Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" uzņems atjaunināto "Hawks"

"Warriors" uzņems atjaunināto "Hawks"
Džo Džonsons
Foto: AP/Scanpix

Šonakt pulksten 5:30 spēli Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) sāks Andris Biedriņš un Goldensteitas "Warriors", kas savā laukumā uzņems Atlantas "Hawks". Līdz ar spēlētāju maiņu termiņa beigām arī Atlantas klubs izmantoja iespēju veikt izmaiņas.

Pēdējās dienas NBA bijušas ļoti karstas, jo komandas veikušas vairākas spēlētāju maiņas. Runas par iespējamajām maiņām bijušas visdažādākās un nedaudz locīts tika arī Latvijas basketbolista Andra Biedriņa vārds. Tomēr trade deadline pagāja, bet Biedriņš joprojām ir Goldensteitas "Warriors" pārstāvis un tāds būs vēl tuvākajā laikā. "Warriors" vienīgais darījums bija spēlētāju maiņa ar Ņūdžersijas "Nets", kuras rezultātā tiks iegūts spēka uzbrucējs Trojs Mērfijs. Šis basketbolists komandā tā arī neparādīsies, jo "Warriors" plānos viņš neietilpst un Mērfija līgums tiks izpirkts. Savukārt uz Ņūdžersiju ceļos rezervisti Brendans Raits un Dens Gadzuričs.

Pēc šīs spēlētāju maiņas kļuvis zināms, ka "Warriors" sastāvā atgriezīsies spēka uzbrucējs Džefs Adriens, kurš līdz šim spēlēja NBA Attīstības līgā jeb D-Līgā. Adriens sezonu sāka "Warriors" komandā, kurā 15 spēlēs atzīmējās ar vidēji gūtiem 2,9 punktiem un 3,3 atlēkušajām bumbām laukumā nospēlētājās desmit minūtēs. Decembra vidū Adriens tika atbrīvots, lai būtu iespējams parakstīt līgumu ar Eisiju Lovu. Adriens turpināja spēlēt NBA Attīstības līgā, kur 27 spēlēs vidēji guva 18,3 punktus un izcīnīja 11,4 atlēkušās bumbas. Iespējams, 24 gadus vecais spēka uzbrucējs atgriezīsies Oklendā laikā, lai paspētu būt pieejams jau uz šīs nakts spēli savā laukumā pret Atlantas "Hawks".

Ievērojamākas izmaiņas skārušas "Warriors" pretiniekus Atlantas "Hawks", kas nomainīja savu pamatsastāva saspēles vadītāju. Ja līdz šim bija pierasts, ka "Hawks" pirmais numurus ir pieredzējušais Maiks Bibijs, tad kopš ceturtdienas viņš ir Vašingtonas "Wizards" spēlētājs tāpat kā Moriss Evanss un debitants Džordans Kraufords. Savukārt Atlantas kluba jaunieguvums ir Kirks Hainriks, kurš aizvietos Bibiju, kā arī centrs Hiltons Ārmstrongs, kurš papildinās "Hawks" groza apakšu. Abi jaunie "Hawks" spēlētāji savai jaunajai komandai pievienojās ceturtdien, kas bija pirmsspēles diena.

Atlantas komandas līderis joprojām ir daudzpusīgais aizsargs Džo Džonsons, kurš pagājušajā vasarā tika pie 120 miljonu dolāru vērta līguma. Džonsonam veiksmīgi piebalso spēka uzbrucējs Džošs Smits un centrs Als Horfords, kuriem līdzīga statistika (attiecīgi 16,7 punkti un 8,7 atlēkušās bumbas un 16 punkti, 9,7 atl.b.). Pagājušās sezonas NBA labākais rezervists arī šogad ir savu uzdevumu augstumos - tas ir "Hawks" aizsargs Džamals Kraufords, kurš lai arī ne tik rezultatīvs, tomēr ir drauds jebkuram pretiniekam. Šosezon abi šīsnakts pretinieki vienu reizi jau tikušies, kad pagājušā gada izskaņā Atlantā pārāki bija laukuma saimnieki. Tajā spēlē nepiedalījās Andris Biedriņš, kuram šoreiz būs lieliska iespēja ar savu ieguldījumu palīdzēt "Warriors" tikt pie uzvaras.

Spēle starp "Warriors" un "Hawks" basketbolistiem sāksies pulksten 5:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
San Francisco Bay Area — News, Sports,...
Atlanta News, Sports, Atlanta Weather, Business...

  +2 [+] [-]

, 2011-02-25 16:53, pirms 13 gadiem
tad sanak ka Merfijs nekur nespeelees liidz sezonas beigaam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-02-25 16:59, pirms 13 gadiem
bliezhnja rakstīja: tad sanak ka Merfijs nekur nespeelees liidz sezonas beigaam?
nē, viņš varēs parakstīt līgumu kā brīvais aģents ar jebkuru klubu,
bija runas ka bostona tā kā skatās bet nu viņiem garais gals nu jau būs diezgan nokomplektēts...

  +1 [+] [-]

, 2011-02-25 17:15, pirms 13 gadiem
Nu cerēsim,ka izdosies laba spēlē priekš Andra un Warriors

  +3 [+] [-]

, 2011-02-25 17:23, pirms 13 gadiem
Cerēsim ka Biedriņa ieguldijums būs ne tikai jūtams bet arī redzams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-02-25 19:59, pirms 13 gadiem
Te ir viens tads gudritis, kas tik vien gaida iespeju iebliezt savu parako joku par gala autu izmesanu! Tev jaiet uz Dadzi piestradat!

  +3 [+] [-]

, 2011-02-25 21:54, pirms 13 gadiem
Nu cerējām ka Andris būs prom bet nē
Jāturpina vien spēlēt un jācer ka būs arvien labāk.

  +2 [+] [-]

, 2011-02-25 22:49, pirms 13 gadiem
kobe.james rakstīja: Bet nu izskatās, ka GSW vnk ir atlaidusi 2 spēlētājus. Kam tas vajadzīgs? Ej sazin...
atbrīvoja līdzekļus lai vēlāk varētu iepirkt ko lielāku.
Cerams ka Hawks vēl nebūs saspēlējušies un W vinnēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-26 00:10, pirms 13 gadiem
Būs,būs,es jūtu, būs Q-Q!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-26 01:13, pirms 13 gadiem
Air Jordan rakstīja: kaads vispaar veel celjaas un skataas andra speeles??
parasti ceļos tikai, lai paskatītos dēļ pretiniekiem, piem., šonakt pret Hawks

     [+] [-]

, 2011-02-26 03:28, pirms 13 gadiem
Šodien ļoti daudz interesantas speles! Ir vērts skatīties.
Jācer GSW uzvarēs, jo sekos gara izbraukumu sērija.