Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA Rietumu konferences apskats

Mežonīgie rietumi arī Nacionālajā Basketbola Asociācijā. Piedāvājam Rietumu konferences komandu vērtējumu, kas balstīts uz vienību padarītā darba starpsezonā un izvirzītajiem plāniem.

1. Fīniksas "Suns" (11-2)
Ātrais basketbols, ģenerālmenedžeru viltība par iespējami mazākiem līdzekļiem apvienot tik augstas klases izpildītājus veicinājusi "Suns" astoņu uzvaru sēriju sezonas sākumā. Seši spēlētāji komandā guvuši vidēji vismaz desmit punktus, kas apliecina sastāva sabalansētību un potencionālu. Veterānam Grantam Hilam ir lieliska iespēja savu karjeru beigt uz pozitīvas nots, proti, čempiontitulu. "Suns" rezultatīvākais spēlētājs ir uz maiņu nākošais Leandro Barbosa, kurš guvis 19,9 punktus. Stīvs Nešs deviņās spēlēs atdevis vairāk par desmit piespēlēm un sasniedzis deviņus double-double. Šons Marions un Amairs Stademaijers ir balsti groza apakšā, kopā vācot vidēji 19 atlēkušās bumbas spēlē. Atlētisms, ātrums, augstā precizitāte - amerikāniskā basketbola stila viens no labākajiem piemēriem, kuram pagājušajā sezonā kāju priekšā uz troni aizlika "Spurs" taktiskās gudrības un organizētība.

2. Sanantonio "Spurs" (11-2)

Gregs Popovičs nav apstājies pie sasniegtā un starpsezonā iepludināja "Spurs" kārtējās Eiropas basketbola stila vēsmas, vairākkārt analizējot Zeļko Obradoviča trenētās "Panathinaikos" taktiskās shēmas. It kā šīm gadam vajadzētu būt klusajam, jo "Spurs" sev čempionu gredzenus likuši kalt nepāra gados, taču diez vai tā domā pati komanda. Aizvadītajās spēlēs viss noritējis pēc plāna, ierasts starta piecinieks, Džinobili galvenais kandidāts uz labākā rezervista lomu, spēles stils nemainīgs. Tieši izvairīšanās no savainojumiem (varbūt fiziskā sagatavotības trenera Maika Brungārda nopelns, kurš strādā ar komandu jau 12. sezonu) ir "Spurs" galvenais trumpis, Brūss Bouvens ir aizvadījis 449 spēles pēc kārtas. Daudzi jau berzē rokas un gaida 10. februāri, kad "Spurs" viesosies pie Bostonas "Celtics".

3. Dalasas "Mavericks" (9-3)

Pagājušās sezonas MVP Dirks Novickis pat piestrādājis pie spēles ar muguru pret grozu, ko parasti pieslīpē centra spēlētāji, lai mazinātu "Mavericks" problēmas centra pozīcijā. Džošs Hovards (21,7 puntki), kurš izlaida pirmās divas spēles nesavaldības dēļ pirmssezonas pārbaudes spēles laikā ar "Kings", un Novickis (27 punkti un 9 atlēkušās bumbas) ir lielākie punktu guvēji, kuriem asistē jaunais Devins Hariss un Brendans Bass, kā arī veterāns Džerijs Stekhauss un Džeisons Terijs. No Ērika Dampjēra, Edija Džounsa un Desažana Diopa uzbrukumā tiek gaidīts vairāk. Jau tagad atzīstams, ka vācu zvaigznei un Hovardam būs jāvelk lielākais smagums. Taču diez vai izdosies atkārtot pagājušās sezonas varoņdarbu - 67 uzvaras, lai gan beidzot izdevies revanšēties neērtākajam pretiniekam "Warriors".

4. Denveras "Nuggets" (9-4)
Daudzi pēc "Nuggets" un "76ers" darījuma spekulēja, kā laukumā lomas sadalīs Aiversons un Entonijs, tagad, apskatoties uz "Celtics" sekmēm, nākas secināt, jo vairāk stabilu punktu guvēju, jo labāk. Karmelo Entonijam 25,4 punkti vidēji spēlē, bet Aiversonam 24,9 punkti. Pēc sezonas izlaišanas ierindā ir atgriezies Kenjons Mārtins, kas atrisinājis problēmas spēka uzbrucēja postenī, bet Markuss Kembijs ir līgas labākais atlēkušo bumbu vācējs (15,8). Par priekšrocību uzskatāma, līdzīgi kā "Jazz", vājā divīzija, kas ļauj aizvadīt kopā 12 spēles pret "Wolves", "Sonics" un "Blazers". Tiesa, četras uzvaras izcīnītas tieši pret šīm komandām.

5. Jūtas "Jazz" (9-4)

Starpsezonā, lai arī pēc Eiropas čempiontitula iegūšanas Andrejs Kiriļenko skaļi izkliedza savu sāpi un prasīja kaut ko (teiktais vairākkārt mainījās), nomainījās vien daži otrā ešalona spēlētāji. Nepārprotami uz visprogresējušākā spēlētāja balvu pretendē aizsargs/uzbrucējs Ronijs Brūvers (no 4,6 punktiem un 12 minūtēm pagājušajā sezonā līdz 13,5 punktiem un 29 nospēlētām minūtēm). Aktuāls nav jautājums par to, vai "Jazz" iekļūs playoff, bet vai tās spēkos ir iegūt čempiontitulu. Atceroties bezcerīgo Rietumu konferences finālu starp "Spurs" un "Jazz", nekas starpssezonā nav mainījies, ja nu vienīgi atsevišķu spēlētāju prgress. Domāju, vēlās vakara stundās Džerija Slouna prātu domas par izšķirošajām cīņām nomoka jau tagad (trūkst čempionu pieredzes vienībai, bet kā lauzt šo barjeru?).

6. Ņūorleānas "Hornets" (9-5)

"Hornets" uzvar, tai ir vislētākās biļetes līgā, bet skatītāji uz spēlēm nenāk. Galvenais iemesls ir pirms diviem gadiem pārciestā dabas katastrofa. Deviņu uzvaru skaitā ir divas pār "76ers", kā arī "Blazers", "Kings", "Grizzlies", "Timberwolves", kas radījušas mānīgu iespaidu par tās sekmēm. Protams, Deivids Vests (19,8 punkti), Kriss Pols, Taisons Čandlers, Moriss Pītersons un savainojumu izārstējušais Pedrags Stojākovičs ir spēlētāji ar vārdu, bet cik ilgi viņi spēs izturēt fizisko slodzi, pavadot uz rezervistu soliņu nedaudz vairāk par ceturtdaļu spēles. Nesabalansēta sastāva komplektācijas dēļ (finansiāli ierobežojumi) tās sniegums lielā mērā atkarīgs no līderu savainojumiem. Līdz ko no sastāva izkrita Čandlers un Pols, sekoja zaudējumi "Pacers", "Magic" un "Jazz".

7. Losandželosas "Lakers" (7-5)

Kobe Braients paliks komandā vismaz līdz šīs sezonas beigām, punkts. Gan Braientam (26,9 punkti), gan Lamāram Odomam (13,1 punkts) nav jāsūkstās par sastāva pastiprinājumiem, tikai jāpagaida jauno spēlētāju progress. Visa ažiotāža par un ap Braientu bija kļuvusi par jauno spēlētāju dzinuli treniņos starpsezonā, jo savādāk nevar izskaidrot Andreja Bainuma, Džordana Fārmera, Ronija Turiafa un Sašas Vujačiča pārliecinošo spēli. Tāpat dažādu faktoru dēļ Losandželosā atgriezušies Radmanovičs (zinām likstas ar snovošanu pagājušajā sezonā) un Dereks Fišers, kura loma ir stipri augusi salīdzinājumā ar "Jazz" pavadīto laiku. Kobe Braients, Fils Džeksons un jaunie, kas gatavi ēst zemi, - faktori, kas piesaista līdzjutējus un kuri ved "Lakers" pretī izslēgšanas turnīram. Iespējams, komandai pievienosies brīvais aģents Kriss Vēbers (brīdinājuma vēsts bija brīvas sastāva vietas radīšana pēc darījuma ar "Magic").

8. Losandželosas "Clippers" (6-5)

Atliek vien minēt, kā izskatītos "Clippers", ja ierindā pirmajās sezonas spēlēs būtu smagos savainojumos iedzīvojušie Eltons Brends un Šons Livingstons, kurš izlaida pagājušās sezonas pēdējās 30 spēles. Tāpat epizodiski ar traumām mocījušies Katīno Moblijs, Als Torntons un Korijs Magetī. Jau pagājušās sezonas izskaņā varēja pārliecināties, ka šīs komandas spēcīgākais trumpis ir uzbrukuma neprognozējamība. Zem groziem stabils ir Kriss Kamans (18,5 punkti un 14,1 atlēkušās bumbas), no tālās distances bīstams ir Tims Tomass, veterāns Sems Kasels, sadziedējis muguru, regulāri dodas starta pieciniekā un koriģē spēli, debitants Als Torntons devis komandai atlētismu un izšķirošajos brīžos iniciatīvu uzņemas Moblijs un Magetī. Ja tiks galā ar veselības problēmām, "Clippers" būs izslēgšanas turnīrā.

9. Hjūstonas "Rockets" (6-7)

Sezona iesākās ar sešām uzvarām septiņās spēlēs, tomēr seši piedzīvotie zaudējumi pēc kārtas iedarbinājuši trauksmes zvanu Hjūstonā. Lai gan oponenti nav bijuši no vājākajiem ("Suns", "Spurs", "Lakers" un "Mavericks"), komandas līderis Jao Mins zaudējuma iemeslus meklēja savā spēlē: "Sanantonio ārējā aizsardzības līnija neļāva man iespēlēt bumbu, bet Fīniksas ātrā spēlē man radīja piezīmju problēmas. Šie abi faktori mani izslēdza no spēles." Vērā ņemams arguments ir arī fakts, ka šādu neveiksmju sēriju "Rockets" nav piedzīvojusi kopš 2006.gada. Jau pagājušā izslēgšanas turnīra spēles pierādīja, ka, lai cīnītos ar lielajiem Rietumu dūžiem, Treisijam Makgreidijam (25,6 punkti) un Jao Minam (22,7 punkti un 10,8 atlēkušās bumbas) pietrūkst vēl viens stabils punktu guvējs kā tas tagad ir "Celtics" un vienmēr bijis "Spurs" vienībā.

10. Portlendas "TrailBlazes" (5-8)

Zaudējusi vienu no saviem potencionālajiem līderiem Gregu Odenu, sezonai nesākoties, daudzi apšaubīja "TraiBlazers" konkurētspēju. Septiņi zaudējumi piedzīvoti izbraukumā, kas apliecina, ka savu skatītāju priekšā Portlenda var iekost ikvienam ("Mavericks", "Pistons", "Hornets" par to jau pārliecinājās). "TrailBlazers" līderi ir pagājušās sezonas labākais debitants Brendans Rojs (19,4 punkti) un otro sezonu līgā aizvadošais centrs Lamarkuss Aldridžs (18 punkti). Tāpat pamatpieciniekā dodas "Knicks" izbrāķētais Čanings Freijs, rādot saturīgu spēli. Noderējusi arī saspēles vadītāja Stīva Bleika pieredze, kuru medīja arī "Warriors" starpsezonā. Nākamajās trīs mājas spēlēs savu bilanci bijušā Arvīda Saboņa vienība var uzlabot.

11. Goldensteitas "Warriors" (4-7)

Tikai trīs spēlēs Dona Nelsona rīcībā bijuši visi pamatpiecinieka spēlētāji un tajās izcīnītas trīs uzvaras, kas apliecina "Warriors" lielo atkarību no kāda līdera promesamības. Nevar nepieminēt kareivju nepateicīgo spēļu kalendāru, kas pirmajās sezonas spēlēs divreiz piespēlēja "Jazz", kā arī "Celtics", "Cavaliers", "Mavericks", "Pistons". Turpmākie panākumi lielā mērā atkarīgi no Deivisa, Haringtona, Biedriņa, Džeksona fiziskās izturības un spēju izvairīties no savainojumiem, kā arī jācer uz rezervistu spēju dot maksimālu labumu sev atvēlētājā laikā. Nelsons un "Warriors" optimālā sastāvā nevienā spēlē nebūs ar pliku roku ņemami.

12. Sakramento "Kings" (4-9)

Karaļu krišanas tendence pēdējo sezonu laikā ir atklāti redzama (2004./05. - 50 uzvaras, 2005./06. - 44 uzvaras, 2006./07 -33 uzvaras). Pēc pašreizējas uzvaras zaudējumu bilances sezonas beigās sanāktu 27 prieka mirkļi. Taču jāpiebilst, ka nevienu spēli regulārajā čempionātā nav aizvadījis viens no līderiem Maiks Bibijs, kurš pārbaudes spēlēs iedzīvojās rokas īkšķa savainojumā, cits "Kings" balsts Rons Ārtests piedalījies tikai četrās spēlēs. Progresēt turpina jaunais Kevins Mārtins, kurš aizvadītajās 12 spēlēs guvis 25,6 punktus. Tāpat vienīgais spēlētājs, kas izcīnījis vidēji spēlē vairāk par 5 atlēkušajām bumbām, ir Breds Millers (7,8). Vēl aizvien presē izskan dažādi minējumi par Bibija un Ārtsta iemainīšanu, taču taipat laikā tiek gaidīta abu atgriešanās ierindās, kas ļautu novērtēt patieso karaļu kaujasspēju.

13. Memfisas "Grizzlies" (3-9)

Pēc Po Gasola ultimāta starpsezonā tika veiktas būtiskas sastāva korekcijas. Līgums tika parakstīts gan ar brīvo aģentu Darko Miličiču, gan Spānijas izlases līderi Huanu Karlosu Navarro, kā arī draftā iegūts saspēles vadītājs Maikls Konlijs. Tomēr trīs izcīnīto uzvaru skaitā ir divi panākumi pār vājo "Supersonics", kas pirmssezonas ambiciozos plānus ir pieklusinājušās. "Grizzlies" rezultatīvākais spēlētājs ir otrgadnieks Rūdijs Geijs, kurš guvis vidēji 18,2 punktus. Joprojām ir problēmas gan saspēles vadītāja pozīcijā, gan cīņā par atlēkušajām bumbām. Memfisai viekārši trūkst pieredzes, sastāvā ir jauni un talantīgi spēlētāji, kuri tikai tā pa īstam sākuši pierast pie NBA spriedzes un sistēmas. Jāatzīst, ka veiksmīgi adoptējies ir Navarro, kurš pat atsevišķās spēlēs bijis vienības rezultatīvākais spēlētājs (28 punkti pret "Hornets", 3pt 8/9) un uzņēmies izšķirošo metienu izpildīšanu. Nenoliedzami Gasolam un Navarro ir vēlme papildināt kopā izcīnītās trofejas "Barcelona" un dažāda vecuma Spānijas izlašu sastāvā, taču konkurence Rietumu konferencē ir nežēlīga.

14. Sietlas "Supersonics" (2-11)

Ko gan sagaidīt pēc abu komandas līderu - Reja Alena un Rašārda Lūisa - pārcelšanos uz Austrumu konferences vienībām. Tomēr sezonas atklāšanu ar astoņiem zaudējumiem pēc kārtas, kas ir "Sonics" sliktākā bilance tās pastāvēšanas laikā, negaidīja pat vislielākie kritiķi. Tiesa, "Supersonics" vienībā vien četri spēlētāji - Kurts Tomass, Valijs Ščerbiaks, Ērls Vatsons, Kriss Vilkokss - līgā nospēlējuši vairāk par piecām sezonām. Neskaidrības joprojām pastāv ar kluba vadības vēlmi pārcelties uz Oklahomu. Jau ziņojām, ka īpašnieks Klejs Benets komandas vadības grožus savās rokās pārņēma pagājušā gada oktobrī. Jau savās pirmajās darba nedēļās viņš nolēma, ka ''Key Arena'' ir pārāk novecojusi, lai tajā varētu turpināt spēlēt, tāpēc viņš pieprasīja pilsētai līdz šī gada 31. oktobrim nodot viņam plānus jaunas arēnas celtniecībai, taču tas netika izdarīts. Vienīgais gandarījums komandas treneriem un ģenerālmenedžerim ir par šīgada drafta otrās kārtas numura Kevina Duranta iegūšanu. Ar vidēji 19 gūtiem punktiem aizvadītajās astoņās spēlēs Durants ieņem pārliecinošu pirmo vietu starp visiem līgas debiantiem.

15. Minesotas "Timberwolves" (1-9)

Jau pagājušajā sezonā ģenerālmenedžeris Kevins Makheils nespēja Kevinam Gārnetam sagādāt ievērojumu palīdzību, kas veicināja komandas ilggadējā līdera aiziešanu. Kā pēdējais vienību pameta pirmssezonas pārbaudes spēļu rezultatīvākais spēlētājs Riks Deiviss, pārceļoties uz Maiami. Pretī tika iegūti talantīgie Als Džefersons, Džeralds Grīns, Sebastjens Telfērs, Raiens Gomess un veterāni Teo Retlifs un Marks Doleāks, tomēr stabila punktu guvēja bez Džefersona (20,7 punkti un 10,8 atlēkušās bumbas vidēji spēlē) trūkst. Protams, komandā notikušas lielas rekonstrukcijas un ir nepieciešams laiks līdz tiks atrasta sapratne laukumā, taču sezonas pieticīgais starts optimismu nevieš par straujas situācijas maiņu. Tāpat pēdējās spēles pieticīgs ir šīgada drafta septītais numurs Korijs Brūvers, savainojumus moka Retlifu un pagājušajā sezonā veiksmīgi spēlējošo Rendiju Foiji.

Saistīts raksts: NBA Austrumu konferences apskats

Izmantotie resursi:
www.nba.com

1 2 41 komentārs

  -2 [+] [-]

, 2007-11-24 12:37, pirms 17 gadiem
ceru ka hjuustoona atsaaks normaali kapaat.
P.S. kaads neveelas uzraut nba 2008?

     [+] [-]

, 2007-11-24 12:44, pirms 17 gadiem
davai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-24 13:04, pirms 17 gadiem
Moš Tu domāji Warriors?
Slēpts komentārs: krisicc

  +4 [+] [-]

, 2007-11-24 13:20, pirms 17 gadiem
Reja Alena un Rašārda Lūisa - pārcelšanos uz Rietumu konferences vienībām. Rejs Alens un Rašards Lūis spēlē Austrumu konferencee!!!


Warriors normāl spelē šogad viszmaz var vinnet izbraukumaa

  -2 [+] [-]

, 2007-11-24 13:28, pirms 17 gadiem
veikala var dabut!vai ari dc++ nokacat!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-24 13:34, pirms 17 gadiem
90% ticu ka warriors tik play - off. Bet ja deiviss vai kads cits starta piecinieka spelētājs gūs traumu uz sezonu tad gan būs švaki Jo es domaju ja Biedriņš gūtu traumu Nebūtu kas viņu normāl aiztāv.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-24 13:45, pirms 17 gadiem
laikam Durant domāji šo

www.esports.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2007-11-24 13:52, pirms 17 gadiem
Tas bija tas pats 'eksperts', kurš tik ļoti vēlas tikt eSportā:
____________________
TheView, 2007-11-22 23:32
es arī uzrakstīju apjomīgu rakstu, bet esports izlikās to neredzam...jo viņiem labāk patīk standarta tulkojumi no espn.com vai euroleague.net...lai nu būtu...man jau principā po.... Šādu rakstu arī es varētu bez problēmām uzrakstīt...

p.s. protams raksts jau labs...autoram cepumžetons

offtoppiccc
p.s. jāni pārum...tiešām bija tik grūti atbildēt?
________________________
Kaut gan viņa 'tādi paši raksti' ir metami zemē...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2007-11-24 14:46, pirms 17 gadiem
Piedābāju jūsu uzmanībai dažas pērles no TheView repertuāra (jeb pamācība "Kā jāraksta eSporta autoriem"):

_____

Toronto klubā ir vairāki eiropieši, arī Bargnani.
...
www.esports.lv

_____


_____

Šādi garie spēlētāji ir vērtība pat NBA un tāds spēlētājs, kā Millers noderētu jebkurai komandai.
...
Warriors komandai ir ļoti laimējies- Monta Eliss tika draftēts ar 40 nr., Azubukī vispār nav draftēts, bet abi spēlē nozīmīgu lomu Warriors komandā. Ticiet man, atcerieties uzvārdu Azubukī, no šī spēlētāja var gaidīt ļoti labu sniegumu!
...
Šis spēlētājs pārsteidz un kā vēl pārsteidz!
...
Šis centra spēlētājs neizceļās (!!!) uzbrukumā
...
> www.esports.lv

_____


Nu jā. Ne īpaši vēlos meklēt vairāk rakstus un vērtīgas atziņas, kas parādās ne reti (protams, Tu man tūlīt iebildīsi, ka es to esmu darījis pusdienu un neesmu neko spējis atrast, jo Tev vienmēr ir ļoti sakarīgas domas). Bet tagad atbildi - vai Tavi raksti ir labāki par, piemēram, šo, ar konkrētiem citātiem, vai tā ir tikai Tava paša radītā ilūzija, ka esi tik labs un varens...?

  -3 [+] [-]

, 2007-11-24 14:48, pirms 17 gadiem
Njā. Bet vēl tomēr vēlējos piebilst, ka esi labojies, salīdzinot ar Stokhom_Syndrome un TheGoat laikiem, kad rakstīji 5 rakstus dienā par vienu un to pašu tēmu (jo īpaši uzmanību pievēršot Kļaviņa kunga negodīgām rīcībām, kuras saskatīji it visur), kas būtībā nepateica neko.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-24 15:02, pirms 17 gadiem
tie kas nebaidaas no zaudeejuma NBA 2008 tad skype name mans ir polks111

  -2 [+] [-]

, 2007-11-24 15:17, pirms 17 gadiem
Nu jā... Tvnet - saits, kurā par basketbolu dienā parādās kādas 0.5 ziņas (piemēram, šodien - neviena. Domāju, ka viņi būtu priecīgi pat par 10 gadīga sīča basketbola 'apskatnieka' pakalpojumiem. Un jā, aizmirsi piebilst, ka tur šis raksts ir koriģēts, nedomāju, ka eSportā kāds ar tevi tā auklētos.

Un man nav daļa gar to, ķa tu raksti, bet nepatīk tavs uzskats, ka esi prātīgāks par visiem pārējiem un tikai tev ir vieta eSportā, kamēr noliec patiešām sakarīgus autorus.

Un lai pamanītu elementāras kļūdas man pašam nav jānopublicē nekas (un jā, esmu pietiekami arī publicējis, nav gan svarīgi tagad zem kāda paraksta, bet zem šī tas nav bijis).

  -3 [+] [-]

, 2007-11-24 15:18, pirms 17 gadiem
Laikam gan theView vairāk nav bijis spējīgs atbildēt par saviem vārdiem, ja izdzēsis savus komentārus...

  -1 [+] [-]

, 2007-11-24 15:31, pirms 17 gadiem
Jā, esmu viens no viņiem. Bet tu esi viens no tiem, kas uztaisa niku (Stokhom_Syndrome, TheGoat utt.), pierādi to, ka nespēj atbildēt citiem, saksies ar visiem un taisi nākamo niku... kā ir labāk? Es nezinu...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-24 15:35, pirms 17 gadiem
respect autoram
Slēpts komentārs: 2run2sun

  -1 [+] [-]

, 2007-11-24 17:57, pirms 17 gadiem
nba 08 jau sen visi manupraat spele! bet man videokarte naw tik jaudiiga, griida ir melna!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2007-11-24 18:57, pirms 17 gadiem
Pirmkārt, es vēlreiz atgādinu: es Tevi nevienā vietā nenosaucu par lohu vai kādā citā lamuvārdā, jo pieņemu, ka tu ikdienā vari būt sakarīgs čalis, kuram vienkārši nepadodas uzrakstīt rakstus tā, lai tie ir tīkami lasītājiem, bet tikai pats uzskati, ka tie tādi ir.

Otrkārt, es izmantoju otru niku, jo domāju, ka esmu ieguvis pietiekami normāku respektu kā šī un citu portālu lietotājs. Un nevēlos to pakāst Tevis dēļ, labie darbi aizmirstas daudz ātrāk nekā lamāšanās ar kādu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-24 21:19, pirms 17 gadiem
2run2sun...tev tak tēvs strādāja(vismaz tev tā likās) vef valdē ...lol
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-24 21:50, pirms 17 gadiem
Es nenolieku Tevi par tām prognozēm.

Es pateicu, ka uz citu autoru nolikšanu esi pirmais un uzskati, ka tevi ir labi viedokļraksti, ko eSporta autori nez kāpēc ignorējot un neliek pirmajā lapā (kā arī nepieņemot tevi par autoru), kaut gan tajos ir daudz stila un gramatikas kļūdas, kā arī būtu smagi jāpielano atstarpes, boldi utt., respektīvi paietu bez maz pusstunda, kamēr tur kas lādzīgs sanāktu.

Atbildi man vienu: vai tā nav taisnība?

Un jā, par Musti tā bija uz muļķi raušana... sacēlu kārtējo ažiotāžu ap VEF.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 41 komentārs