Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens un Milsaps atgriežas ''Nets'' ierindā, klubs gatavojas spēlēt pret ''Lakers''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hārdens un Milsaps atgriežas ''Nets'' ierindā, klubs gatavojas spēlēt pret ''Lakers''
Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola līgas (NBA) komanda Bruklinas ''Nets'' pēc nedēļas garas pauzes plāno atgriezties NBA un Ziemassvētku dienā aizvadīt izbraukuma maču pret Losandželosas ''Lakers''. No Covid-19 protokola atgriezušies Džeimss Hārdens un Pols Milsaps, kamēr līgas rezultatīvākais basketbolists Kevins Durents joprojām vienībai palīdzēt nevarēs.

Austrumu konferences līdere Bruklinas ''Nets'' saslimšanas ar Covid-19 spēlētāju rindās nav spēlējusi nedēļu, pārceltam tiekot arī šīs nakts mačam pret Portlendas ''Trailblazers''. Ziemassvētku dienā Bruklinai paredzēts mačs izbraukumā pret Losandželosas ''Lakers'', un paredzams, ka ''Nets'' šo spēli varēs aizvadīt.

No Covid-19 protokola sastāvā atgriezušies Džeimss Hārdens un Pols Milsaps, bet tajā joprojām ir līderis Kevins Durents, kurš tādējādi, visticamāk, pret ''Lakers'' laukumā nedotos. Ar diviem negatīviem testiem 24 stundas pirms spēles Durents varētu spēlēt, taču galvenais treneris Stīvs Nešs šādu varbūtību uzskatīja par mazticamu.

Arī treniņš dienu pirms spēles, visticamāk, ''Nets'' nenotiks. ''Tas ir pārāk riskanti. Neesam varējuši pārāk daudz izdarīt, taču darīsim ko varēsim, ievērojot noteikumus,'' pauda Nešs. Veselie basketbolisti pēdējās dienās atgriezušies treniņu darbā, bet to aizvadījuši individuālās nodarbībās.

''Esam viena no retajām komandām, kurām bija pauze, tāpēc atgriezties atpakaļ līgas ritmā būs sarežģīti,'' par atgriešanos spēļu apritē atklāja Nešs, piebilstot, ka, lai arī nosargāt pirmo vietu uzreiz pēc atgriešanās Austrumu konferencē nebūs vienkārši, spēlētājiem jāprot izmantot esošā iespēja. ''Mums nevajadzētu uzlikt pārāk lielu spiedienu uz sevi, bet uzskatīt šo par labu iespēju.''

Labas ziņas paziņoja arī Čikāgas ''Bulls'' galvenais treneris Billijs Donovans, atzīstot, ka komandā vairs neviena basketbolista, kurš atrastos Covid-19 protokolā. Vēl pirms nedēļas Covid-19 protokolā atradās desmit ''Bulls'' basketbolisti, kas rezultējās ar divu spēļu pārcelšanu.

Bruklinas ''Nets'' sezonu sākusi ar 21 uzvarām 30 spēlēs, bet Kevins Durents ar 29.7 gūtiem punktiem vidēji spēlē ir visas līgas rezultatīvākais basketbolists.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/nets-plan-...