Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jangs pirksta operācijas dēļ būs spiests izlaist vismaz četras nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jangs pirksta operācijas dēļ būs spiests izlaist vismaz četras nedēļas
Viktors Vembanjama un Trejs Jangs. Foto. AP. Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Atlantas "Hawks" nākamās četras nedēļas nāksies iztikt bez savas lielākās zvaigznes Treja Janga. Aizsargam tiks veikta kreisās rokas pirksta operācija.

Pēc magnētiskās rezonanses secināts, ka Treja Janga kreisās rokas mazajam pirkstam ir bojātas saites, un savainojuma sadziedēšanai nepieciešama operācija, kas tiks veikta otrdien. Četras nedēļas vēlāk sekos medicīniskā apskate, lai lemtu par basketbolista atgriešanos laukumā.

25 gadus vecais Jangs ir Atlantas "Hawks" līderis gan punktu (26,4), gan piespēļu (10,8) ailēs. Trīs Zvaigžņu spēļu dalībnieks NBA karjerā aizvadījis 404 spēles, izceļoties ar 25,6 punktiem un 9,5 rezultatīvām piespēlēm.

"Hawks" piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas, Austrumu konferences kopvērtējumā ieņemot desmito vietu, kas ļautu piedalīties play-in izspēlē. Aiz muguras esošajai Bruklinas "Nets" ir par trīs zaudējumiem vairāk. Abas komandas marta ievadā aizvadīs divas savstarpējās spēles pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...