencē) vienība arī ir nodrošinājusi vietu play-off turnīrā, bet regulārās sezonas pēdējos divos mačos mēģinās pacīnīties par augstāku vietu Austrumu konferences turnīra tabulā.

„Clippers” cerības izcīnīt Klusā okeāna divīzijas titulu pirmo reizi komandas vēsturē izgaisa pēc aizvadītajā naktī piedzīvotā zaudējuma Atlantas „Hawks” vienībai ar 102:109. Abas Losandželosas vienības, kura cīnījās par uzvaru Klusā okeāna divīzijā, regulāro sezonu var noslēgt joprojām var noslēgt ar vienādu bilanci, tomēr „Lakers” vienība ir izcīnījusi uzvaru abu vienību regulārās sezonas savstarpējā sērijā, tādēļ tai ir priekšrocība.

Bleiks Grifins un Kriss Pols aizvadītās nakts mačā pret „Hawks” bija vienīgie „Clippers” spēlētāji, kuri guva vismaz 10 punktus. Grifins guva 36, bet Pols – 34 punktus, tādēļ, lai Losandželosas vienība tiktu pie uzvaras gaidāmajā mačā, citiem spēlētājiem būs jānospēlē daudz produktīvāk uzbrukumā.

Eksplozīvais Grifins divos pret „Knicks” karjeras laikā aizvadītajos mačos ir kopumā guvis 65 punktus un izcīnījis 21 atlēkušo bumbu. Savukārt Pols aizvadītās sezonas cīņā pret Ņujorku vēl Ņuorleānas „Hornets” rindās guva vien četrus punktus, realizēdams no spēles 2 no 7 izmestajiem metieniem. Pirms aizvadītās sezonas mazrezultatīvā mača „Clippers” saspēles vadītājs piecos mačos pret „Knicks” bija guvis vidēji 25,6 punktus, realizēdams no spēles 53,1% no izdarītajiem metieniem.

„Knicks” vairs nevar iegūt play-off turnīra 1. kārtas sērijā sava laukuma priekšrocības, tomēr, ja ņujorkiešiem atlikušajos divos regulārās sezonas mačos izdodas izcīnīt divas uzvaras, bet „Magic” (36-28) vienība, kura šobrīd ieņem 6. vietu Austrumos, cieš neveiksmes pēdējos divos regulārās sezonas mačos, „Knicks” ieņems 6. vietu regulārās sezonas noslēgumā, un pirmajā izslēgšanas turnīra kārtā tai būs jāsacenšas ar Indianas „Pacers”.

Ņujorkieši atgriezīsies Madison Square Garden arēnā pēc triju izbraukuma spēļu sērijas, kura svētdien tika noslēgta ar uzvaru pār „Hawks” ar 113:112. Karmelo Entonijs „Knicks” labā guva 39 punktus un izcīnīja 10 bumbas zem groziem, bet Amare Stodemairs pievienoja 22 punktus un 12 atlēkušās bumbas. Ņujorkas klubs no spēles realizēja 54,4 procentus no izmestajiem metieniem. Tas bija „Knicks” 16. panākums 22 mačos kopš vienības galvenais treneris ir Maiks Vudsons.

Šķiet, ka Entonijs pirms izslēgšanas turnīra ir iespēlējies, jo pēdējos piecos mačos ir vidēji guvis 32,2 punktus. „Knicks” uzrukuma līderis pēdējos sešos mačos pret „Clippers” vienību ir vidēji guvis 29,3 punktus, realizēdams no spēles 50,4% no izmestajiem metieniem.

Abas vienības pēdējo reizi savā starpā tikās 2011. gada 9. februārī Ņujorkā, un toreiz pārāka izrādījās Losandželosas vienība ar 116:108.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 21

  • 23


     [+] [-]

, 2012-04-25 21:21, pirms 12 gadiem
Go Knicks!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja