Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis un Entonijs paškritiski par komandas iegāšanu

Rolands Eliņš

Porziņģis un Entonijs paškritiski par komandas iegāšanu
Karmelo Entonijs un Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkas „Knicks” pagaidu galvenais treneris Kurts Rembiss pēc sīvā galotnē piedzīvotā zaudējuma Indianas "Pacers" izteicās, ka vēlējies, lai Kristaps Porziņģis pats pieņem lēmumu par pēdējo sekunžu metienu. Porziņģis atzina, ka metiens bijis parocīgs, taču par pieļauto kļūdu viņš jūtas ļoti slikti. Paškritiku šoreiz netaupīja arī Karmelo Entonijs, kurš trāpīja tikai piecus no 20 metieniem no spēles.

„Tiku pie metienu, kuru vēlējos,” norādīja Kristaps Porziņģis. „Tā bija kombinācija, kuru bijām plānojuši paveikt. Metiena brīdī jutos normāli – kad izmetu, arī bija laba sajūta. Savukārt šobrīd... zinot, cik smagi mēs strādājām, lai vispār nokļūtu šādā situācijā, jūtos briesmīgi, ka izšķirošajā brīdī aizmetu garām.”

Porziņģim pēcspēles intervijā tika atgādināts par viņa iepriekš izteikto vēlmi, lai „Knicks” spēlētu agresīvāk un mērķtiecīgāk. „Domāju, ka mačā pret „Pacers” atkal spēlējām kā tā komanda, kāda patiesībā esam. Darbojāmies fiziskāk, neļāvām sevi grūstīt apkārt, un tā ir mūsu īstā daba. Tagad tikai tā jāspēlē katru reizi. Manuprāt, šī ir spēle, kuru varam izmantot par atspēriena punktu.”

Porziņģis atzinīgi izteicās par Hosē Kalderonu, Kailu O`Kvinu un Lengstonu Geloveju, norādot, ka viņi aizvadījuši lielisku spēli: „Tieši tāpēc arī ir tik nepatīkama sajūta par neprecīzo metienu izskaņā, jo pārējā komanda spēja nospēlēt pārliecinoši.”

Gan Porziņģa pēcspēles intervijā, gan O`Kvina un Karmelo Entonija sarunās ar medijiem sarūgtinājums bija skaidri manāms. O`Kvins uz katru jautājumu atbildēja pāris vārdos, kamēr Melo netaupīja paškritiku: „Šī man vienkārši bija smaga spēle, kuru vajadzēja izturēt līdz galam. Pārējie puiši nospēlēja patiešām labi, uzņēmās iniciatīvu un pieņēma izaicinājumu. Mačā, kad visi pārējie saņēmās, es parādīju savu sliktāko sniegumu. Nevaru sniegt nekādus attaisnojumus.”

Pirms mača tika runāts arī par iespējamu pamatsastāva maiņu, kas gan šoreiz nenotika. Kalderonam, kurš tika minēts par reālāko variantu izmaiņām sākumsastāvā, tika pavaicāts, vai viņš nav satraucies par šādu iespēju, bet viņš atbildes vietā asi pavaicāja: „Vai jūs to pašu vaicāsiet arī pārējiem četriem sākumsastāva puišiem?”

Izmantotie resursi:
NBA.com
Carmelo melts down, and it’s getting ugly...

  -1 [+] [-]

, 2016-02-25 18:06, pirms 9 gadiem
Godīgi sakot KP riktīgi jāpieliek pie 3īša, jo viņš ir komandas viens no snaiperiem, un bieži tieši viņa truļļi var izšķirt komandas sniegumu

     [+] [-]

, 2016-02-25 18:08, pirms 9 gadiem
Jāturpina cīnīties un tad arī uzvaras neizpaliks. Jācer, ka KP labāko spēli šosezon vēl nav aizvadījis.

  +3 [+] [-]

, 2016-02-25 18:10, pirms 9 gadiem
Protams, ja Antons nevar iemest vismaz 20pt būdams ALLSTAR vecis, tad komanda zaudēs.. Kā var tādu čali pietuvināt superzvaigznei? Kvai ar tādu Lilardu Antona vietā Knicks būtu PO komanda..

  +2 [+] [-]

, 2016-02-25 18:13, pirms 9 gadiem
eevelee rakstīja: Protams, ja Antons nevar iemest vismaz 20pt būdams ALLSTAR vecis, tad komanda zaudēs.. Kā var tādu čali pietuvināt superzvaigznei? Kvai ar tādu Lilardu Antona vietā Knicks būtu PO komanda..
vo, ja varētu iemainīt Melo pret D-Lill..

  +2 [+] [-]

, 2016-02-25 18:18, pirms 9 gadiem
Bostona gribēja Melo dabūt pirms trade deadline.

Nekad mūžā Portlenda Lillardu pret Melo nemainītu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-02-25 18:23, pirms 9 gadiem
Ir gan stulbi tagad. Jēga vinnēt nav, un jēga zaudēt speciāli arī nav

  -1 [+] [-]

, 2016-02-25 18:25, pirms 9 gadiem
eevelee rakstīja: Protams, ja Antons nevar iemest vismaz 20pt būdams ALLSTAR vecis, tad komanda zaudēs.. Kā var tādu čali pietuvināt superzvaigznei? Kvai ar tādu Lilardu Antona vietā Knicks būtu PO komanda..
Jebkuram var gadīties melnā diena. Pat superzvaigznēm. Bet tāpēc jau nevajag uzreiz mainīt viņu prom.
Šodien spēle negāja, nākamreiz vis sanāks.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-25 18:28, pirms 9 gadiem
Progres2015 rakstīja: Jebkuram var gadīties melnā diena. Pat superzvaigznēm. Bet tāpēc jau nevajag uzreiz mainīt viņu prom.
Šodien spēle negāja, nākamreiz vis sanāks.
Cik spēles viņš šosezon ir izvilcis uz saviem pleciem 2, nu varbūt 3.. Cik spēles ir bijušas zem 20pt???

  +5 [+] [-]

, 2016-02-25 18:28, pirms 9 gadiem
cobham rakstīja: Godīgi sakot KP riktīgi jāpieliek pie 3īša, jo viņš ir komandas viens no snaiperiem, un bieži tieši viņa truļļi var izšķirt komandas sniegumu
Nu pag, pirmā sezona pie tādiem attālumiem, būs labi. Nezinu daudzus eiropiešus, kas savā pirmajā NBA sezonā būtu bijuši ļoti labi snaiperi no 3p.

  -2 [+] [-]

, 2016-02-25 18:31, pirms 9 gadiem
eevelee rakstīja: Cik spēles viņš šosezon ir izvilcis uz saviem pleciem 2, nu varbūt 3.. Cik spēles ir bijušas zem 20pt???
Nu ja tu skaties no tāda viedokļa, tad cik spēles ir izvilkuši citi spēlētāji? Nebūs vairāk kā Karmelo.
Un vispār šosezon tāds nestabils ir. Laikam tās traumas dara savu.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-25 18:44, pirms 9 gadiem
Progres2015 rakstīja: Nu ja tu skaties no tāda viedokļa, tad cik spēles ir izvilkuši citi spēlētāji? Nebūs vairāk kā Karmelo.
Un vispār šosezon tāds nestabils ir. Laikam tās traumas dara savu.
Pag, nu nejauc te lietas. Viņš ir komandas līderis, ar vienu no lielākajiem čekiem līgā ... Nav reali attaisnojumu tam, ka viņš šosezon spēlē kā rūkījs.

  +2 [+] [-]

, 2016-02-25 19:13, pirms 9 gadiem
Bija bridis, kad Karmelo ar P.Dzordzu bija izmetusi pa abiem 20 metienus , bet trapijusi tikai 3!!! Dzordzs uz to bridi bija izmetis 9 , bet trapijis 1!!!

P.Dzordzs labakais ari 3p ieskaite! 0/7! Kam negadas .. nevajag parlieku pardzivot

  -1 [+] [-]

, 2016-02-25 19:14, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Pag, nu nejauc te lietas. Viņš ir komandas līderis, ar vienu no lielākajiem čekiem līgā ... Nav reali attaisnojumu tam, ka viņš šosezon spēlē kā rūkījs.
Arī lielām zvaigznēm gadās neveiksmīgas sezonas. Nu punktu izteiksmē viņam ir nestabila sezona, bet viņš to ir kompensējis citām darbībām. Viņš spēlē komandas interesēs. Kad viņš ir laukumā, tad viņš atbrīvo rokas saviem partneriem, jo pretinieku aizsardzība velta lielu uzmanību Karmelo.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-25 19:48, pirms 9 gadiem
Progres2015 rakstīja: Arī lielām zvaigznēm gadās neveiksmīgas sezonas. Nu punktu izteiksmē viņam ir nestabila sezona, bet viņš to ir kompensējis citām darbībām. Viņš spēlē komandas interesēs. Kad viņš ir laukumā, tad viņš atbrīvo rokas saviem partneriem, jo pretinieku aizsardzība velta lielu uzmanību Karmelo.
Nu Karmelo ir tā, ka viņam mož gadījās pāris labas sezonas.

     [+] [-]

, 2016-02-25 19:52, pirms 9 gadiem

     [+] [-]

, 2016-02-25 20:20, pirms 9 gadiem
eevelee rakstīja: Cik spēles viņš šosezon ir izvilcis uz saviem pleciem 2, nu varbūt 3.. Cik spēles ir bijušas zem 20pt???
Tas gan, nav tur jēga no Melo, labi ja 2 spēles pavilcis būdams superzvaigzne, Lebrons vismaz Klīvlendu līdz NBA fināliem aizveda.

     [+] [-]

, 2016-02-25 20:21, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nu Karmelo ir tā, ka viņam mož gadījās pāris labas sezonas.
Manuprāt Denverā viņam bija vislabākās sezonas. Bet nu alga protams ir par lielu priekš tā snieguma ko viņš tagad rāda Ņujorkā.

     [+] [-]

, 2016-02-25 20:41, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: http://www.liepajniekiem.lv/zinas/sabiedriba/pienems-porzinga-davanu-basketbola-laukumu-181132
Cilvēki nu gan ir aprobežoti. KP izdara labu lietu pilsētai, bet tik un tā uzrodas kāds neapmierinātais. Lasīju komentārus un smējos

     [+] [-]

, 2016-02-25 21:10, pirms 9 gadiem
Progres2015 rakstīja: Cilvēki nu gan ir aprobežoti. KP izdara labu lietu pilsētai, bet tik un tā uzrodas kāds neapmierinātais. Lasīju komentārus un smējos
"Evelina

Ieejas parole laukumā būs Podriņķa vārdiem -"f**king" Latvija"?
Heh, cik maz liepājniekiem vajag, lai aizmirstu šī neaudzinātā jaunēkļa jēlības. Kā mērkaķiem -iedod banānu, un pieurinēs aiz laimes bikses!" nožēlojamie cilvēciņi.
-----
bet ja nopietni runājām, tādi jau tik kādi 5-20 cilvēki. un tie jau ar visvairāk rakstīs.

  +2 [+] [-]

, 2016-02-25 21:16, pirms 9 gadiem
Progres2015 rakstīja: Cilvēki nu gan ir aprobežoti. KP izdara labu lietu pilsētai, bet tik un tā uzrodas kāds neapmierinātais. Lasīju komentārus un smējos
Droš komentētāji ne no Liepājas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-25 21:51, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ir gan stulbi tagad. Jēga vinnēt nav, un jēga zaudēt speciāli arī nav
Kādā intervijā reperis Ja Rule teica, ka tic Kristapam un domā, ka Knicks izcīnīs vismaz 35 uzvaras.
Kaut vai tāpēc ir nozīme uzvarēt.
Protams, tas ko saku izklausās dīvaini, bet tie, kas skatījušies interviju sapratīs:-)

     [+] [-]

, 2016-02-25 21:55, pirms 9 gadiem
USA*Alex rakstīja: Es arí palasíju un varétu bút smieklígi, ja nebútu skumji. Es domáju, ka tur vairák ir nevis aizvainojums, bet skaudíba, ka kádai gimenei Latvijá ir paveicies. (Paveicies? Né! Tas ir sasniegts ar gudru un teicamu menedzhmentu un ljooooti smagu darbu + talants.)
Pilnībā piekrītu par ģimenes sasniegumiem.
Bet es vienkārši smejos par to, ka pie pozitīva raksta uzrodās visādi dīvānā pirdēji, kas izgāž žulti uz KP. Apbrīnoju viņu - par spīti ūjināšanai un izsvilpšanai drafta naktī, turpina strādāt, lai kļūtu arvien labāks un kļūst labāks gan laukumā, gan ārpus tā. Un tas, ka gadījās pateikt to ko nevajadzēja, tas varēja gadīties jebkuram.