Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Grizzlies'' zvaigzne Morants traumas dēļ nespēlēs vismaz divas nedēļas

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Grizzlies'' zvaigzne Morants traumas dēļ nespēlēs vismaz divas nedēļas
Dža Morants. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Memfisas ''Grizzlies'' zvaigzne Dža Morants nedosies laukumā vismaz divas nedēļas, informē ''The Atletic'' apskatnieks Šams Čaranija.

22 gadus vecā zvaigzne iedzīvojusies ceļgala traumā, un tās rezultātā izlaidusi jau pēdējās divas ''Grizzlies'' spēles. Atlēts varētu atgriezties laukumā tieši uz izslēgšanas spēļu sākumu.

Lai arī Morants ir Memfisas vadošais spēlētājs, klubs demonstrē solīdu sniegumu arī bez jaunā sportista. Klubs ir uzvarējis 16 no 18 spēlēm, kurās Morants šosezon dalību nav ņēmis.

Morants šosezon devies laukumā 56 spēlēs, kurās izcēlies ar 27.6 punktiem, 5.7 atlēkušajām bumbām, 6.7 rezultatīvām piespēlēm un 1.2 pārtvertām bumbām vidēji katrā no tām.

''Grizzlies'' ar izcīnītu 51 panākumu 74 mačos atrodas Rietumu konferences otrajā pozīcija, jau garantējot vietu izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/grizzlies-...

     [+] [-]

, 2022-03-26 03:33, pirms 2 gadiem
Atlēts varētu atgriezties laukumā tieši uz izslēgšanas spēļu sākumu....🤣🤣🤣 Vajadzēja uzreiz rakstīt - spēkavīrs Morants