Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Makdaiss atgriezīsies Detroitā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Makdaiss atgriezīsies Detroitā
Antonio Makdaiss
Foto: AP

Brīvais aģents Antonio Makdaiss pieņēmis lēmumu atgriezties Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubā Detroitas ''Pistons'', kur viņš spēlēja, pirms tika aizmainīts uz Denveras ''Nuggets''.

34 gadus vecais Makdaiss jaunu līgumu ar ''Pistons'' noslēgs 30. decembrī, paziņoja spēlētāja aģents Endijs Millers. Pēc sezonas beigām spēlētājs, par kura pakalpojumiem interesi izrādīja 18 līgas komandas, kļūs par neierobežoti brīvo aģentu un varēs pievienoties jebkurai līgas vienībai.

''Tas viņam bija ļoti sarežģīts lēmums. Viņam nācās nepieņemt dažus finansiāli ļoti izdevīgus piedāvājumus. Viņa mērķis ir pabeigt sezonu kopā ar ''Pistons'' un atstrādāt iepriekšējo līgumu līdz beigām,'' sacīja Makdaisa aģents Endijs Millers.

''Lai atgrieztos Detroitā, viņš upurēja daudz naudas,'' atzina Millers. Tiek lēsts, ka par Makdaisu visnopietnāko interesi izrādīja Klīvlendas ''Cavaliers'', Šarlotes ''Bobcats'', Sanantonio ''Spurs'' un Bostonas ''Celtics''.

Saistītie raksti

Aiversons uz Detroitu, Bilapss uz Denveru
Viedoklis: Kas ieguva no Aiversona - Bilapsa...
Makdajess varētu pievienoties "ķeltiem"
Makdaiss kļūs par brīvo aģentu

Izmantotie resursi:
espn.com

  -2 [+] [-]

, 2008-11-24 15:34, pirms 16 gadiem
Forši!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-24 15:36, pirms 16 gadiem
taatad skaidrs ka shaj dariijumaa vislielaakie ieguveeji bija Detroita... buutu Makdaiss pievienojies Denverai tad Denvera buutu diezgan speeciiga kljuvusi... vsm garais gals noteikti... bet njaa vinjam jau vecums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-11-24 15:46, pirms 16 gadiem
carmelo14 rakstīja: taatad skaidrs ka shaj dariijumaa vislielaakie ieguveeji bija Detroita... buutu Makdaiss pievienojies Denverai tad Denvera buutu diezgan speeciiga kljuvusi... vsm garais gals noteikti... bet njaa vinjam jau vecums
tiešām? - paskaties kā spēlē Denvera kopš Čonsija iemainīšanas! a Detroita pagaidām ar AI nepārliecina...protams, pa īstam varēs spriest kkad uz vasaras pusi, bet pagaidām tik viennozīmīgi apgalvot nevar!

  -2 [+] [-]

, 2008-11-24 15:49, pirms 16 gadiem
Dariuss rakstīja: cer uz titulu!!!!
Tad būtu gājis uz Bostonu. Drīzāk domāju ka tas tīri vairāk sadzīviski saistīts ar dzīvošanu detroitā un arī ar lojalitāti komandai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-24 17:17, pirms 16 gadiem
ātri gan, no paša rīta jau yahoo lasīju!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-24 18:04, pirms 16 gadiem
nu taa arii bija prognozejams ka atgriezisies detroitaa, savadak detroitai tada patuksa groza apaksa palika.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja