Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hariss: "Šī man ir jauna iespēja"

Andrejs Siliņš

Hariss: "Šī man ir jauna iespēja"
Devins Hariss
Foto: AP

Pēc uzvaras metiena veikšanas spēlē pret Indianas "Pacers" Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) regulārajā sezonā Ņūdžersijas "Nets" aizsargs Devins Hariss pauda gandarījumu par savu paveikto darbu.

"Tā ir laba izjūta," pēcspēles emocijas raksturoja spēles varonis. "Acīmredzot, treneris man uzticas, ja izspēlēja pēdējo metienu uz mani. Šī man ir jauna loma, jauna iespēja šajā komandā, un es vienkārši cenšos to izbaudīt." Neilgi pirms tam Hariss savainoja potīti, kas lika domāt, ka aizsargs varētu arī neatgriezties spēlē. "Es mazliet sagriezu potīti, jo nevarēju tajā brīdī nokontrolēt savu ķermeni."

"Devins ir spēlējis fenomenāli," komandas biedra sniegumu pēdējā laikā raksturoja komandas lielākā zvaigzne Vinss Kārters. "Iemest pēdējo sekunžu uzvaras metienu ir lieliski. Teicu viņam "Šis bija tas pirmais, laipni lūgts klubiņā"."

Tikmēr Indianas "Pacers" galvenais treneris Džims O'Braiens uzskata, ka "Nets" pamatsastāva aizsargu pāris - Hariss un Kārters - ir milzīgs spēks un drauds jebkurai komandai: "Viņiem ir zvaigžņu (All-Star) aizsargi. Mēs spēlējām pietiekami labi, lai izcīnītu uzvaru, bet vienkārši to neizdarījām."

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-24 19:26, pirms 16 gadiem
ceru, ka šogad tiks PLAY-OFF
un domaju, ka nets pareizi dara ka iemaina spēlētājus kuri jau iet uz norieta pusi un pretī dabū jaunākus un labākus

  +1 [+] [-]

, 2008-12-24 21:12, pirms 16 gadiem
sysonpyh rakstīja: Go NETS!!! VC par All-Star!!!
pareizi teiksts